Kommentarer (42)

 • Jeg har altid været irrationelt irriteret over, at mennesker født den 29. februar på ikke-skudår fejrer deres fødselsdag den 28. februar ….. Altså, de er jo per definition født dagen EFTER den 28. februar, ergo må de fejre deres fødselsdag på ikke-skudår den 1. marts?! Er jeg den eneste?

  • Jeg har altid tænkt at det var omvendt. Har man fødselsdag den sidste dag i februar, giver det da ikke mening pludselig at fejre dagen, den første dag i marts 😅 Det er jo en helt ny måned!!

   • Det føles for mig forkert at fejre fødselsdag i marts, når man sådan har glædet sig til februar hvor man egentlig har fødselsdag.
    Kh en der er født den 29. Februar;))

  • Præcis! Har aldrig fattet hvorfor man fejrer fødselsdag dagen FØR den dag man reelt har fødselsdag. Kan jo kun være 1. marts🤨

   • Hej Michelle. Selvom dit svar er skrevet til Ida, kommenterer du også indirekte på en indsendt hemmelighed, og din kommentar bryder derfor desværre retningslinjerne for kommentarfeltet her. Jeg har derfor været nødt til at slette den.

    • Michelle mor til skudårs barn

     Det er fair nok. Syntes Jeg holdte det I en sober tone. Men ville bare ønske at folk vidste hvor ked af det de gør en når de siger man har valgt en forkert dato for at fejre ens skudårs barn. Det er træls folk pludselig har en holdning til noget hvor de ikke normalt har en.

     • Tone har ikke umiddelbart noget med det at gøre, alle former for kritik er forbudt. Selv den her er faktisk på grænsen. Jeg er nødt til at være benhård på det område. 🙂 Jeg vil dog sige, at jeg synes, din oprindelige kommentar var meget hård. Og det siger jeg som fuldstændig udenforstående, der slet ikke har en holdning til snakken. Du kommenterer på en meget let og sjov debat, som tydeligvis rammer dig lige det hårdere, hvilket jeg på ingen måde vil bagatelisere. Men det bar din kommentar meget præg af. Du skriver selv, at det er noget, folk ikke ved, men i stedet for at oplyse eller som i denne kommentar at forklare, at det kan føles meget sårende, så skrev du en kommentar, der blev angribende og udskældende. Jeg tror, dit budskab ville gå meget tydeligere igennem, hvis du med uddannelses-hatten på havde fortalt, hvorfor det er frustrerende for dig som forælder, og hvorfor det har større betydning, end folk (tydeligvis) lige tænker over. <3

  • En kvindelig tisser

   Jeg har engang tisset op af døren til min arbejdsplads, fordi min chef var så fucking elendig. Det kan lade sig gøre som kvinde også 😉

 • Til dig med kæresten, der i 4 år ikke har sagt, at han elsker dig. Jeg har stået i præcis samme situation. Drop ham, han er ikke det værd. Du fortjener så meget bedre – du fortjener at høre fra din udkårne, at du er elsket, du fortjener den omsorg som alle har brug for! Det er simpelthen en menneskeret at få at vide, at man er elsket. ❤️

  • Jeg er SÅ uenig! Synes slet ikke, det alene er en god grund at gå fra en kæreste, at man ikke har verbaliseret, at man elsker sin partner. Så længe begge personer viser, at de elsker hinanden, og at de begge føler sig elsket, kan jeg på ingen måde se, at det er et problem.

   Jeg har aldrig sagt til min kæreste direkte, at jeg elsker ham, og han heller ikke til mig. Til gengæld føler jeg mig mega elsket af ham, så jeg har slet ikke noget behov for, at det skal siges også.

   Folk er forskellige, så at vurdere et forhold til at være dødsdømt alene af ovenstående grund synes jeg er en meget drastisk konklusion…

   • Jeg er som sådan ikke uenig med dig, Tine, men hvis det ikke gik indsenderen på, ville det vel næppe være blevet indsendt som hemmelighed.

    • Absolut! Mit svar gik alene på en andens svar her i kommentarfeltet og ikke til personen bag hemmeligheden. Jeg tænker bare, at selvom personen måske er ked af ikke at have fået det at vide, behøver det jo ikke nødvendigvis være ensbetydende med, at kæresten ikke elsker hende eller ikke viser hende det. Måske er han slet ikke klar over, at hun har brug for at høre ordene. Og derfor synes jeg, det var helt forkert at anbefale, at hun går fra ham 🙂

 • Skæve bryster er ikke sjovt! Evt opsøg læge og se om de vil fikse det. ❤️Det gør de vist, hvis det påvirker psykisk.

 • Du skal forlade din kæreste, der ikke evner at sige, han elsker dig. Det skyldes måske, han ikke elsker sig selv og det kan du ikke redde. – og ellers elsker han dig ikke (nok).

  • For nu at være helt fair, så skriver afsenderen jo ikke, om hun selv har sagt det samme til ham. Måske går han bare og venter 🙂 Jeg kommer selv fra en familie, hvor vi aldrig verbalt ville sige sådan nogle ord, men i stedet vise det. Derfor var det også unaturligt for mig i lang tid da min nuværende kæreste sagde det til mig. Det betød ikke at jeg ikke elsker ham, men at vi havde hver vores måde at vise det på.

   • Jeg er helt enig med dig Tanja.
    Vi har aldrig sagt det i min familie – og jeg har vitterligt skulle øve mig i at sige det til mine børn. Jeg har aldrig nogensinde sagt det først til nogen mand, fordi det er SÅ unaturligt for mig. Jeg har dog ikke elsket mindre af den grund 🙂

 • Dig som endnu ikke har hørt “jeg elsker dig” – jeg føler med dig. Jeg har også til gode, at nogensinde høre “jeg elsker dig” dybtfølt fra en fyr. Men som de andre skriver. Du fortjener SÅ meget bedre end det der.

  Dig, som bruger 2 forskellige skåle. Jeg står i samme situation. Jeg venter STADIG på, at en BH-designer laver BH’er til os som med store forskelle i skåle.

 • Min kæreste sagde først han elskede mig da jeg slog op. Der var en masse ting vi snakkede igennem og nu har vi det bedre end nogensinde, sådan helt pjattet/klamt nyforelsket. Jeg siger ikke du skal slå op meeeen…

  • Av for den da…. Jeg må dog indrømme, at jeg forvandler mig til en tosse, når der er Håndbold i fjernsynet/eller jeg er i hallen og se MIT hold spille.

   Jeg foretrækker dog passioneret fremfor mindre begavet og håber at få lov til at beholde min kandidatgrad 😀

   Elsker denne her med Hemmeligheder <3

  • Jeg var enig – indtil jeg mødte min kæreste. Fodbold (og anden sport) forklaret i kulturel/politisk/samfundsmæssig sammenhæng er ikke kedelig på samme måde som (tilsyneladende) tanketom fanboying. Hvorfor er der f.eks. så mange dygtige afrikanske spillere men ingen afrikanske hold, der klarer sig godt internationalt? Hvorfor var Diego Maradonas død så stor en begivenhed i Argentina og hvad siger det om landets kultur/samfund/religion? Analysen af sport som fænomen behøver ikke at være kedelig. Information har i øvrigt lige haft et interview med Jørgen Leth, hvor han fortæller, hvordan han har fået øjnene op for skønheden i håndbold – måske var det noget (hvis man vel at mærke ikke har allergi overfor Leth).

 • Dig med brysterne. Mine bryster passede heller ikke samme skål. Gik til min læge, hun kiggede på dem i to sek. og henviste mig til plastikkirurgisk. Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv!!

 • Til dem der siger, at du skal gå fra ham fordi han ikke har sagt at han elsker dig… husk at det ikke betyder at han ikke elsker dig. Det vigtigste er ikke hvad han siger, men hvad han gør… langt hellere en mand der behandler dig godt, men ikke siger en åndssvag sætning vi mennesker bilder os selv ind er vigtig, end en der behandler dig dårligt, men hver dag siger at han elsker dig.

 • Mht. forskel på bryster: Tjek hvad det koster at få BH’erne specialsyet! Hilsen en der engang blev tilbudt brystprotese for at fylde den skål ud, der var for stor (og i øvrigt aldrig fik specialsyet noget som helst, og nu gider jeg aldrig have BH på, fordi jeg ammer og ikke orker, at det strammer…)

 • Til dig der har en kæreste der aldrig har sagt, at han elsker dig…
  Jeg har en mor der aldrig siger de tre ord til mig. Aldrig nogensinde.

  • Samme her. Ingen i min familie ville sige det, og jeg tror bare det er sådan det er pa “de kanter”. Jeg håber din mor viser det 🙂

 • Jeg har været sammen med min i 50 år, ( ja jeg er gammel) og har aldrig rigtig sagt, at han elsker mig, men han har vist det på mange andre måder. Små daglige opmærksoheder, han er væsentlig mere romantisk end jeg, det andet er kun ord.

  • Helt enig med dig, Eva. Og hvor er det smukt, at I har elsket hinanden i så mange år – det kan mange af os yngre gå at drømme om at kunne gøre efter 🙂 Tillykke med kærligheden – og i jeres tilfælde uden nødvendighed for verbalisering <3

 • Hvis din kæreste viser, han elsker dig, på andre måder, så siger han alligevel: jeg elsker dig. Så det afgørende må være , om du FØLER dig elsket?
  Havde en gang en kæreste, der sagde jeg elsker dig hele tiden, men det var fandme ikke det han viste mig. Efter det betyder, det ikke så meget, at have en, der kan sige det.

 • Dig med kæresten,der ikke har sagt at han elsker dig. Jeg står i selvsamme situation. Vi har været sammen i 3 år og efter 10 måneder inde i vores forhold, fik jeg fremstammet, da han skulle afsted på forretningsrejse, at jeg elsker ham. Jeg fik afvide det ikke var tidspunktet at sige det, da han var på vej ud af døren, og siden er der ikke sket mere med ved. Så jeg føler med dig, det er squ ikke nemt.

 • Til dig med brysterne – gå til din læge. De kan laves på den offentlige sygeforsikring, så du ikke selv skal betale! Det er besøget og samtalen om eventuelle løsningsmuligheder værd. Ingen kvinde fortjener at gå rundt med en krop der gør hende ked af det, når det relativt nemt kan fikses.
  Så længe du ved, din læge tager dig seriøst, er det besøget værd.

 • Til dig, der overvejer at sælge en historie om kendisgraviditet – jeg så et program, hvor Anders Lund Madsen fortæller om at blive ringet op en journalist fra se&hør, der ønsker ham og kæresten tillykke med graviditeten. De havde ikke fortalt det til nogen og var netop kommet ud fra en scanning, hvor de havde fået at vide, at de havde mistet deres barn.

Der er lukket for kommentarer.