Kommentarer (15)

 • Gad vide hvad skotyven skal med så mange par sko? Er det til en samling, skal de sælges videre eller er det for at “opdrage” på folk, der efterlader deres sko?

  • Jeg har kun set beskidte/vintersjappede sko stå udenfor skabene i fitness centret. Synes egentligt det er meget sympatisk at jeg ikke kommer til at proppe min taske ind i et snasket skab. Så snupseren må da vist lige være forbedredt med en vandtæt pose 🧐

 • Til dig med 20 års depression: fra en der har prøvet at være deprimeret: jeg ved godt, at du er træt og ikke orker, men kom til lægen – jeg LOVER, du kan godt blive glad igen❤️❤️

 • Kæmpe kram til dig med depressionen. Vil du ikke godt sige det til nogen, måske din læge? Du er mere værd ❤️

 • Til dig med depressionen; det var mig! I så lang tid, at jeg ikke kan huske, hvordan det var inden. Jeg havde heller ikke rigtig nogen udsving i humøret, men lå stabilt på et lavt niveau. Fungerede i job mv, men glad – det var jeg aldrig. Glædede mig aldrig til noget og håbede altid at ting ville blive aflyst. Følte at alting var uoverskuelig og ville bare gerne bure mig inde. Gjorde det ikke, men det var facade, når jeg mødte smilende op. Tog mig endelig sammen, og begyndte hos en metakognitiv psykolog. Det ændrede alting og jeg har det så meget bedre nu. Før levede jeg på trods af. Nu lever jeg på grund af. Latteren er blevet ægte og jeg kan mærke glæden boble i kroppen. Åh, hvor jeg håber for dig, at du finder samme vej gennem og ud på den anden side. Kram til dig.

 • Jeg er også 30 år. Jeg er single. Og jeg tænker heller ikke på andet end sex. Jeg dagdrømmer om sex dagen lang, drømmer om sex om natten.. tænker på det all day looong. Jeg tænker vi bare har brug for mere sex. Skal vi mødes? Hehe

 • Til dig der har lyst til at have sex med 90% af de kvinder du kommer om ved. Hvis du er mand så er det helt normalt…

 • Brian – det er har ikke noget med at gøre om man er mand eller kvinde.
  Tænker enten har man et udækket behov eller man er nyfroman?

 • Lesbisk kvinde her, jeg overvejer altså ALTID når jeg møder mennesker, hvordan og hvorledes seksuel aktivitet med dem ville være. Ikke fordi jeg nødvendigvis tænder på dem, men bare fordi sex er spændende. Uanset om jeg er i forhold eller ej!

Der er lukket for kommentarer.