Jeg er jo Bridget Jones #471

1. Lige om lidt er det fem år siden, jeg afleverede speciale, så jeg tænkte, jeg ville finde det frem og bladre lidt i det. Indtil jeg stod foran min relativt nye bogreol og kom i tanke om, at jeg lavede hovedoprydning i forbindelse med at sætte den op. Aner ikke, hvor mit speciale er nu. Måske på loftet. Måske i skraldespanden. Måske kan jeg låne det på KUAs bibliotek.

2. Vi ramte middagstid i torsdags, før jeg fandt ud af, at det var en helligdag. Undrede mig også lidt over, at der var så få mails i indbakken.

3. Jeg forstår godt, at glasflasker måske er mere miljøvenlige end plastic i forhold til genanvendelse, men jeg må bare sige, at når det gælder hudplejeprodukter på badeværelset, så vil jeg væsentligt hellere tabe en plasticflaske på gulvet.

4. Skulle tage nogle billeder og nåede at gøre klar og sætte hele baduljen op og finde mit kamera frem, før det gik op for mig, at SD-kortet ved sidste brug erklærede krig og ikke vil gemme billeder længere.

5. Mine yndlingssolbriller er fra Céline, og det er også de suverænt dyreste solbriller, jeg ejer. Den ene stang faldet af. For anden gang på lige så mange år. Det er sjovt nok aldrig sket med andre solbriller i min samling.

6. Når man går ud for at handle og først henne i butikken opdager, at man har sådan en klister-strip fra en fnugrulle siddende fast på det ene bukseben. #kattedameliv

7. Huskede dog til gengæld endelig at købe skraldeposer. Desværre er det ikke dem, jeg plejer at bruge, og de her er faktisk decideret elendige. Så jeg mangler stadig skraldeposer.

8. For fem dage siden lavede jeg et reel på Instagram, hvor jeg viste, hvordan mit hår ser ud, hvis jeg børster det, når det er tørt. Det har nedlagt en form for ihærdig protest siden da og nægter at opføre sig pænt igen.

9. Da jeg forleden skulle skære noget agurk, kom jeg til at skære ned i min negl. Og så burde man nok tænke, at det i det mindste ikke var fingeren, men helt ærligt heler fingeren jo hurtigere, end neglen vokser ud igen.

10. Når man skal til at i seng og er så træt, at man sprøjter skumrens på sin tandbørste.

Kommentarer (11)

 • Skraldeposer er virkelig crap for tiden! Ved ikke om man har ændret i formlen af miljøhensyn, men havde købt nogle og de var virkelig elendige. Tror samtlige gik i stykker enten inden brug eller på vej i skraldespanden udenfor. Skete det hen over natten at skraldeposer bare skulle være elendige og ikke tykke og rent faktisk holdbare…??!!??

  • Det var faktisk ikke tykkelsen så meget som lukkelsen, der er et problem. Det er, som om der ikke kan være helt så meget i dem, jeg har købt pga lukkesnor, og det virker som spild af materialer!

   • Jeg har det omvendte problem.
    Synes at skraldeposerne er blevet enorm store i det. 20 – 40 L. poster. Jeg har ærligt talt KUN brug for 15 L. skraldeposer … og de fåes pt. KUN i føtex… yeah!
    Hvis de er større i det, kan jeg ikke få dem ned af skraldeskakten.

    Resten er skod… First world problems i guess.

 • Åååh hvor jeg også bare hellere vil have hudpleje i plastikbøtter. Det tror jeg også min førhenværende vask ville. Tabte en natcreme, som gik direkte igennem. R.I.P til vasken. Det var en meget akavet telefonsamtale med ejendomskontoret da jeg skulle bede om en ny vask.

  • Gud, hvor sjovt! Det gjorde jeg også engang i min gamle lejlighed. Vi stod heldigvis til at få nye badeværelser kort tid efter, så jeg slap ret nemt udenom! 😀

 • Åh den sidste er øv! Jeg har engang prøvet at
  putte min datters zinksalve (til røde numser) på tandbørsten. Dælme noget klæbrigt stads! Endte med at måtte kyle tandbørsten ud! 😅

  • 😂😂😂 Jeg ville bidrage med min oplevelse fra forleden hvor jeg var så træt at jeg ikke opdagede at jeg var begyndt at skrive en sms i min telefons internetapp’s internetadressefelt før jeg var godt igennem første sætning 😅 – men:
   I relation til din zinksalveepisode kan jeg bidrage med én hvor min svigerinde var gået i vores badeværelsesskuffe uden at have bedt om lov og endte med at have smurt sine hænder ind i zinksalve i sin jagt efter håndcreme 🤣

 • KUA hedder Søndre Campus nu.

  Det skete i forbindelse med at Jura og Teologi rykkede derud og midt i alle deres mange beklagelser over at skulle flytte til nyere og bedre lokaler på Amager* var noget a la “KUA er jo for humanister. Hvis vi flytter til KUA tror folk at vi er humanister.”

  Så man skiftede navnet til noget andet.

  *) Jeg forstår dem godt. Jeg plejede af have kontor inde ved Vor Frue Plads. Jeg synes heller ikke det er sjovt at være blevet flyttet til Amager.

Der er lukket for kommentarer.