Kommentarer (18)

 • Dig den lykkelige, råb det da ud over hustagene og vis dine veninder, hvad der venter på den anden side af krisen ❤️

 • Mht.den sidste; hvordan skal man nogensinde kunne se sin svigerfar i øjnene igen?!
  Og vedkommende med analsex skal måske overveje lidt knibeøvelser 🙈💩

 • Forhenværende armbåndsejer

  Jeg har engang tabt et dyrt guld armbånd jeg har arvet… Nu kan jeg ikke lade være med at tænke på, om det er dig der går rundt med mit familie arvestykke

 • Til den lykkelige.
  Fedt! Hvor er det skønt.
  Jeg synes ikke du skal pakke alt din lykke væk. Drys også lidt af den omkring de kriseramte. Lige som en god ven rummer din krise, bør en god ven også kunne rumme din lykke midt i egen krise. Og hey, måske kan din lykke ligefrem lyse op. Mig trøster det at se at alt ikke er lort for alle❤️

  • Helt enig med Lotte!
   Men det lyder som om du er en god veninde, der tænker på deres behov før dine egne ❤️

 • Dig med datingapp: I know 😬 Begriber ikke tålmodigheden 😆
  Partnermedniveau – der skal du ydermere igennem en ret grundig personlighedstest, som hjælper til at match’e med nogen, du reelt har noget til fælles med. Jeg nåede tre forskellige dates, og alle tre klikkede jeg med; interesser, arbejdsområder, bøger, osv.
  Den tredje var der også kemi med, and the rest is history 🙏

 • Kære dig med guldarmbåndet 💛
  Det er aldrig for sent at aflevere det. Jeg mistede selv et arvestykke for mange år siden, og jeg tænker ofte på det og ville glæde mig inderligt over at få det tilbage.

Der er lukket for kommentarer.