Jeg er jo Bridget Jones #461

1. Der er den her ene svensker-gut, der bliver ved med at superlike mig på Tinder, selvom jeg aldrig har liket ham tilbage. I tirsdags stødte jeg ind i ham på gaden, mens jeg lignede tre forskellige slags lort. Måske genkendte han mig ikke, måske tænkte han, at jeg må være en catfish uden lige.

2. …På den positive side kan det være, han finder noget bedre at bruge sine superlikes på i fremtiden.

3. I går ringede min mor, og støt igennem opkaldet havde hun æren af at høre Herbert pibe ynkeligt i baggrunden, fordi opkaldet tog opmærksomheden fra ham. Han kommer til at tage det hårdt, når lockdown engang slutter.

4. Har afmeldt en af mine streamingtjenester, fordi jeg simpelthen har for mange. Nu tager jeg mig selv i desperat at forsøge at se alt deres indhold, før mit abonnement slutter.

5. Der er et sted på min ryg, der har kløet helt dumt on/off den sidste uges tid. Det er selvsagt lige der, hvor jeg bare ikke rigtigt kan nå.

6. Forleden havde jeg fælt ondt i lænden, så jeg vraltede ud på badeværelset for at finde et glas smertestillende – som jeg derefter prompte spildte ud over hele gulvet. Det var ekstra interessant at samle pillerne op, mens jeg ihærdigt forsøgte ikke at bukke mig ned.

7. Fandt en brunsvigersnegl hos en fancy-schmancy bager. Har aldrig set en før, men konceptet er jo genialt! Betalte en fucking formue for den, og det var helt ærligt simultant den værste snegl og den værste brunsviger, jeg nogensinde har smagt.

8. Den anden dag dukkede der en tre meter høj plastic-flamingo op i mine targeted ads, og jeg grinede først af, hvor absurd det var, og bagefter tog jeg mig selv i at tænke, om jeg mon havde plads til den i et hjørne af stuen.

9. Apropos targeted ads, så købte jeg for snart et år siden en pizzaspade til min svoger i fødseldagsgave. Har fået reklamer for den lige siden. Please, hold op. Please. Jeg har allerede købt en, og jeg skal ikke bruge flere!

10. Når jeg er småforkølet, snorker jeg som en motherfucker. I denne uge er det rent faktisk lykkedes mig at snorke så højt, at jeg vækkede mig selv.

Kommentarer (36)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.