Kommentarer (26)

  • Ja, den er super interessant. Jeg bruger aldrig make-up, men kunne ikke interessere mig mindre for hvad andre gør. Man skal da bare gøre det man har lyst til. Mon det er skrevet af en mand eller kvinde? 🤔

  • Samme her! Jeg bruger makeup én, måske to gange om året. Virkelig nysgerrig over hvorfor nogen bliver provokeret over det.

  • Jeg bliver også oprigtigt nysgerrig over hvordan man kan blive provokeret over kvinder der ikke bruger make-up… betyder det så at den person ikke kan lide at man bare ser naturlig ud? Tænker det må være lidt hårdt at have det på den måde. Og personen må have det hårdt med sådan en som mig, der ikke kan huske hvornår jeg sidst havde make-up på 😉

 • Jeg måtte lige google Pewdiepie, troede det var en My Little Pony !

  Jeg kan ikke klare afklippede negle! Det er næsten det værste ved et barn, jeg skal klippe og FJERNE hendes afklippede negle! Eyw!

  • Haha, enig – troede også at Pewdiepie var en My Little Pony🦄 Nåede lige at få nogle lidt underlige billeder i hovedet, inde Google kunne oplyse mig…

 • Den med Jensen, jeg kender følelsen!! 😂😂 Håber virkelig, at jeg finder en mand med et specielt efternavn! 😂

 • Har også haft sådan en drøm om Markiplier (også en meget kendt youtuber) og damn hvad han ikke kunne🤤

 • Efternavn – jeg giftede mig stolt og lykkelig til et -sen efternavn. Mit fødenavn er helt umuligt at stave, hvilken lettelse at jeg nu kan staves af alle 😀

 • Til den sidste: Jeg håber, at du kan arbejde hjemmefra for evigt! Og hvis din arbejdsplads er et helvede, så giver det jo angst, så godt hvis du ikke skal derhen!❤️

 • Den med efternavnet; jeg sidder i præcis modsatte bås – jeg vil IKKE skille mig af med mit beskyttede efternavn og egentlig en adelslinje, for at tage min fremtidige mands generiske engelske efternavn. Han forstår ikke hvorfor jeg ikke vil gå på kompromis og lave et “bindestregsnavn” og tror det har noget med at være snobbet at gøre…

  I virkeligheden er det udelukkende fordi min fars utålelige fætter og hans ligeså utålelige børn absolut IKKE skal få lov til at løbe med “vores” navn, når “slægtsnavnet” er gået i arv til min far og vores afgren af familien også selvom det er håbløst umoderne og chauvinistisk.

  • Hold fast i din beslutning!! Jeg ændrede heller aldrig mit navn, og i lang tid var der spørgsmål om, hvorfor og hvornår jeg ville gøre det. Men nu, 5 år efter, der er det så naturligt, at jeg selvfølgelig hedder mit eget navn. At hedde hans navn virker enormt underligt nu, og som om jeg underkaster mig til hans familie og bare bliver et vedhæng. Synes ofte, at konerne bliver vedhæng, der liiiiiige får lov at tage et mellemnavn med… Som så forsvinder, når deres barn skal have et navn.

   Hold fast! Vi er flere og flere der gør det, oh mange kulturer kunne aldrig finde på at ændre navn, fx synes alle mine iranske kolleger, at det er uhørt fornærmende, at skulle tage en mands navn. Så ingen kvinder gør det, nogensinde. Det er altså bare et valg.

 • Jeg har i forvejen et særligt efternavn, så jeg har det lidt stramt med en dag at skulle tage min kærestes meget almindelige -sen-efternavn xD

 • Manglende make up :det er vel noget med at ingen make up i min verden signalerer, at man ikke gør sig umage inden man går ud i verden. Manglende respekt for sine omgivelser.
  Det værste er fester hvor folk møder op uden make up, i sportssko og krøllet tøj. Det er i min verden disrespekt, når der er et vært der har gjort sig umage.
  Og så synes jeg vel bare, at make up hører med til at være voksen. Og feminin.

  • Jeg synes, det er manglede respekt for sine omgivelser at forvente, at de tilpasser sig ens (snævre) opfattelse af, hvad skønhed er.

   Jeg eksisterer i verden for min egen skyld – ikke for at behage andre. Det har vi kvinder gjort alt, alt for længe.

  • …men hvis man har et y-kromosom er det nok at have været i bad og dækkket sine kønsdele, så tænker du at man har gjort nok ud af sig selv til at man “har lov” til at gå ud? Eller hvordan?

 • Dig der er provokeret over manglen på makeup: det var jeg også indtil jeg selv stoppede med makeuppen. Det er en KÆMPE lettelse og frihed at jeg ikke føler mig begrænset mere. Tager sgu heller ikke bh på når jeg skal ned i netto. Det er så rart at jeg bare kan være

 • Jeg har et meget specielt efternavn, vi er ca en håndfuld der hedder det, og har altid svoret jeg aldrig ville tage en mands efternavn og hedde noget som alle andre hedder.
  Nu har jeg fundet en mand, hvor færre har hans efternavn end mit. Så nu har jeg nemmere ved at lade mit efternavn gå. Det mega overfladisk 😅

 • Jeg er SÅ tæt på at slippe make up for evigt. Gider det ikke, kan godt lide mit ansigt au naturel, og er alligevel 45, så er alle kvinder jo alligevel usynlige….

  Og så kunne jeg bare ikke skifte efternavn da jeg blev gift. Jeg var 34, og det føltes bare…. for sent?. Og da jeg er den sidste, der kan give mit ret usædvanlige -sen navn videre, så besluttede vi, at vores datter skulle have mit navn. Og så fik kun et mellemnavn, der knyttede hende til min mand.

 • Har også et sjældent efternavn som kun 4 hed i DK, indtil jeg fik børn. Altså mine forældre og mig og min søs (som efterfølgende har giftet sig til et andet navn). Hvis jeg har haft en kæreste med et -sen har jeg altid sagt fra starten, at jeg aldrig ville tage navnet og mine børn aldrig ville blive døbt det, men at han var velkommen til at tage mit navn. Mega mærkeligt, men det betød så meget, at jeg var meget upfront med det. Så kunne de jo liste af, hvis de tænkte det var lige godt grove løjer. Endte heldigvis med jeg en med et efternavn der er 360 der hedder i DK, så han slap for snakken ;-P

 • Jeg har taget min mands særlige mellemnavn og han har taget mit særlige efternavn. romantisk, ligestilling og alle er glade i vores tilfælde, der kan være mange gode løsninger

 • I bestemmer da selv med efternavne. Jeg er gift og min mand har taget mit efternavn, for at hedde det samme som sine børn. Han havde ikke noget særligt forhold til sit, men det havde jeg til mit.

Der er lukket for kommentarer.