Jeg er jo Bridget Jones #488

1. Jeg skulle med metroen, og da jeg stod på rulletrappen, kunne jeg se, der holdt et tog, men blev enig med mig selv om, at jeg bare hoppede på den næste. Da jeg kom derned, sagde skiltet, at den først gik om 30 minutter. Det viste sig heldigvis at være en fejl, hvilket jeg først opdagede, da jeg var på vej op ad rulletrappen igen.

2. For nogle dage siden skrev min søster og spurgte, om vi ikke skulle til Nik & Jay-koncert i november, og jeg var sådan lidt “nej?”. Det viste sig, at vi havde købt billetter i starten af 2020, og jeg bare havde glemt alt om det.

3. …Havde lige to dage, hvor det var sygt optur, så meldte de ud, at koncerten er flyttet til maj næste år.

4. Når man får en venneanmodning på Facebook, og man kan se, man har 27 venner til fælles, men vitterligt ikke aner, hvem vedkommende er.

5. Jeg havde en dag, hvor jeg skulle være ude mere eller mindre fra morgen til aften. Da jeg gik hjemmefra, var det tørt uden optræk til andet. En time efter begyndte det at pisse ned, og så holdt det ligesom bare ikke op igen. Glemmer hvert år, at man altid skal have en paraply i tasken, når det er efterår.

6. Dagen efter en bytur besluttede jeg mig for at bestille McDonald’s. Da ordren kom, var det helt bestemt ikke det, jeg havde bestilt. Kontaktede support, og det viste sig, jeg havde fået en andens ordre, så de undskyldte pænt og refunderede pengene. Hey, gratis McDonald’s!

7. I den ordre var der i øvrigt en burger, jeg aldrig havde set før, men den smagte okay godt, og jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvad det var for en. Det var noget med lys ost og løg. Tror måske, den var speciallavet? Det irriterer mig helt enormt meget nu.

8. Købte en dåse majs. Kom hjem og fandt ud af, at det var asparges.

9. I ved godt, hvordan tøjstørrelser varierer fra mærke til mærke, og det er sygt irriterende, ikke? Hvorfor er det på samme måde med lagner? Hvorfor kan man købe et lagen i en bestemt størrelse og aldrig vide, om man skal bruge vold og magt for at få det ned over det sidste hjørne, eller om det kommer til at ligge og flagre rundt på madrassen?!

10. Sad og så fodboldlandskamp i går og tog mig selv i aktivt at tænke over, hvilket nummer jeg gerne ville have, hvis jeg nu var med på holdet. Altså, jeg var helt ude i at tænke over lykketal og fødselsdage. Meget relevant for en 35-årig kvinde, der ikke engang har 100% styr på offside-reglen.

Kommentarer (19)

Der er lukket for kommentarer.