11 slags mennesker, der er træls

Mennesker, der kører op ad en rulletrappe og stopper lige på toppen, så der opstår instant trafikprop.

Mennesker, der sælger sandwich med kylling og ikke specificerer, når der er karrydressing i.

Mennesker, der synes, det er det sjoveste i hele verden at skubbe en fuldt påklædt person i en swimmingpool.

Mennesker, der tager sko OG strømper af, når de flyver.

Ben Shapiro.

Mennesker, der skriver alenlange mails uden nogensinde at sætte et eneste punktum.

Mennesker, der samler deres hundes lorte op, putter dem i en pose og smider den pose ind i andre folks haver.

Mennesker, der hører høj musik i offentlig transport uden høretelefoner.

Mennesker, der kalder andre mennesker for “sheeple”.

Mennesker, der siger “så er den nok gratis” til kasseassistenter, når en vare ikke ville skannes.

Kokke, der putter koriander i hver eneste ting på menukortet. Jeg skal bare bruge én ting uden. Bare en!

Kommentarer (55)

 • Jeg er så meget med på karrydressingen, hvorfor 😫
  Koriander, I dont need it.
  Hundelorteposer skal med hjem, fat det!

 • Hvor er vi ens… De kunne alle være skrevet af mig. Har så sent som i dag opgivet at købe en sandwich hos en bager, da alt var smurt ind i karrydressing.

 • Haha, til nummer to kan jeg så tilføje mennesker der sælger sandwich med kylling og karry uden at præcisere der er ananas i. Jeg ved vi er uenige her, men vil ikke have ananas i min mad. Jeg gider ikke engang have ananas i noget der ikke er min mad.

  • Kylling sandwhich, godt med bacon, karry dressing, ananas (jo jo), peberfrugter (skrået forståes), bønnespirer (ikke for meget af det) cherry tomater, og så kan man tilfløje det man ellers kan lide. Brug dét brød du elsker bedst – jeg selv bruger fuldkornstoast (ristet) .

   *min mund løber så meget i vand* <3

 • Folk der ved kassen først begynder at lede efter deres pengepung når de får beløbet at vide. Som om de ikke er forberedt på, hvad der sker efter man har lagt varer på en disk

 • Jeg overhalede i dag et kærestepar, der var stoppet MIDT på cykelstien og kyssede farvel, som var han på vej i krig. Og endda i morgen-myldretiden… Hold kæft, jeg var tæt på at råbe af dem!

  • Det har jeg også oplevet – ellers folk der cykler ved siden af hinanden og hyggesnakker, men cykler virkelig langsomt, så ingen kan komme forbi!

 • Og ikke kun ind i folks haver! Bare i det hele taget smider fyldte hundelorteposer noget som helst andet sted end i en skraldespand! But why?! Naturen vil altså helst ha’ lorten UDEN plastik! Hvorfor prøver folk at bevare lorte i poser? Why?! Det er så ubegribeligt for mig – kan de virkeligt ikke forstå, at hele pointen med hundeposen forsvinder, når man bare smider den udenfor? Lorten var trods alt forsvundet efter et stykke tid, hvis den bare var blevet lagt og ignoreret. Men nu ligger den der i en pose til evig tid!!!

 • Jeg synes virkelig at du skal lave et indlæg om kommentarer folk skal stoppe med og sige når de er ude og handle !!

  For hååååldkjææææft der er mange. For blot at nævne

  – du fejer skidt. Når man fejer gulv
  – vil du have bonnen med – nej jeg ryger ikke
  – hav en fortsat go dag ! Hold op med at sige det. Du aner ikke en fis om hvordan min dag har været inden jeg endte her ! – i øvrigt sagde jeg det altid selv. Indtil en sød dame fortalte mig at hun havde været til sin bedste venindes begravelse. 🤯

  • Jeg føler, de fleste af de der kasse-kommentarer er plat-sjove første gang, man hører dem. Men nok ikke gang nummer 53.

 • Kan apropos koriander godt mærke at jeg er lidt ved at have det på samme måde med mynte. Mynte skal i mojitos IKKE i den ellers vildt lækre kålsalat 🤯

 • Google er min ven, found it 😁
  Mega sjovt at jeg har en Australien Shepherd – a k a hyrdehund til især får 😂😂😂
  Jeg finder selv ud 😳🤣

 • Og folk der sætter telefonen på højtaler i offentlig transport, så vi andre er tvunget til at høre vedkommendes samtale.

 • HØRT!
  Folk det siger “forsat god dag”, uden at vide om man har haft en god dag?!

  Folk der skal have telefonen på højtaler når de snakker i mobil på gaden, i tog, bus og butik – Bare nej! Op til øret eller headset my friend!

  • Okay, jeg ser din pointe i den første, men jeg forstår også intentionen, så den generer mig ikke så meget. Den anden til gengæld…

 • Enig i alt undtagen den med karrydressing. Til gengæld: mennesker, der sælger sandwich med frikadeller uden at specificerer, når der er remoulade i. 🙃

 • Folk der står bag dig i køen, men overhaler når en ny kasse åbnes.

  Folk der parkerer skævt i båsen #duerselvudeomatmindørbulerdinbil

  Folk der går ved siden af hinanden på fortovet. Langsomt.

  Folk der cykler over fodgængerfeltet.

  Butikker der kun skilter på engelsk #hejmuji

  Hvad? Om jeg var i København i går? Ja? Hvorfor spørger du?

  • Den med fortovet er uendeligt irriterende! Jeg skal bare bruge en lille smule plads til at overhale, tak!

 • I det hele taget folk der prøver at have en kæk kommentar ved kassebåndet, trust me du er ikke den første der finder på at sige ‘nej tak, jeg kan alligevel ikke få det refunderet’ til bonen, eller ‘Så må vi tage et klip af kortet’ om betalingen… ok at du prøver at have en lille samtale, men lad være med at kigge på mig som om det er det sjoveste i hele verden. Jeg hører den 10 gange om dagen…

 • MEGA enig i den med kyllingesandwich, jeg HADER karrydressing! Hvad hvis man havde karry allergi? God dammit…

 • Folk der tjekker deres bon ELLER putter mønter/sedler i deres pung, når det er næste kundes tur til at blive ekspederet. Så ryk dog!

 • Rygere der går ud og ryger til fester og bliver væk i evigheder. Så de ikke er tilbage, når næste ret bliver serveret, eller der bliver holdt en tale. Det er voldsomt irriterende og mangel på pli.

 • Ej noooooo! Jeg er én af dem..GRU! Jeg tager ALTID mine sko af i flyveren! Det har jeg ikke tænkt over før nu!
  Jeg er ikke stor fan af at have hverken sko eller strømper på, og tager begge dele af som det første, når jeg kommer hjem. Den vane har jeg så åbenbart taget med i flyveren, har dog heldigvis haft pli nok til ikke tage strømperne af, men aner ikke om det hjælper på rædslen :O (Ps. Jeg sværger, jeg har aldrig sure tæer og altid rene strømper 😂)

  • Sko kan jeg leve med – og kan også selv finde på engang imellem på de helt lange ture – så længe fødderne er lugtfri. Men STRØMPERNE! Noooo!!! 😀

 • En klassiker – mennesker, der – når der bliver åbnet, en ny kasse i supermarkedet – nærmest LØBER derover for at komme først, selvom de faktisk stod bagest i køen…

  • Enig, den havde jeg faktisk med i forgængeren til det her indlæg. SÅ irriterende! Køkultur! 😀

Der er lukket for kommentarer.