Kommentarer (22)

 • Måden ordet “karakterne” er stavet på, gør hemmeligheden endnu sjovere. Ikke en kritik, bare en sjov detalje 😄

 • Dig, der er misundelig på din venindes graviditet: du er ikke alene, og dine følelser er så ok og helt normale<3

 • Det er ok at det gør ondt. Dine følelser er ok. Jeg synes det er stort af dig, at du satte dem til side længe nok til at du kunne ønske din veninde tillykke med hendes graviditet ❤️

 • Kære dig der ikke under din veninde sin graviditet fordi det gør ondt i hele din krop.

  Hvis du var min veninde ville den følelse være så okay! Og jeg ville stadig være der hvis du havde brug for at pause vores venskab på ubestemt tid!

  Kæmpe kram til dig, håber du har nogen at tale med:

 • Langhåret stænger

  Dig med de lange benhår! Vi er to! Når jeg tager strømpebukser af om aftenen kan jeg mærke hvordan hårene rejser sig efter at have været mast hele dagen. Og med bare ben er en let brise en helt ny oplevelse.

  Tak, Corona, for at du gjorde at jeg ikke længere gad barbere stænger

 • Jeg er nået til en erkendelse … jeg er nødt til at stoppe med at læse shhh opslag . Mest fordi jeg er enig med de underligste ting .
  Well det gør mig forhåbentlig bare til menneskelig 🤔🤔

 • Servicemeddelelse fra forstaden: man kan i visse bagere få kæmpe romkugler- så behøver du ikke selv mose dem sammen 👏

 • Kære dig med graviditeten ❤️
  JO, det kan man faktisk godt! Jeg har prøvet begge, både at være hende den jaloux og hende en anden var jaloux på. Og er blevet mødt af empati og omsorg når jeg indrømmede, at mine veninders lykke var svær – for det er det veninder er til for. Nu er jeg den med maven (barnet er +1 år nu), og da jeg ringede og fortalte det til min bedste veninde begyndte hun at græde og svarede, at hun få dage inden havde aborteret. Efterfølgende har hun meldt afbud til ALT nærmest, med åbenlyse “falske” undskyldninger, og jeg kan se lige igennem dem – og sagtens forstå hende. Og min egen lykke bliver faktisk ikke mindre af, at rumme hende ulykke. Sig det, du er IKKE alene ❤️

 • Den med dansklæreren kender jeg godt. Min gymnasielærer var virkelig gavmild med sine karakterer til mine elendige opgaver. Hun dumpede dem aldrig, men det burde hun nok have gjort. Jeg er selv dansklærer i dag og jeg havde dumpet mig

 • Jeg har en veninde der vasker hænder INDEN toiletbesøg, og ikke efter….. man skulle jo nødigt tørre røv med beskidte fingre, men alle andre må gerne få ens toiletbakterier???

 • Så mange gode denne gang!!
  #1 – kan total relatere, gid jeg stod for julegaverne på job 😂
  #2 oh crap, men seriøst det er en ekskæreste, hvis det var en lov ville ingen af os have kærester! Vær ærlig omkring det, hvis det er en sand veninde tror jeg ikke det vil være et problem – mm. self at break up er helt Fresh.
  # 5 – shit hvor er det bare så hård en hemmelighed og hvor jeg dog føler med dig – håber og krydser alt for at det snart er dig der er gravid 🤞🤞🙏🙏
  #6 – WHAT! Ville dø af stress! Kom så igang!!! Jeg hepper på dig! Du kan må det endnu! Red Bull og chokolade og ingen Instagram bare skrive skrive skrive.

  Okay har en kommentar til alle denne gang.
  Stopper her 😅😂😂😂

 • Ha ha ha. Jeg elsker hende der har genlæst sine gamle stile! Det er så meget ligesom at genlæse sin teenagedagbog og indse at ens mor faktisk havde ret hele vejen igennem 🤣🤣🤣

 • 1. Man kan købe sådan nogle KÆMPE romkugler i Kvickly i Odder, hvis du skulle komme på de kanter dig med romkuglerne.
  2. Min IQ ligger i top 5 %, jeg har en lang videregående uddannelse og er SYGT afhængig af Pepsi Max.

 • Til dig der er misundelig på din gravide veninde; jeg har slettet venner og bekendte på FB og IG, fordi jeg ikke kunne holde ud at følge med i deres graviditeter. Det gør SÅ ondt og man føler sig SÅ skamfuld over at “hade” alle dem med gravide maver/barnevogne etc., så du er på ingen måde alene med de følelser og de er helt normale at have ❤

 • Synes ærlig talt også, at os der er afhængige af light sodavand er ret uintelligente.. I det mindste ryger jeg ikke længere #pepsimax4ever

 • Hende, der også længes

  Åh tak for alle indrømmelserne om at andres graviditeter gør ondt. Jeg har følt mig så alene, fordi ingen, som jeg har turde fortælle om mine følelser, forstår det rigtigt. Det er frygteligt at have det sådan, for man vil så gerne være i stand til at unde de kommende forældre den store glæde en graviditet og et barn er. Men jeg har grædt mindst en gang i ugen siden min svigerinde annoncerede sin graviditet i foråret. Jeg har holdt mig væk fra familiesammenkomster, for alting handler om den baby, og jeg ville bare sådan ønske, at det var vores baby. Alting brænder i mig, og jeg længes sådan efter vores egen lille <3 Jeg anede ikke, at jeg var gravid, før jeg ikke var det længere. Vi ville havde haft et skolebarn nu, hvis det var blevet. Tankerne er så ambivalente, fordi det var for det bedste, vi var stadig selv børn. Men åh, jeg ville havde elsket det barn så helt igennem utroligt meget <3
  Tak for at dele <3

  • Kære dig, det gør ondt at læse din kommentar. Men som så mange fine mennesker har skrevet før, så kan vi med børn i den grad rumme din smerte! Hvis din omgangskreds har svært ved at forstå det, så håber jeg at du tør finde nogen andre at betro dig til. Hver tredje graviditet går tabt, så jeg kan nærmest love dig, at der er nogen omkring dig, som også har prøvet det. Jeg har også været på begge sider og accepterer fuldt ud når mine ufrivilligt barnløse veninder trækker sig fra mig og mit barn – de behøver ikke engang at sige noget. Da jeg selv stod med en tom mave, hjalp det mig at tale om det til alle der gad lytte, jeg håber du finder en måde at hele på, og så håber jeg rigtig meget at du får dit ønskebarn.

 • Til manden med en hustru og et vildt kærlighedsforhold: Det er jo ikke usædvanligt at elske to. De evige tre. Nyd det. Pas godt på begge kvinderne i dit liv. Din hustru har måske en mistanke, ellers ville hun nok ikke spørge, så måske er dine dage som manden, der fik de bedste fra to verdener,muligvis talte 😉.

  • Det kan være at dagene som ægtemand er ved at være talte i denne omgang, og jeg håber bare at hende jeg elsker så højt vil ha’ mig ❤️

Der er lukket for kommentarer.