Hvem havde troet, at printsene ville vende sig imod mig?!

Annonce for Ellos.

Det er nok lidt en problematik, jeg ikke havde set komme. For nylig havde vi team-dag i mit agentur, hvilket indebar, at der kom en fotograf og tog nogle billeder af os. Vi fik besked på at tage lidt af hvert med fra garderoben, og da jeg aftenen forinden stod og skulle vælge tøj, følte jeg oprigtigt, at jeg ingen valgmuligheder havde. Det er selvfølgelig løgn, for jeg formår da at fylde en vasketøjskurv på ugentlig basis, men det, der gik op for mig, var, at rigtig meget af mit tøj simpelthen ikke passer sammen.

Egentlig er det jo lidt en stående joke, at den skandinaviske stil er meget ensformet og meget strømlinet. Nogle ville sige klassisk, andre ville sige kedelig. Vi taler neutrale farver, godt med sort, lige linjer, ikke noget bullshit. Jeg har aldrig været cool nok til at owne den type look, men jeg har før i tiden været rigtig glad for at have nogle faste holdepunkter i min garderobe, der passede til alt, som jeg altid lige kunne smække på. En grå cardigan, et par mørke jeans. Og det er det, der er gået galt. På et eller andet tidspunkt er jeg blevet så begejstret for prints og multifarvet tøj i det hele taget, at det ligesom har taget lidt over på skabshylderne. Og det betyder, at jeg kan åbne lågerne om morgenen, finde en nederdel eller et par pæne bukser og derefter begynde at lede efter en overdel, der passer til, og den er der bare ikke. Hvis jeg var sådan en med en cool, eklektisk stil, der kunne finde ud af at sætte prints sammen, så det ser megafedt ud, selvom de i princippet mismatcher helt enormt, så havde det været en anden snak, men dels er det simpelthen en evne, jeg ikke besidder, og dels er det bare ikke rigtigt min personlige stil. Jeg vil gerne have én tøjgenstand, der fx er en spraglet overdel, men så skal der en relativt anonym underdel til.

The basics. Jeg mangler dem. Jeg har selvfølgelig jeans, og jeg har en lille håndfuld ensfarvede sweatre, men jeg har også et par dødflotte lyslilla bukser med orange blomster på, som jeg købte for i hvert fald tre måneder siden og endnu ikke haft på, for jeg ejer simpelthen ikke en overdel, der passer til.

Så med det in mente, har jeg været en tur på Ellos for at finde nogle lidt mere neutrale ting, mit tøjskab ville have glæde af. Husk som altid, der ofte er flere farver at vælge imellem, hvis man lige klikker sig ind. Skulle man blive fristet af noget, kan man med fordel bruge koden 445409. Den giver 33% på den dyreste, ikke-nedsatte vare og 5% ekstra på alt allerede nedsat hele oktober måned. Hvis man selv vil browse udvalget lidt, kan det gøres lige her.

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12.

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.