Jeg er jo Bridget Jones #492

1. Kender I det, når man har usandsynligt dårlig karma på et meget lille og meget specifikt område? Jeg bliver ved med at anskaffe mig jakker, hvor en knap spontant falder af, og jeg kan godt håndsy til husbehov, men jeg er elendig til at sy knapper i!

2. Det hjælper heller ikke på det, når man har en kat, der tilsyneladende synes, ens sykasse nødvendigvis må være legetøj. Fun fact: Det tager rundt regnet ti minutter at samle en æske knappenåle op, der er blevet spredt ud over et helt stuegulv.

3. Der er ingen i min lokale Netto, der kan lide skumbananer med saltkaramelsmag, så når de har været på spot og ikke er blevet købt, bliver de altid sat yderligere ned, og så ender jeg med at købe alt, alt for mange.

4. To gange i denne uge er jeg vågnet op med en knækket negl uden at have nogen anelse om, hvordan det er sket, men jeg synes faktisk ikke, det er okay. Jeg hader at have helt korte negle.

5. Forud for landskampen i fredags tænkte jeg, jeg ville prøve at oddse for første gang i mit liv. Det kunne jeg slet og ret ikke finde ud af. Det var lidt samme fornemmelse, som når jeg skal prøve at forstå, hvordan Excel fungerer. Seriøst, det er et andet sprog.

6. …På den positive side endte kampen meget langt fra det, jeg ville have oddset på, så måske var det meget godt, jeg opgav, før jeg kom i gang.

7. Mit hår trives absolut bedst med at blive redt mindst muligt, men engang imellem skal jeg jo gøre det, hvis jeg ikke vil ende med dreadlocks, og efter hver gang ligner mit bad et sted, hvor Chewbacca har smidt sin vinterpels. Jeg ved helt ærligt ikke, hvordan der stadig kan være mere hår på mit hoved.

8. Jeg er lidt presset for tiden, og når jeg bliver presset, bliver min krop presset, og så bliver jeg gerne småsyg. Pt med blærebetændelse. Kan afsløre, at man ikke føler sig mindre presset, når man nu også skal finde tid til at tisse en gang hvert tiende minut.

9. Læste et af de der åndssvage memes, der sagde “det første billede med en person på i dit fotobibliotek er din soulmate” og besluttede mig for at tjekke bare for sjov. Det var Voldemort.

10. I går morges gik jeg ud i mit køkken for at lave morgenmed, da jeg fik øjenkontakt med min genbo på den anden side af gården. Hvilket i sig selv jo ikke er et problem, der var bare det lille aber dabei, at jeg var splitterragende nøgen.

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.