I dag har jeg…

…Været på loftet for at lede efter mit speciale og i den proces virkelig blevet opmærksom på, hvor meget crap jeg bare har kylet derop, fordi jeg ikke lige vidste, hvad jeg ellers skulle gøre ved det. Fx mine gamle ridestøvler og to hele indkøbsposer med DVD’er. Jeg ejer ikke engang en DVD-afspiller længere.

…Smidt en vissen buket liljer ud og først en time senere opdaget, at jeg havde gult blomsterstøv i hele hovedet. (Som i øvrigt er giftigt for katte, men lige der er det meget smart, at Herbert ikke er en hund med tendens til at slikke mig i ansigtet).

…Ikke ordnet mine altankasser for omtrent 15. dag i streg.

…Fået en måske næsten helt genial idé til en indlægs-føljeton.

…Forsøgt at hente en pakke i min lokale pakkeshop uden at kigge på adressen på leveringsstedet. Den skulle ikke hentes i min lokale pakkeshop, men i en pakkeshop væsentligt længere væk. Det er hverken første eller sidste gang, jeg formår at lave det stunt.

…Spist chokolade før kl. 12.

… Læst det meste af årsrapporten fra min andelsforening og forstået lige præcis ingenting af den.

…Panikket lidt over, at min niece skal konfirmeres på søndag, når det max kan være ti år siden, jeg selv blev det. Max.

…Haft en sommerkjole på uden strømpebukser og uden at fryse. Win!

…Lavet en faktura om tre gange, fordi jeg har fået nyt regnskabsprogram, og selvom det uden tvivl er meget brugervenligt sat op, så er jeg nok en bruger med lidt større hang til fejl 40 end de fleste.

…Skrålet med på Black Velvet i badet og sikkert underholdt op til flere naboer, fordi den er liiiige høj nok til min stemme.

Kommentarer (11)

 • Uhh Alannah Myles og Black Velvet❤️ Det er min go to sang når der skal synges karaoke…Opholder mig desværre alt for sjældent steder hvor man kan synge karaoke. Jeg har elsket den sang siden den kom frem i slutningen af 80’erne og har sunget med på den lige så længe.
  Jeg håber dine naboer var glade for et genhør 🙂

 • Black Velvet er en fantastisk sang. Min kæreste er gået i gang med at gennemgå vores clutter som mest er mit clutter. Jeg ville gerne selv men jeg er gravid og ligger ned 75% af tiden fordi ellers kvalme. Han siger selv at han ikke smider noget ud som jeg vil savne. Lige nu er jeg mest ligeglad. Det ændrer sig nok når kvalmen stopper om en uges tid.

   • Det kender jeg. Det er derfor jeg har super meget clutter 😀

    Men med baby på vej skal der smides lidt ud.

 • Det gik op for mig, at det i år var 25 år siden jeg blev konfirmeret. Og 20 år siden jeg blev student. Det er ikke ok!

 • Den 14. maj tænkte jeg også lige over det med konfirmationen.. 21 år .. nej. 🙈😅

Der er lukket for kommentarer.