Jeg er jo Bridget Jones #487

1. Jeg har alle mine nøgler hængende på nogle kroge i min gang, så jeg altid ved, hvor de er, og den anden dag spottede jeg en nøgle, som jeg vitterligt ikke har den fjerneste idé om, hvad er for en. Hvor har jeg den fra? Hvad låser den op? I need to know!

2. Havde lige sat en vask i gang, da det viste sig, at et hjørne af mit spritnye lagen sad i klemme i lågen. Jeg blev fuldstændig skrækslagen (ikke ægte, det virkede bare nødvendigt at bruge ordet skræks-lagen), og begyndte at trykke på alle knapperne for at få stoppet maskinen (var overbevist om, at lagnet ville gå i stykker), da omdrejningerne selv fik rykket hjørnet fri.

3. …Og det var først der, det gik op for mig, at al min trykken på knapperne havde ændret programmet, og uanset hvor meget jeg ellers trykkede, kunne jeg ikke ændre det tilbage.

4. Fik en mail fra barsel.dk. Det viste sig at være omkring nogle nye regler, der kræver, at alle virksomheder skal betale til en slags barselsbank, men et øjeblik overvejede jeg helt oprigtigt, om jeg kunne være gravid, og nogen bare havde glemt at fortælle mig det. Jeg var trods alt til gynækologisk undersøgelse for nylig.

5. Hvorfor er det, at huden på mine fødder altid insisterer på at skifte sig samtidig? Jeg ligner pt en slange, der er virkelig dårlig til at komme af med sin ham.

6. Jeg sværger, jeg den anden dag hørte “check ind”-lyden fra vores offentlige transport nede i min gård, og jeg blev så forvirret. Checke ind for at bruge skraldeskuret? Cykel-kælderen? Hvad sker der??

7. I den forgangne uge har jeg trådt på Herberts hale to gange. Anden gang råbte han godt og grundigt af mig, og det var meget velfortjent voksenskældud.

8. Jeg købte en ny (pæn!) sweater til at tage med til Irland, hvor det jo angiveligt skulle have været småkoldt. Det var det så selvfølgelig overhovedet ikke, til gengæld er jeg nu 97% sikker på, jeg glemte sweateren derovre. Jeg nåede ikke at have den på en eneste gang.

9. Stod og var ved at stege noget kulmule, da et peberkorn på panden – omkapslet af skoldhed olie – besluttede sig for at springe direkte op i øjet på mig.

10. I formiddag skulle jeg i bus fra Randers til Århus med meget solide tømmermænd, og jeg var seriøst lige ved at begynde at tude, da jeg fandt ud af, at de har sløjfet alle lynbusserne. Har aldrig messet “ikk’ kast op” i hovedet så intenst i mit liv. Eller været så stolt over at overleve en 40 minutter lang bustur.

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.