Kommentarer (6)

  • Uha jeg vil virkelig virkelig gerne vide hvad nr 1 og 2. mest flove ting sagt på job, er :O

  • Til dig med første dag i netto: jeg arbejde engang i Fest og farver og det var så forfærdeligt kedeligt at jeg ved et uheld kom til at lukke butikken en time for tidligt. Sådan nogle jobs burde seriøst få topløn!

  • Til nr. 1 – til min retorikeksamen hvor jeg skulle holde en tale (emnet var røg på barer osv. – det vil sige for tusind år siden), sagde jeg konsekvent ‘røv’, hver gang jeg skulle sige ‘røg’.

  • Jeg var til sommerfest med min 5 årige søn og mine forældre. Jeg havde drukket 1!!! Fadøl.
    Vi tog i cirkus bagefter hvor jeg skulle ud og købe slik til min søn.
    Der er et hul man ikke kan se, som jeg selvfølgelig træder ned i. Falder, forstuver min fod 3 steder. – foran hele min søns 0 klasse og forældre. De kommer og hjælper mig op. Og tror selvfølgelig alle jeg er den sindsyge og fulde mor. Jeg siger alt muligt mærkeligt “ nå i fik da de bedste pladser” “det var en lorte tale hva “ alt muligt pis, fordi jeg er lettere i chok. Jeg forlader cirkus teltet og besvimer ude foran. Efterfulgt af 2 ugers sygemelding fra arbejde.
    Det kommer jeg seriøst aldrig over.

Der er lukket for kommentarer.