Kommentarer (9)

  • Til Juristen: Du er ikke alene. Jeg har oplevet en fuld jurist, der indrømmede at han altid sagde “Well, nu ER jeg jo jurist…”, når han løb tør for viden og argumenter. Det virkede også, I er åbenbart ærefrygtindgydende.

  • Jeg kan fandme godt li den med den prostituerede, hvor er det SKØNT at nogen taler om det gode sexliv i parforholdet og det ikke nødvendigvis 100% monogame-sexliv. Jeg elsker min kæreste over alt i verden, men vi er ikke monogame og helt ærligt synes jeg det i teorien lyder sygt pubertært og want it all-agtigt og er sikker på, når andre snakker om det, at “den slags” jo går galt. Men so far føles det bare så godt og rigtigt og stort og ømt og so far har det aldrig gået galt. Jeg tror, jeg tænker, det er et spørgsmål om tid, men så alligevel ikke. Min selvopfattelse er ikke så rummelig som mit reelle liv er! Jeg holder fast, fordi jeg er lykkelig i det. Og, det gør mig tryg at vide, at der findes andre som mig og os. Så tak.

  • Jeg er jurist, og er altid sikker på, at jeg ikke har ret, så siger sjældent min holdning. Irriterende når det efterfølgende viser sig, at jeg faktisk havde ret..

  • Forstår godt glæden ved at skifte et corporate job ud med noget helt andet. Noget enkelt, let tilgængeligt, uden KPI’er. Men måske er jeg bare træt efter en dag på 11 timer.

  • Dig der er gravid. Jeg siger ikke at det er det, der kommer til at ske, men jeg vil bare fortælle, at jeg havde det på præcis samme måde.
    Og nu har jeg en dreng på 4 uger som jeg er så forelsket i og glad for. Jeg var rigtig ked af det under min graviditet, og bange for hvad vi havde fået rodet os ud i. Men så snart jeg fik ham op til mig, forsvandt al den frygt bare.
    Så måske sker det også for dig ❤️ Og hvis ikke, så er jeg sikker på at I nok skal klare den alligevel.

Der er lukket for kommentarer.