Jeg er jo Bridget Jones #459

1. Mit spamfilter på bloggen er sædvanligvis ret effektivt, men der er én bestemt sexlegetøj-bot, der åbenbart er bedre end alle de andre, og på nuværende tidspunkt er jeg helt ærligt træt af manuelt at slette kommentarer om store, sorte dildoer med sugekop.

2. Når man lige vil tørre komfuret over efter brug, men har glemt at kogepladen stadig er brandvarm. Brændt karklud er ikke just en liflig aroma.

3. Jeg er ikke skabt til det vejr her. I går løb mine øjne så meget i vand pga kulden, at min mascara blev drivvåd og samlede sig i de vildeste klumper, og det var der, jeg erfarede, at jeg måske ikke er for forfængelig til at rende rundt uden mascara, men jeg er for forfængelig til at rende rundt med edderkoppeben-i-stedet-for-vipper-looket. Nogen kunne jo tro, det var bevidst.

4. …Also, apropos vejret, den eneste type vanter, jeg ejer, er de der helt tynde strikkede, man kan få i en sampak i H&M til 50 kr., og hvis nogen skulle være i tvivl, er det lig med en del halvfrosne fingre i disse dage.

5. Gjorde min vandflaske rent og fik åbenbart ikke tørret den ordentligt, og nu smager alt vand af sæbe, og det er helt ærligt væsentligt mere irriterende, end jeg troede, det kunne være.

6. Hos Sweet Valentine i Torvehallerne sælger de donut-fastelavnsboller. Jeg var naturligvis insisterende på at tage nogle med til Køge til min søster + moms, da jeg skulle besøge dem. Det var så tilfældigvis også samme dag, der var sporarbejde, så hvad der skulle have været et hurtigt hop off/hop on-stop på Nørreport endte med at være to separate metroer og et S-tog mere end nødvendigt. Men jeg fik dem! Og de var gode!

7. Til jul sælger Netto de her fantastiske mandler med hvid chokolade og lakrids, og jeg var lige ved at tude lidt af begejstring, da jeg den anden dag spottede dem camoufleret som påskeæg. Jeg har meget stærke tilhørsforhold til mine snacks.

8. Ved selv samme besøg købte jeg desuden en pakke skinke, som ikke var super meget værd, da jeg fandt den i indkøbsnettet rundt regnet 21 timer efter, jeg var kommet hjem. Havde ellers en virkelig ond toast-craving.

9. DR har lavet et program, hvor gamle Paradise Hotel-deltagere skal re-enacte gamle scener fra programmerne, og jeg troede, jeg ville elske det, men det er mest bare virkelig mærkeligt. Man ved i øvrigt, man snart er 35, når man ikke bare er for gammel til Paradise, men åbenbart også for gammel til meta-Paradise.

10. Der har været en del sol de seneste dage, hvilket er dejligt, fordi det som altid på denne årstid er tegn på, at foråret er på vej. At det så også er en konstant reminder om, at man burde få pudset vinduer, det er en anden snak.

Kommentarer (6)

  • De vanter bruger jeg inde under mine andre handsker af uld og læder. Det jo så koldt, når man skal cykle på arbejde kl 07 🥶

  • SÅ enig i nr.9! 😂 Jeg tænkte også dét her bliver godt ! …men ærligt: hvad vil det program? Vil det lære mig noget? Vil det lære deltagerne noget? 🤨 Jeg er så forvirret..

Der er lukket for kommentarer.