Jeg er jo Bridget Jones #463

1. Tragedien, det er, når man efterlader en pose af de der åndssvagt gode lakridsmandler på den tændte ovn, hvorefter chokoladen smelter sammen til én stor masse. Det er bare ikke det samme at gnave af sådan en.

2. Forleden gik jeg på vej ud at købe ind en lille omvej forbi min lokale pakkeshop, fordi jeg skulle sende en pakke. Nåede rent faktisk ind i butikken, før det gik op for mig, at pakken stadig stod på gulvet i gangen.

3. Jeg huskede til gengæld endelig at købe Pamol, hallelujah! At jeg så nåede hele vejen hjem igen, før det gik op for mig, at Fakta åbenbart kun sælger den forpulede slags med solbærsmag, det er en anden snak.

4. Lynlåsen er gået på mit ene dynebetræk, og nu insisterer dynen på at kravle halvvejs ud hver nat. Jeg er tre sekunder fra at finde en Youtube-video frem, der viser mig, hvordan man fikser det, for derefter at bande og svovle i et par timer, fordi jeg ikke kan få det til at funke.

5. I går tabte jeg en ske i toilettet. Nej, jeg kan ikke svare på, hvordan det skete. Men jeg kan godt afsløre, at skeen var på badeværelset, fordi jeg havde spist is i mit badekar.

6. Hver gang jeg hører et “bump” fra stuen, der signalerer, at Herbert har væltet noget på gulvet, beder jeg til, at det ikke er noget, der kan gå i stykker. Som regel er det ikke. Men i dag var det min mineralfoundation. RIP.

7. …Det er i øvrigt dobbelt-træls, dels fordi jeg selvfølgelig skal købe en ny, og dels fordi den eksploderede i tusinde stykker, og nu er der landet et fint lag pudderstøv ned i alle revner og sprækker henover et par kvadratmeter af mit stuegulv.

8. Fremmed mand i mine DMs:
“You look very pretty. I like very pretty girls.”
“Hello?”
“Hello?”
“You are very ugly.”
Alle sendt inden for en tidsperiode på lige over et kvarter.

9. Læste på et (amerikansk, selvfølgelig) forum, at der var en, der anbefalede at købe nogle kameraer med bevægelses-sensorer til at optage deres barnepige for at være sikker på, at hun behandlede børnene ordentligt, og nu er min eneste tanke at købe sådan et, så jeg kan se, hvad Herbert laver, når jeg ikke er hjemme.

10. Dette var ugen, hvor jeg formåede at snuble over mine egne fødder og lande så hårdt på gulvet, at to billeder på en billedhylde rent faktisk væltede.

Kommentarer (20)

 • Til nr. 9 – jeg har sådan et kamera for at kunne se min hund, når han er alene; det er de bedste 300kr jeg har brugt længe 😂 De fås vist også på Bilkas hjemmeside. Jeg siger go for it 😉

  • At dømme efter hvor aktiv han er, når jeg kommer hjem, så er det ikke et skidt bud! 😀

 • Man kan bruge min robotstøvsugers kamera, hvis man virkeligt gerne vil overvåge sit kæledyr 😉 Man kan vist også sende en talebesked gennem den

 • Min kollega har et nanny-kamera netop for at holde øje med sine katte. Smart og lidt freaky på samme tid.

  • Jeg har jo egentlig ikke som sådan et behov for at holde øje med ham af bekymring eller noget… Jeg er bare nysgerrig! 😀

 • Pamol er i restordre på ubestemt tid (tjekkede i sidste uge), så du må ty til Pinex, Panodil eller overleve med solbærsmagen 😉

 • En af mine kolleger har overvågning derhjemme – han holdt på et tidspunkt øje med sin ene kat, dengang man stadig var fysisk på arbejde, da den havde halskrave på efter et dyrlægebesøg 🙂 Det var sgu lidt sødt!

 • Jaja, nanny cams er fuldstændig standard herovre. Der er også kamera i de fleste vuggestuer, som man kan logge på via app og følge med i dagen. Betryggende/skræmmende adfærd. Dog rart når man jo afleverer børn i 12 ugers alderen, så kan et ekstra kig på et video gøre en lidt mere tryg.

 • Dynebetrækslynlåsproblem: Noget velcrobånd, der kan stryges på? Jeg har lagt gardiner op på den måde. Nemt og hurtigt.

 • Du kan bruge app’en Alfred (gratis) til overvågning 😀
  Så skal du blot installere på din ipad eller computer – lade den stå tændt med kameraet vendt ud mod rummet, og så kan du følge Herbert fra din telefon!

  Vi gør det med vores hund, og det fungerer upåklageligt 😅

  • Jeg skal nok ærligt erkende, at det virker som en rigtig dårlig idé at lade en åben computer stå i et rum med en kat, der ikke er under opsyn, men det lyder ellers smart! 😀

Der er lukket for kommentarer.