Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Comments (5)

  • Til dig med første dag i netto: jeg arbejde engang i Fest og farver og det var så forfærdeligt kedeligt at jeg ved et uheld kom til at lukke butikken en time for tidligt. Sådan nogle jobs burde seriøst få topløn!

  • Til nr. 1 – til min retorikeksamen hvor jeg skulle holde en tale (emnet var røg på barer osv. – det vil sige for tusind år siden), sagde jeg konsekvent ‘røv’, hver gang jeg skulle sige ‘røg’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.