Kommentarer (19)

 • Jeg sidder virkelig og overtænker hvad barnet hedder. Er nået frem til at det mest nådige må være Sam og ikke Samwise ❤️

   • Jeg er fremme ved Frodo?! Aragon ville være blæret! Bare det ikke er Gollum eller Sauron 😂

    • “Og hvad er barnets navn?”
     “Gollum Juhl Hansen” 😂🙈

     Jeg var også på Legolas…

  • Kunne ikke lade være med at tjekke. Findes 23 med navnet “Legolas”, 3 “Frodo” og 1 “Gandalf”… hvorfor? Hvorfor?

   • Jeg har mødt ham, der hedder Gandalf!!! Han var pænt træt af at blive spurgt, om han virkelig var døbt sådan 😂 men han er omkring 25-30, så det er ikke ham i hvert fald 😊

    • Så er der tre, der hedder det nu! Min kæreste købte det som mellemnavn i en brandert 😩

   • Jeg håber virkelig ikke på Gandalf. Ja sam ville være det bedste – men det er sikkert legolas. Men da det er faren der har navngivet – kunne det også være noget andet end alfe elle hobitnavne.

 • Som Ringenes herre fan ville jeg, at vores datter skulle hedde Arwen, min mand nægtede. Hun fik et modenavn. Det ærgrer mig stadig af og til, især nu..

  • Ej, det havde da været flot. Du skulle have insisteret på det som mellemnavn, så hun selv kunne vælge.
   Jeg ønskede også et utroligt sjældent navn til vores datter (men nemt at sige og stave osv) og kendt i udlandet, men faren overgav sig først, da jeg sagde – og mente – at pigebarnet måtte tage navneforandring, hvis hun på noget tidspunkt ønskede det. (Han ville have et mega modenavn efter sin mormor).
   Pigen har altid elsket sit navn. Er stolt og alle børn og voksne ved hvem hun er fordi der jo kun er hende på skolen/i bydelen. Har tilbudt hende navneskifte flere gange, men det kommer aldrig på tale. Min mand lærte jo hurtigt at elske navnet også, men nejhatten ligger generelt forrest i hans garderobe m sådan noget nymodens pjat. 😱

 • Min søn gik i vuggestue med en Galadriel. Alligevel et heftigt navn at have med sig gennem livet, når man er fra Vanløse og (så vidt vides) ikke er elver 😊

Der er lukket for kommentarer.