Jeg er jo Bridget Jones #461

1. Der er den her ene svensker-gut, der bliver ved med at superlike mig på Tinder, selvom jeg aldrig har liket ham tilbage. I tirsdags stødte jeg ind i ham på gaden, mens jeg lignede tre forskellige slags lort. Måske genkendte han mig ikke, måske tænkte han, at jeg må være en catfish uden lige.

2. …På den positive side kan det være, han finder noget bedre at bruge sine superlikes på i fremtiden.

3. I går ringede min mor, og støt igennem opkaldet havde hun æren af at høre Herbert pibe ynkeligt i baggrunden, fordi opkaldet tog opmærksomheden fra ham. Han kommer til at tage det hårdt, når lockdown engang slutter.

4. Har afmeldt en af mine streamingtjenester, fordi jeg simpelthen har for mange. Nu tager jeg mig selv i desperat at forsøge at se alt deres indhold, før mit abonnement slutter.

5. Der er et sted på min ryg, der har kløet helt dumt on/off den sidste uges tid. Det er selvsagt lige der, hvor jeg bare ikke rigtigt kan nå.

6. Forleden havde jeg fælt ondt i lænden, så jeg vraltede ud på badeværelset for at finde et glas smertestillende – som jeg derefter prompte spildte ud over hele gulvet. Det var ekstra interessant at samle pillerne op, mens jeg ihærdigt forsøgte ikke at bukke mig ned.

7. Fandt en brunsvigersnegl hos en fancy-schmancy bager. Har aldrig set en før, men konceptet er jo genialt! Betalte en fucking formue for den, og det var helt ærligt simultant den værste snegl og den værste brunsviger, jeg nogensinde har smagt.

8. Den anden dag dukkede der en tre meter høj plastic-flamingo op i mine targeted ads, og jeg grinede først af, hvor absurd det var, og bagefter tog jeg mig selv i at tænke, om jeg mon havde plads til den i et hjørne af stuen.

9. Apropos targeted ads, så købte jeg for snart et år siden en pizzaspade til min svoger i fødseldagsgave. Har fået reklamer for den lige siden. Please, hold op. Please. Jeg har allerede købt en, og jeg skal ikke bruge flere!

10. Når jeg er småforkølet, snorker jeg som en motherfucker. I denne uge er det rent faktisk lykkedes mig at snorke så højt, at jeg vækkede mig selv.

Kommentarer (36)

 • Nummer 5: Når det klør på ryggen. Svaret er: spaghettiskeen. Prøv det. Jeg bruger aldrig min spaghettiske til spaghetti mere.

  • Spaghettiskeer er geniale!! Jeg er en lille lort på 163 cm, så det er tit, jeg ikke kan nå ting – den er bl.a. genial til at trække glas længere frem på hylden, så jeg kan nå dem.

  • Jeg kan selvfølgelig ikke genfinde den nu, men hvis det hjælper kostede den adskillige tusinde kroner… 😀

     • Jeg har en vareprøve stående af en flamingo på 1,2 meter, hvor jeg vakler imellem at synes den er helt fantastisk og helt håbløs – ærgerligt jeg ikke kan ligge et billede ind, for den skulle næsten deles, med nogle der virkelig ville sætte pris på den… 😀

  • Jeg prøver at køre lidt rotation, jeg glemmer bare altid at afmelde en, når jeg signer op til en ny!

 • Jeg snorker eftersigende kun, når jeg er fuld. Tilgengæld gør jeg det så rigtig meget. Som en sømand. Eller et vildsvin.
  Har hørt det på video – den er sgu god nok.
  Og var jeg netop ikke lige præcis skidefuld, havde jeg formentlig også vækket mig selv, når det er.
  Faktisk jævnt imponerende, jeg kan sove fra det.

  • Jeg tror primært, jeg snorker slemt, når jeg ikke kan trække vejret gennem næsen, men så er det også heftigt!

 • Der er nogle stykker til yoga, incl. mig selv, som er blevet vækket af vores egen snorken under det, som er det absolut bedste ved yoga, nemlig afslapning.

 • Jeg forstår ærlig talt ikke, at du til denne Bridget ikke havde en meme med Rachel, der får det til at regne med aspirin (efter at Monica har kørt hende ned på rulleskøjter)

 • Jeg læste den sidste som “småforelsket” og nåede at tænke, at det var da en uheldig kombination! 🤦🏻‍♀️

 • Ad nr 6: endnu mere festligt når man samtidig skal forhindre sin kat i at prøve at spise omtalte piller… jeg er desværre klodset, har ofte smerter og en meget nysgerrig og godbidslysten kat

 • Det her indlæg highlighter lidt for meget, at min krop (og mig) har bukket under for alderen og mageligheden!
  – har købt en kløpind. Og den skal ligge klar ved sofaen. Altid.
  – snorker ikke længere KUN på lydstyrke “vækker-mig-selv” når jeg er fuld…
  – at bukke mig så langt ned at jeg kan nå gulvet, tæller nu som dagens motion.

  …..#livetsomgammel#osifyrrerne

  • Min søster og jeg brugte hele vores barndom på at købe kløpinde til min far. Han brugte dem aldrig, så det endte altid med at være os, der skulle klø alligevel. 😀

Der er lukket for kommentarer.