Kommentarer (9)

  • Den sidste! Jeg oplever det tit, er kun kærester med folk der er 15 år plus ældre! Sådan er det bare!

  • Som sygeplejerske lærer man ret hurtigt ikke at spørge om det er far/mor, som er med, for det er altid kæresten. Eller omvendt ikke at spørge om det er kæresten, for så er det forælderen 🙄😂

    Man spørger blot den pågældende pårørende, hvem de er og hvilken relation de har til patienten, hvis ikke de selv har meldt det ud

  • Åhh det minder mig om en historie om da mine forældre skulle hen og tale med præsten forud for deres bryllup. Da troede præsten at det var en far der var kommet for at skrive sin datter op til konfirmationsforberedelse 😬 (ja min mor var ung dengang og min far 17 år ældre) men hun var sgu da ikke i konfirmationsalderen 🙈😂

    • Jeg blev i forbindelse med visning af coronapas spurgt om jeg var fyldt 16 – og jeg er 23. Folk er ikke gode til at bedømme alder…

  • Alder, jeg har været taget for min brors kæreste (af hans klassekamerater), hans mor (person i en kø), min kærestes sekratær (hotel i Shanghai, og nej, vi vi hverken have hver sit værelse eller “a2 bedroom shuite”)

Der er lukket for kommentarer.