Kommentarer (19)

 • Jeg sidder virkelig og overtænker hvad barnet hedder. Er nået frem til at det mest nådige må være Sam og ikke Samwise ❤️

 • Som Ringenes herre fan ville jeg, at vores datter skulle hedde Arwen, min mand nægtede. Hun fik et modenavn. Det ærgrer mig stadig af og til, især nu..

  • Ej, det havde da været flot. Du skulle have insisteret på det som mellemnavn, så hun selv kunne vælge.
   Jeg ønskede også et utroligt sjældent navn til vores datter (men nemt at sige og stave osv) og kendt i udlandet, men faren overgav sig først, da jeg sagde – og mente – at pigebarnet måtte tage navneforandring, hvis hun på noget tidspunkt ønskede det. (Han ville have et mega modenavn efter sin mormor).
   Pigen har altid elsket sit navn. Er stolt og alle børn og voksne ved hvem hun er fordi der jo kun er hende på skolen/i bydelen. Har tilbudt hende navneskifte flere gange, men det kommer aldrig på tale. Min mand lærte jo hurtigt at elske navnet også, men nejhatten ligger generelt forrest i hans garderobe m sådan noget nymodens pjat. 😱

 • Min søn gik i vuggestue med en Galadriel. Alligevel et heftigt navn at have med sig gennem livet, når man er fra Vanløse og (så vidt vides) ikke er elver 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.