Kommentarer (23)

 • Jeg håber hende med graviditetstesten enten bor alene eller skjulte pakkerne godt.

  … for ville blive noget mistænksom som kæreste ellers.

  (Men hun kan selvfølgelig også have fortalt ham sandheden)

  • Jeg læser den som om hun gik i panik over hun ikke fik sin menstruation, men indså at der ingen grund var til at panikke fordi hun ikke har haft sex i et år. Jeg tror ikke hun er utro

   • Sikkert – men jeg tror bare, at Stine hentyder til, at den mandlige halvdel af det sexløse parforhold nok ville undre sig en del over at finde en masse graviditetstest, når nu han ved, at hun i hvert fald ik har sex med ham 😉 Så selv om hun ik er utro, ville det nok være en nærliggende teori for kæresten, der pludselig finder test 🙂

 • Til hende med ekskæresten uden SoMe-tilstedeværelse: Lige nu kan du ikke få afløb vha. SoMe-selvpineri, men skriv om det i stedet. På sin vis er du meget heldig. Du slipper for den virtuelle stalkerskam.

 • Jeg fucking elsker/elskedeProp&Berta og Tyttebøvserne!!! Brugte mange timer i selskab med dem med båndoptager og kasettebånd som barn og fik dem på cd som en haha gave i konfirmation:) Det var også dejligt behageligt at falde i søvn til 😊

 • “For det er Prop og Berta, den lille tykke mand og så hans ko. De lever livet til hverdag, de har det skægt kan I tro”. Var det sådan? Mit kassettebånd gik i båndsalat, men sangen sidder der stadig!

 • Dig med onani videoen, jeg har gjort det samme! Kan stadig ikke mødes med min veninde uden at dø af pinlighed indvendigt! Og det er endda over 7 år siden!

 • Kæmpe Prop og Berta love din vej❤️❤️🇩🇰🇩🇰
  Jeg elsker Prop og Berta og Ferskentræet.

 • Den kræsne kontrolfreak

  Til dig med forlovelsesringen, jeg hat selv haft samme frygt. Sig det højt. Vi løste det ved, at en veninde nu har styr på, hvad jeg kunne tænke mig stilmæssigt. Så hvis han skulle få lyst til at fri, spørger han hende til råds, og så peger hun ham i den rigtige retning. At vi talte om det befriede os begge for bekymringer, for min kæreste syntes det var et enormt pres at skulle finde den perfekte ring til en meget kræsen kvinde 😅 måske vil din kæreste også tage godt imod en samtale om det?

 • Ingen stress med forlovelsesringen. Hvis man ikke bryder sig om den, kan den skiftes ud med en vielsesring – og vielsen behøver ikke ligge 100år ude i fremtiden 😉 Desuden kan noget, som man tænker er semi-grimt, godt pludselig blive helt vildt fint, når man ved, at ens kommende mand med sved på panden og bankende hjerte har gjort sig umage og valgt ligepræcis den han syntes passede bedst. Det kan altså noget <3

  Jeg kunne godt lide min, men den rev seriøst mange tråde i mit tøj i stykker, og det var jeg ikke fan af! Nu går jeg kun med den ved særlige lejligheder 🙂

  • Du har bare så meget ret! Hvad er det noget vildt sødt over den eventuelle grimhed fordi man netop kan tænke på at det var ham der stod der i smykkebiksen sammen med “Grethe med de perle øreringe” og pegede ned i den sorte velour bakke
   og sagde “den der”!

   Jeg har altid gået med alt det er min kæreste har gide mig et smykke! Han har en super god smag men det er ikke alting jeg selv havde købt… men fordi det ham elsker jeg det bare endnu mere!

 • Jeg havde ALDRIG valgt min forlovelsesring. Men min mand har selv været med til at designe den med mig i tankerne (bla en gul diamant og meget meget enkelt.) Det gør, at jeg ELSKER den !

  • Hej “Anonym”. Jeg vil meget gerne bede dig huske på retningslinjerne og god kommentarskik. Jeg kan se, du har en kommentarhistorik med flere kommentarer, der enten er blevet slettet eller har været lige på grænsen til det. Husk den gode tone og den stemning, jeg gør mit bedste for at skabe. 🙂

Der er lukket for kommentarer.