Jeg er jo Bridget Jones #464

1. Var ved at bage cherrytomater, og mens de var brandvarme, punkterede jeg dem med spidsen af en kniv, hvilket fik en af dem til (som hævn, tænker jeg) at sprøjte kogende tomatsaft direkte op i øjet på mig.

2. Jeg har fået en vabel på en af mine tæer, som vel ikke ville være så unaturligt, hvis jeg ikke på opdagelsestidspunktet knap havde forladt min lejlighed i tre dage.

3. Forleden kunne jeg ikke finde Herbert. Han var pist væk, og større er min lejlighed altså heller ikke. Nåede tæt på et panisk stadie, da det viste sig, han bare var hoppet op i bogreolen og sad helt stille, mens han roligt betragtede mig desperat lede efter ham.

4. Mens jeg var i gang med et projekt, hvor jeg skiftede frem og tilbage mellem Word og Chrome, skulle jeg lukke Word ned. Fik i stedet lukket for Chrome, hvorefter en bunke arbejde, der endnu ikke havde autogemt, forsvandt for næsen af mig. Fedt.

5. I de sidste to bøger, jeg har læst, er sangen “Molly Malone” blevet citeret, og det virker som et budskab af en art, jeg kan bare ikke finde ud af hvilket.

6. Det ringede i dag på min dør – ikke dørtelefonen, men døren – så jeg konkluderede selvfølgelig straks, at det måtte være en nabo, der ville klage over et eller andet.

7. …Det viste sig rigtigt nok at være en nabo, men hun ville bare gøre opmærksom på, at hun havde spildt kaffe fra sin altan, og det havde resolut rejst ned til alle hendes underboer, inklusiv mig, så hun ville lige advare os, og det var megasødt og også en reminder om, at jeg ikke er den eneste, der har en tendens til at miste kontrollen over ting på upraktiske tidspunkter.

8. Har lidt ondt i ryggen for tiden. Ikke fordi jeg arbejder ved et ikke særligt arbejdsvenligt bord, men fordi jeg lægger alt for meget puslepil ved det.

9. Apropos, så har jeg fødselsdag om en måned, og puslespil er det eneste på min ønskeseddel indtil nu, selvom jeg absolut ikke har opbevaringsplads til flere. Eller for den sags skyld bare de nuværende.

10. Jeg har i øvrigt heller ikke mere plads i min strømpeskuffe, og alligevel insisterer jeg på at blive ved med at gemme alle de enlige strømper, der mangler en mage, hvis den nu skulle dukke op på et tidspunkt. Jeg har masser af strømper. Det er virkelig ikke nødvendigt. Stop det, Miriam.

Kommentarer (22)

 • Der er en gammel og virkelig dum film, der hedder Attack of the killer tomatoes. Jeg siger ikke, det var det dem du havde bagt, meeen… 🤷‍♀️

 • Jeg har en kurv fuld af sokker der savner mage. Engang imellem lykkes det at finde begge sokker 😊

 • Du skal bare gøre ligesom mig og smide alle de enlige sokker ud – så dukker den anden op i løbet af et par dage……

 • 3: Det gjorde min kat også! Både overfor mig og kattepasserne. Hun gemte sig i walk in-skab og sad musestille, mens min søster piskede svedende rundt, og overfor mig lå hun i skab (der normalt var lukket, hun havde aldrig været derinde før), og strakte sig dovent, da jeg efter at have ledt og kaldt både i haven (ingen vinduer åbne, men kunne ikke finde hende!) og kigget ud på taget endelig fandt hende. “Man mjaver, når der kaldes,” hørte jeg mig selv sige.

 • Jeg gør det samme med strømper og får en tilfredsstillelse ud af at føre 2 sokker sammen igen. ❤️😂 Samtidig er det som at få et par helt nye sokker. Job Well done 👏

 • Ej hvor sjovt. Jeg havde Molly Malone på hovedet for en uge siden. Jeg har ikke hørt den i henved 20 år. Hvad er det for nogle bøger?

  • Den ene var Stephen Kings “The Long Walk”. Den anden var enten “Mit år med ro og hvile” eller “I morgen er det slut”. Bliver faktisk i tvivl nu. 😀

 • I en familie med 4 børn har vi INGEN enlige sokker – men vi har mange umage par 🙂
  Ved nærmere afprøvning viste det sig at alle vores 12 fødder var ligeglade – så nu er de kun sorteret efter størrelse…..
  En kamp sparet!

  • Jeg er syper hys med matchende strømper – nok fordi jeg går så meget op i motiverne på dem. 😀

 • Jeg er nu så gammel (K30), at jeg kun køber samme slags sokker, og kun i to farver. Så når der går hul på den ene, røger den anden i ‘sokkeposen’, til der enten 1) går hul på en tilsvarende, eller 2) forsvinder en makker.
  Mit tip – find et mærke du kan lide at have på, og købt 20-30 par 😉

  • Min ting er bare sjove/hyggelige strømper med distinktive motiver, så det er ikke lige mig. Jeg skal have Disney og Harry Potter og katte og den slags. 😀

Der er lukket for kommentarer.