Kommentarer (17)

 • Flere af de historier er så rædselsfulde, at jeg ønsker, at pågældende mænd skal have stukket lange vatpinde både ned i halsen, op i næsen og op i penis. Hver dag. Resten af deres liv.

 • SHIT gav han dig virkelig den begrundelse at du ik var så pæn i hvid😳 Håber fandme du kniber dig selv i armen flere gange dagligt over, hvor heldig du er, at du er sluppet af med den stodder😡

 • Forslag til nyt emne:
  – underlige frygter, man har. Behøver ikke være irrationelt, bare underligt.

 • Et nyt emne kunne være den skøre chef, kunde eller arbejdsoplevelse? Ens største teenage-skræk?

 • Idéer til næste uge:

  1) værste/underligste/sjoveste/hyggeligste sidekammerat i offentlig transport.

  2) det brugte jeg min børneopsparing på.

 • Forslag til næste uges emne: Ting jeg ikke skulle have spist/drukket. Altså som for eksempel den der østers som gjorde at du spyttede ud over hele bordet, eller den der indiske buffet der ødelagde din mave totalt.

 • Jeg (gen) lytter Mads og monopolet og har lige hørt dilemmaet med kvinden, der bildte sin nye kæreste (nu mand gennem en del år) ind, at hun ikke kunne tåle nødder, fordi hun ikke kunne lide banana split og jeg synes seriøst det er det sjoveste længe…
  Så mit forslag til næste emne er sh*t jeg har bildt min kæreste /mand/kone mv ind

 • Forslag til næste emne:
  De vildeste (konspirations)teorier I har hørt om Harry Potter universet (forfatter, bøger, film, skuespillere osv osv) 🧙🏻⚡️

Der er lukket for kommentarer.