Kommentarer (29)

 • Hvad er et ‘expelliarmus’ svirp? Det lyder som en harmløs fornøjelse, så du skal da bare give den gas 🙂

 • Stakkels dig, der havde et uheld i biografen! Jeg er simpelthen nødt til at spørge, om det blev opdaget? 😅🙈

 • Dig der sked i bukserne: jeg har brug for flere detaljer. Var det meget eller bare en lidt våd prut? Opdagede han det?? Har du set ham igen???

  • Enig! Og gik du på toilettet og smed trusser ud eller? Sooo many questions! (og kæmpe mængder kærlighed. ❤️ Det er sgu en…lorte… situation 🙈)

 • Den med toiletbørsten 🤢🤮🤮🤮 puha der fik jeg det skidt da jeg læste den 😬😬😬 og jeg tænker den stakkels familie måske også har haft et maveonde eller to der kunne have været undgået 🙈🙈🙈

 • Jeg boede engang sammen med en kæreste, der fik samme idé med toiletbørsten i opvaskemaskinen, fordi “alting bliver jo alligevel rent derinde”. Meddelte ham, at jeg ville forlade ham på stedet, hvis han gjorde alvor af det. Tanken om at drikke kaffe af en kop kørt i samme maskine – SKRÆKINDJAGENDE 💩👀😅

 • Dig med 2 børn der overvejer en affære.
  For jeres børns skyld så lad være og find ud af dit forhold; prøv at fix det eller beslut at gå hver til sit. Det er fair nok at være kørt fast eller hvad der måtte ligge til grund for dine overvejelser, men utroskab er aldrig løsningen og slet ikke når der er børn involveret. I sidste ende kan det være dem der betaler prisen.

 • Dig med det falske selvmodsforsøg; med fare for at komme til at lyde virkelig arrogant (det er jeg ikke), men måske løsningen er at starte i en form for terapi…❤

 • Der er godt nok skruet op for det vilde i den her uge! 😱
  Toiletbørste i opvaskeren?????
  Hvordan kan folk kommentere på andet 😂🙈

 • Den med corona : ja der er mange ting det har været en kæmpe lettelse at slippe for. Og det har været skønt at slippe for at give alle mulige mennesker kram.

  Synes sgu dem med kagen og maccen er i orden ☺️👌.

  Og nu spekulerer jeg som en sindssyg over hvilken journalist der mon er tale om?! 🤔😖

 • Den med journalisten. Mon det er den samme, jeg tænker på, der også er et kæmpe røvhul, og som har virkelig høje tanker om sig selv? Jeg er i hvert fald nødt til at slå væk, når han kommer på skærmen. Hvilket er ret ofte.

  Og ellers så mange gode hemmeligheder!

 • I Københavns kommune bliver vi ligefrem anvist om, på hygiejnekursus, at vaske blespande (hvor der altså har været karklude, der har tørret lort op, i) i opvaskemaskinen. Ikke på vilkår, om jeg gør det!!

 • Dig med tanker om utroskab med gammel flamme: drop det. Få det tredje barn i stedet. Det vil du aldrig fortryde, heller ikke selvom du og din mand ender med at gå fra hinanden.
  Utroskab = fortrydelsernes holdeplads..

  • Jeg vil lige sige, at der bestemt findes mennesker, der fortryder at få (flere) børn. Jeg synes, det er en beslutning, man skal overveje meget grundigt. Både for sin egen og det kommende barns skyld.

   • Helt enig med dig, Mirjam. Hvis man er træt af sit hamsterhjul med hverdag, parforhold og børn, strammes løkken om halsen kun yderligere med endnu et barn. Hilsen en mor til tre.

 • Vedr. toiletbørste i opvaskeren: Gad vide, hvordan selve toilettet ordnes?!

  Minder mig om en diskussion i min familie. Der var en, der mente, at jeg ikke måtte putte karklude, viskestykker, håndklæder mv. i samme 60 gradersvask som undertøj incl. trusser. Men hvordan skal jeg så vaske undertøjet?

 • Om drømmejob i Herniing. Ham, jeg skulle giftes med, fik også drømmejobbet i Herning, og jeg indvilligede uden større glæde, men med forståelse, i at flytte fra Aarhus til Herning, for det var en betingelse for at få jobbet. I begyndelsen skulle han så køre frem og tilbage, indtil vi fik solgt lejlighed. 14 dage efter jobstart blev han dræbt på stedet i en udskridningsulykke på årets første snedag. Når jeg ser tilbage, er jeg rigtigt glad for, at jeg havde sagt ja, for det var ikke mit største ønske at havne i Herning, men det var hans, og senere i livet kunne mine ønsker jo så måske komme øverst på listen. Hans endeligt viste mig i hvert fald, at den køretur fra Aarhus til Herning er lang og farlig. I dag bor jeg i København og var i Herning i embeds medfør for nogle år siden, og jeg skal ærligt tilstå, at jeg var ved at få en momentan depression ved blot synet af “gågaden”, men jeg tror, at kærligheden mellem os ville have opvejet omgivelserne. Du kan jo også insistere på at købe byens fedeste hus.

Der er lukket for kommentarer.