Kommentarer (39)

 • Må bare sige jeg elsker mennesker og alt det de indeholder af vilde følelser og tanker. Tak Miriam, for at give indblik i sindet❤️

 • Til dig med ny kæreste med skæg – man kommer langt med en god fugtighedscreme og så at finde den rigtige længde på skægget 😉
  Men ja huden vænner sig til det.

 • Jeg har overvejet samme taktik med nytårsaften. Som barnløs single uden singleveninder er det bare svært at lave planer, nu alle har planer med diverse vennepar inkl. børn. Jeg håber lidt, at landet bliver lukket ned igen, så min søster og hendes mand måske har mulighed for at holde den med mig.

  • I hear you! Single uden børn… selv tænker jeg “Hvad har jeg lyst til?” Og så får jeg det til at ske 😃

  • Vi er et par med to børn, som ingen venner har (hvor er det svært at få venner som voksen) og vi aner heller ikke hvad vi skal til nytår??
   Vi ved bare at vi kommer til at kede os røv meget. 😫
   Det jeg vil frem til er at du er velkommen her. Vi har drinks, lækkert mad, musik og masser af spil og hygge.

   • Årh hvor jeg kender det!! Vi er også et par med 3 børn uden parvenner. Og det er simpelthen så frustrerende. Er så misundelig på alle dem der skal til en rigtig par nytår 😅

   • Hvor er det stort af dig, Camilla. Jeg ved dog ikke helt, hvem beskeden er henvendt til 🙈 Men i ender nok med, at der står 40 singler hos jer nytårsaften 😂

 • Som voksen der lige nu sidder og ser Harry Potter mens jeg læser hemmeligheder føler jeg mig lidt ramt 😂

 • Nej, ens hud vænner sig ikke til skægget..
  Er på 3. år kæreste med en med skæg og jeg døjer med bumser og ru hud pga hans skæg…
  Hvad gør man ikke for kærlighed 🤷‍♀️ Men han er nu altså også pænest med skæg, har kun set billeder af ham uden og helt ærlig, så var vi ikke begyndt at ses, hvis ikke han havde haft skæg 😂

 • Huden vænner sig til skægget, især hvis det har bare lidt længde. Hilsen en med en meget skægget mand!

 • Til dig der har ondt af voksne der går op i Harry Potter. You don’t have to! Jeg gør og elsker det og så er jeg endda stolt af det.

 • Dig med spøgelser. Jeg har/havde det på samme måde. Nu siger jeg højt “hvis der er nogen, så sig hvad du vil. Jeg gider ikke være bange, og vil gerne hjælpe dig”. Det virker!

 • Dig med skæg manden. Køb skæg balsam, shampoo og olie til ham. Så det bliver blødt og lækkert. Så burde dine læber klare sig 😍

 • Jeg bestilte i går den limited edition Nimbus 2000 fra CineReplicas til min samling(!!!🤩🤩) og min mand elsker mig stadig. Skidt med hvad resten synes. 😂 #proudRavenclaw

 • Ja dine læber vender sig til skægget. Det tager lidt tid og jeg anbefaler en seriøs god læbepromade imens.

  Nu er jeg jo mega nysgerrig på hvilken borgmester der er tale om. Jeg kan da ikke være den eneste vel?

  • Kæmpe uvidende fjols her, som bare søger at forstå rushet 👍 er det det samme, hvis du efter at have stjålet tingen går tilbage og betaler for den? Altså så du har jagten, men stadig får betalt? Eller er det lækkert at eje en genstand, du ikke har betalt for? Igen: ingen fordømmelse, det generer mig ikke at du ejer ting du ikke har betalt for – jeg vil bare gerne forstå 😊

 • Hvis jeg nogensinde får en datter, skal hun 100% hedde det samme som min nulevende kat! Det er det fedeste navn 😊 Og hey, Indiana Jones blev også opkaldt efter hunden

 • Dig med nytårsaften. Jeg har overvejet det samme. Er single og har ingen planer. Mine tætteste veninder har fået børn og holder nu nytår, med andre par med børn.

 • Jeg har holdt nytårsaften alene i flere år. Mine venner er holdt op med at invitere mig – og alligevel ved jeg hvor jeg kan gå hen, hvis jeg skulle få lyst til selskab.

  Forstår heller ikke, hvorfor folk ser ned på voksne der ser HP, er selv vild med serien

 • Jeg gik i min barndom og teenageår gevaldigt op i HP – altså vi snakker besøge en masse destinationer, HP World i Florida, Studios i London, caféer i Edinburgh, boghandel i Porto. Jeg var også til HP maraton, stod i kø ved bogudgivelser, var i en landsdækkende avis udklædt som Bellatrix og fem minutter fra at få tatoveret et lyn (dog ikke i panden). HP står stadig mit hjerte nær, men jeg er på ingen måde fangirl længere. Problemet er, at i min familie og vennegruppe er jeg for evigt stemplet som HP-nørden. Sidste år fik jeg fx Hermiones tryllestav i julegave af min veninde. Jeg er 30.

 • Til single og barnløs uden single veninder: jeg synes, at du skal være åben overfor dine venner og sige, at du gerne vil fejre nytår sammen med dem, deres afkom og vennepar med børn. De tror måske, at du hellere vil feste vildt ude u byen end at holde nytår sammen med dem. Tror altså, at det kan bero på en misforståelse. Jeg har oplevet det samme. Gjorde ikke opmærksom på det. Men hvis det falder ud til, at du holder nytår alene, så kan jeg fortælle, at det har jeg gjort en del gange. Det er slet ikke ilde! Men jeg synes også, at nytåret er overvurderet. Det er et månedsskifte. Intet andet.

  • Netop, et månedsskifte og intet andet. Jeg har aldrig forstået hypen omkring nytår. Nu har jeg aldrig været fan af fyrværkeri, og ville egentlig ønske at det blev forbudt, men i mine ungdomsår fyldte det så meget blandt min omgangskreds, og jeg har så mange gange stået i skod-situationer, hvor vi stod i kø til natklubber i flere timer på trods af, at vi havde købt et bord, blev uvenner til privatfest eller blev skilt fra hinanden i løbet af natten. Aldrig mere. For min skyld kunne jeg smide en frysepizza i ovnen og sige godnat kl. 22, for det er bare en dag ligesom alle andre for mit vedkommende. De bedste nytårsaftener, jeg har haft, har været med min kæreste og familie, hvor vi spiste god mad og spillede brætspil.

   Men måske indsender vil få glæde af, at konfrontere vennerne? Hvis ikke, så er det måske en mulighed at ændre narrativet, så det bliver et valg at være alene, hvor der lægges op til en god date med sig selv.

  • Jeg synes ikke det fremgår, at det er det hun ønsker. Det modsatte fremgår heller ikke, så vi kan ikke vide det. Personligt synes jeg børn er utroligt anstrengende. Gad virkelig ikke bruge min nytårsaften sammen med børn. Knuselsker de veninder, som gider ses uden deres børn er der. Det er meget mere hyggeligt at have fokus på hinanden end hele tiden at blive afbrudt! Måske – bare måske- har hun det på samme måde. Et aktivt fravalg af børn og dermed også af deres forældre.

 • til dig med kæresten med skæg. Skægolie til ham og en god ansigtscreme til dig! Min mand har haft skæg i 15 år og det tog lidt tid. Men han er så lækker med skæg, at det er det værd <3

 • Dig og din mor. Du er så heldig, nyd det og omfavn det. Håber hun elsker dig lige så højt tilbage.
  Kh. En uden mor.

 • Vild med mænd med skæg – så længe det ikke er stubbe, er det da ikke til gene for huden?
  Elsker nytår alene og har adskillige år takket nej til fester og middage for at prioritere mig selv 😂🥳
  ELSKER Harry Potter-bøgerne for den smukke og grundige world building, som virkelig er af kæmpe litterær kvalitet (kæmpe had til filmene)

 • Åh den med savnet til moren. Håber du fortæller hende det. Hvis du har hende endnu. Ville elske hvis min datter som voksen kom og sagde hun savnede mig. Jeg vil med garanti savne hende.

 • Til dig med skægget; benyt den gel fra Organic Shop der hedder organic aloe & bamboo. Billigt trick, der har lært mig at overleve vinterens tørre hud. Det er en maske, som siger man skal skylle den af igen, men jeg bruger den som dagcreme efter mit morgenbad og lader den blive på, og den er SÅ god! Undskyld, Miriam, hvis jeg laver reklame, det er bestemt ikke meningen. Vil blot hjælpe en anden læser 😃

Der er lukket for kommentarer.