Jeg er jo Bridget Jones #493

1. Nogen har besluttet sig for at lave størrelsen på mine faste affaldsposer om, så nu passer de ikke i mit stativ længere, og det går mig væsentligt mere på, end det nok burde.

2. I denne uge så jeg min drømmemand. Uheldigvis gik han også hånd i hånd med en kvinde, der helt bestemt ikke var mig, så jeg antager, følelsen ikke var sådan super gengældt.

3. Da jeg skulle filme min test af vegansk is, var jeg nødt til at smide en dug på bordet, fordi jeg var ved at lægge et puslepil og ikke kunne bære tanken om at skulle fjerne det, før det var færdigt. (Jeg ved godt, der findes puslespilsmåtter, jeg hader dem desværre bare også ret intenst).

4. I omtalte video ser man mig i øvrigt også drikke vand af et glas. Normalt drikker jeg af flaske herhjemme, fordi Herbert er en entusiastisk glas-vælter, og da jeg var ved at rydde op efter testen, væltede han da også resolut glasset, så både dug og puslespil nedenunder blev pladdervådt.

5. Jeg vil helt vildt gerne pynte op til jul. Uheldigvis trænger min lejlighed til en ret grundig oprydning, før det giver nogen form for mening at gå i gang med det, så der går nok lige lidt tid endnu.

6. I går besøgte jeg min søster – eller let’s face it, nok lidt mere hendes hundehvalpe – og de er ikke helt nået det punkt, hvor de er trænet til at tisse udenfor. Desværre var jeg heller ikke trænet til at kigge ned, når jeg gik rundt i stuen og trådte direkte i en nydelig, lille pøl hvalpetis.

7. Da jeg skulle hjem, nærmede klokken sig 23, og det var jo lørdag, så jeg kom med, hvad jeg plejer at kalde “fuldetoget” på vej ind mod København. Uanset hvor højt jeg skruede op for min lydbog, var jeg stadig tvangsindlagt til at høre random fuld dude ihærdigt lægge an på lidt mindre fuld pige, der bestemt ikke var interesseret.

8. Jeg er så småt begyndt at planlægge mine julegaveindkøb, og det er et af de eneste tidspunkter, jeg virkelig hader ikke at have bil, for jeg skal med det offentlige ud (og med mine forældre hjem til Jylland bagefter), så jeg er nødt til at tænke strategisk i forhold til størrelsen på gaver, og det gør mig helt ærligt en lille smule barnesur.

9. Kender I det, når man er helt sikker på, man har en dåse tomater i skabet, så man køber ikke en til aftensmaden, og når det så er madlavningstid, så er den dåse der ikke, og nu har man alt, man skal bruge til aftensmad undtagen en sølle dåse tomater til fem fucking kroner? Jaja, selber schuld, jeg ved det godt.

10. Sad og swipede lidt på Tinder, da jeg faldt over en profiltekst, hvor en mand skrev, at han var tidligere thai, og jeg nåede at blive simpelthen så forvirret, indtil jeg scrollede ned og opdagede, at der vist havde været lidt problemer med tekstkonfigureringen, og at han i virkeligheden var tidligere thaibokser.

Kommentarer (22)

  • Det kunne jeg i princippet godt, men det ville lidt tage glæden ved at gøre det selv fra mig. Det holder jeg så meget af. <3

   • Jeg skulle netop til at foreslå det samme! Du kan jo altid pakke ind hjemme ved dem? Det har jeg gjort i maaaange år og selv lavet til og fra får (en kreativ ide et år, hvor jeg ikke havde købt julekort- pap og vat, nu er de obligatoriske!)

    • Vi skal være hos min søster, og jeg ankommer først d. 24., så tiden er desværre ikke til det. 🙂

 • Mine skraldeposer er også pludselig en anden størrelse end de plejer. Al den tid jeg har brugt på at kigge på det poser, affaldsspanden og bare virkelig undre mig over, hvad der er sket med min skraldespand 🤯🤯🤯

 • Kender godt den med dåsetomaterne .. Jeg er så bare typen der køber dåsen for en sikkerheds skyld – blot for at komme hjem og opdage at jeg har lavet samme stunt syv gange i streg .. Jeg har slet ikke plads til den form for konserveslager 🤦🏼‍♀️🍅

 • Nr. 9 er grunden til at jeg lige nu har tre (!) poser mel i mit skab 🙃 for jeg vil hellere købe en ekstra end stå og mangle. Men i mit – i forvejen- overfyldte køkken irriterer det mig lidt af skulle bruge skabsplads på 6kg mel! 😅

 • Mine skraldeposer er også pludselig vokset i størrelsen, og jeg har virkelig også bandet over det! SÅ mega irriterende! 🤬🤬🤬
  MEN verdens bedste lifehack: Slå en lille knude på en snip af posen før du sætter den i stativet, så bliver den siddende – inklusive indhold 🥳😄😄

  • Haha, ja, knuder kan man jo være tvunget til at ty til, men jeg ved ikke, om jeg ville kalde det et life hack – det burde jo ikke være nødvendigt, de skal da være den størrelse, de altid har været! 😭😭

 • Men hvad med puslespillet!? Kan det reddes? Jeg ved hvordan vand kan få brikker til at svulme som en svamp, så HVAD MED PUSLESPILLET? 😱

  • Jeg opdagede det heldigvis med det samme og fik flået dugen af i en vis fart, men der er nogle brikker nede i det ene hjørne, som har set bedre dage. Møg-kat. 😀

  • Jeg har overvejet det, men det kan ikke svare sig for en tur til Køge. Hvis jeg skal leje privat, skal den returneres i København, og jeg skal direkte til Jylland. Hvis jeg skal leje af en udlejningsvirksomhed, skal jeg leje den minimum en dag, og det er væsentligt mere, end jeg er villig til at betale for en køretur på 40 minutter. Så er det nok bare lettere at tage det offentlige. 😀

 • For cirka 20 år siden havde jeg jævnligt samme problem med affaldsposerne til min skraldespand. Så var de for smalle, for brede, for lave, for tynde. Simpelthen så irriterende et problem jævnligt at skulle bruge energi og tankevirksomhed på! Så da jeg fandt en type pose, som passede helt perfekt, købte jeg to hele kasser af dem. Jeg har stadig affaldsposer til de næste 20 år, og jeg glæder mig over min forudseenhed hver gang, jeg skifter pose.

  • Hold kæft, det er genialt! Det var aldrig faldet mig ind, at de kunne finde på at ændre størrelsen på helt standard affaldsposer, så havde jeg gjort det samme! 😀

 • Bil gør bare alle former for indkøb nemmere. Har pyntet op i går og det hjælper virkelig på humøret 💜

 • Men de dér hundehvalpe, Miriam, skal du ikke ned og se dem en gang mere inden jul? For så kan du jo medbringe en pæn del af de selv-indpakkede gaver og få dem låst inde i søsters skab indtil d. 24., hvor turen med Herbert og resten af gaverne så bliver nemmere?

  • De skal desværre snart hjemmefra, men det kan være, jeg kan nå en gang mere, og så er det ikke et dumt bud – hvis jeg altså er kommet i gang med julegaveshoppingen der! 😀

Der er lukket for kommentarer.