Kommentarer (43)

 • Til dig, som hælder mælk i kaffen; køb bedre kaffe! Jeg har min egen arbejds-Nespressomaskine med, fordi den gratis kaffe smager af tæer – det tror jeg hverken mælk eller sovsekulør kan gøre noget ved 😀 Der er INGEN prestige i af dunke dårlig kaffe – jeg er oprigtig bekymret for mine kollegaers smagsløg, men omvendt er forklarer det måske hvorfor folk over 60 mener at Gammel Dansk kan drikkes 😉

  • Som jeg forstår det drikker vedkommende slet ikke kaffe, der er blot mælk med sovsekulør i koppen for at få det til at ligne kaffe 🤣

  • Jeg tror pointen er at person ikke kan lide kaffe og bare drikker ren mælk og farver det med sovsekulør så det ligner at personen drikker kaffe. Men fedt nok hack bare at tage sin egen kaffe maskine med 😃

  • Det mig med sovekaffen. Jeg hader alt salgs kaffe. Jeg kan ikke snuppe det, men jeg er 16 år yngre end den næstyngste på jobbet, og jeg er deres chef, så bliver drillet så meget med at være ung, så jeg kan simpelthen ikke bære ikke at kunne drikke den ultimative voksen drik – kaffe.. så der står bare min sovsemælk på bordet.
   Og ja det hedder sovsekulør, kunne simpelthen ikke huske navnet da jeg skrev min hemmelig hahah

   • Jeg er 45 og har aldrig lært og drikke kaffe. Plejer gerne at undskylde med at jeg aldrig er blevet voksen og hellere aldrig bliver det 🙈😂😂😂

 • S*** den med corona ramte lige i hjertet 💔 det er IKKE jeres skyld! Hvem kunne have vidst I blev ramt så forskelligt! Føler med jer ❤

 • Til dig der er uddannet i ernæring og sundhed
  Jeg er uddannet klinisk diætist og har vejledt i vægttab – blandt andet online mens jeg selv sad og spiste ostepops 😊 du er ikke alene!

 • Åh, hvor ville jeg gerne kunne sige noget for at trøste dig med begravelsen! Tusind kram herfra ❤❤❤

 • Til den med orgasmen, jeg har lært én ting at google de mærkelige tanker, følelser og impulser jeg har har, og det er at man ALDRIG er alene. Der er altid andre der gør eller tænker det samme som dig. Især når det kommer til sex.

 • Smitteopsporeren

  Puha jeg sidder i smitteopsporing og til dig der har mistet din ven: det gør mig så ondt 😭

 • Dig med crush på fiktiv person – hear hear. Morderen i den nye sæson af Den som dræber? Omgggg

 • … du er ikke alene med orgasmen. Jeg kan heller ikke håndtere det. Seksuelt misbrug i barndommen er skylden her. Bakker altid ud. Til min kærestes store fortvivlelse og fortrydelse. Men. Kan. Bare. Ikke.

 • Om man er uddannet i ernæring og sundhed eller ej, er det så ikke rimenlig standard at man en gang imellem spiser skrald til aftensmad? Eller er det bare mig (der i øvrigt også er sundhedsfagligt uddannet)?

 • Til dig med specialet: Gør det!! Det er langt vigtigere at du laver noget der gør dig glad end at du kommer et par måneder før ud på arbejdsmarkedet. Det betyder alligevel ikke noget i det lange løb, og arbejdsløse akademikere er der sgu nok af 😉 hilsen en arbejdsløs akademiker

 • Du er bestemt ikke alene! Jeg kan heller ikke håndtere nydelsen, selvom jeg egentlig godt kunne tænke mig at vide, what the fuss is about.. Jeg har altid haft det sådan og bryder mig heller ikke om at onanere. Dont know why, har ikke noget voldsomt i bagagen..

  • En anden anonym

   Jeg har det fuldstændig på samme måde som dig. Dog er jeg frygtelig nysgerrig på om det det der orgasme er så fedt, som folk siger. Måske det kommer engang..

   • Jeg kan heller ikke håndtere nydelsen – vil egentlig gerne prøve det, men stopper alligevel inden klimaks. Tænker jeg måske kommer en dag?

 • Kæmpe kram til dig, som har mistet din ven til covid-19 ❤️❤️❤️ Det må være utrolig svært og hårdt

 • Til dig med, eller rettere uden, orgasme.
  Jeg har heller aldrig fået en. Ved simpelthen ikke hvordan man gør og hvordan det skal føles. Onani har ikke været løsningen

  • Til dig med den manglende orgasme: jeg har det på akkurat samme måde.
   Jeg bliver fysisk utilpas når jeg nærmer mig!
   Mener også at jeg engang læste, at man regner med at omkring 33% af alle kvinder ikke får orgasme, men at de fleste tror at det bare er noget alle kvinder sådan lige kan. For mange skal der sindsygt meget arbejde til for at nå i mål. Derfor faker rigtigt mange kvinder også orgasmen og derfor tror mange mænd (og kvinder) også at det er unormalt at man ikke kan. Det er et kæmpe tabu!

 • Tusind millioner kram til jer med covid-historien. Hvor er det forfærdeligt og urimeligt ❤️

 • Pyha…kom alt stoppe efter den med Covid-19 😞😖❤️ Mine tanker går til dig. Livet bliver godt igen ❤️

 • Kære dig med corona historien
  Prøv om du kan tilgive dig selv ❤️
  Det var jo ikke til at vide, at en hyggelig aften, skulle ende så voldsomt
  Kæmpe kram herfra ❤️❤️

 • Mine varmeste tanker går til dem soim har mistet deres bedste ven.
  Jeg håber at, I kan slippe skyldfølelsen, for det er og var IKKE jeres skyld.
  Mange mange virtuelle knus herfra. <3

 • Dig med crush på den fiktive karakter. Er det Spencer Reid? For så er jeg med dig 😅

  Corona er en led kælling. Alle de varmeste tanker til jer, men husk det ikke er jeres skyld. I vidste ikke i var smittet før efter besøg❤️

 • Åh dig der har mistet din ven… Kondolerer mange gange. Og kæmpe kram. Det er IKKE jeres skyld ❤️ Det er bare en lorte sygdom

 • Kæmpe kram til dig/jer der har mistet jeres bedste ven. Det gør mig så ondt på jeres vegne.

  Til dig med sovsekulør i kaffen – jeg har været på arbejdsmarkedet i mange år nu, og drikker kun sjældent kaffe (plejer at sige at jeg godt kan li’ lidt kaffe i min mælk…. 😉 ) – Jeg har endnu ikke oplevet nogen der så skævt til at jeg sad med en flaske vand i stedet.

  (Men på den anden side… kæmpe skud ud for et så glimrende life hack!!! 😀 )

 • Kram til dig med begravelsen ❤️

  Og kram til dig, som ikke kan håndtere nydelsen ❤️ Jeg kan heller ikke. Og jeg kan ikke lide at onanere. Sex er fint nok, men jeg savner det heller ikke, når det ikke er der. Kan ikke huske, hvornår min kæreste og jeg sidst har haft sex… Det er et større problem for ham end jeg…

 • Kæmpe kærlighed og kram til jer der har mistet en ven♥️ Det må være helt forfærdeligt. Jeg håber inderligt, at I kan tilgive jer selv, for det var IKKE jeres skyld! Ingen smitter hinanden med vilje, og vi bliver alle nødt til at ses med nogen ind i mellem, for at vi ikke bliver helt skøre ♥️

 • Til dig hvis ven er tabt til covid 19.
  Husk, den eneste der er skyld i covid 19, er covid -19❤️ Vi tager vores chancer i vores bobler. Når man vælger at ses, vælger man at løbe risikoen. Desuden kan han også have fået det i elevatoren, i metroen, på jobbet…
  Men det er nemt nok at sige. Jeg ville også være sønderknust. Men prøv at tilgive dig selv- det var jo ikke tilsigtet ❤️

 • Jeg havde det på samme måde, som dig med orgasmen! Som 25-årig kom jeg endelig over grænsen – og endda med en sprøjteorgasme! Helt vild følelse og nu kan jeg godt komme “mere regelmæssigt” – men det kræver stadig meget at komme over grænsen.

Der er lukket for kommentarer.