Kommentarer (12)

 • Til dig med søsterens mand❤️ Det lyder ikke som en “affære”, med to velvillige parter. Det lyder som grov udnyttelse og afpresning. Stop det. Og hvis han bliver ved, så må du true ham (eller gøre det) med politianmeldelse. Kan du eventuelt betro dig til dine forældre?
  Han lyder som et kæmperøvhul

 • Så længe din kærlighed er ægte, betyder den ring da intet. Er det virkelig blevet sådan, at en forlovelsesring er så dyr? Som i USA, hvor den (følge popkulturelle referencerammer) skal svare til en månedsløn? Jeg synes, at det er så synd for dig, at du så gerne ville opfylde hendes ønske, og måske ville det være starten på noget endnu dybere, hvis du havde taget hendes hånd og sagt, at du elsker hende, men at du ikke kan imødekomme lige det ønske. Jeg er sikker på, at hun ville forstå.

 • Er det bare mig, eller lyder den med søsterens mand IKKE som en reel affære (en gensidig handling), men mere som noget MEGET værre…?

 • Ejj, de boller fra brækskålen… Kan huske samme panik til min søns navngivningsfest, hvor jeg i max søvnunderskud har fintskåret et kæmpe bjerg spidskål og lavet to store fade salat. Da jeg skal bære dem ud til gæsterne taber jeg hele lortet på gulvet. Jeg kunne have tudet, men skraber det op og serverer alligevel.

 • Kære dig med “affæren” med din søsters mand, det lyder til, at du bliver udsat for seksuel vold, udnyttelse og manipulation. Det lyder rigtig modbydeligt, og jeg forstår godt, det er svært at komme ud af. Jeg sender alle varme tanker, kram og styrke <3

 • Hvordan kan der ikke være nogle kommentarer på det her indlæg endnu???
  Der er jo så mange vilde i mellem!
  Den der står mest ud for mig, er nok den med svogeren som tvinger sin svigerinde til sex (hvis jeg læser det rigtigt). Ville ønske, jeg havde et godt råd eller noget at byde ind med, men jeg er simpelthen tom for ord..
  Dog vil jeg sige, at kommunikation er vejen frem. Tal med din søster. Virkelig. Tal med hende ❤

  • Det er bare mig, der har været i udlandet og minimalt på min computer, så jeg er bagud med kommentarerne. 🙂

 • Dig med affæren til søster mand; please snak med nogen om det. Du fortjener hjælp og at komme væk fra det. Du har ikke gjort noget forbi.

Der er lukket for kommentarer.