Kommentarer (25)

 • Skiiiiiiiiiift psykolog!!!!!!!!! Undskyld men føj for den lede hvor skal du bare ikke tage dig sammen uanset hvad der har affødt den kommentar, så er det bare ikke i orden!

  • Altså nogle gange skal man (alle) bare tage sig sammen. Ikke i forhold til alt selvfølgelig, men engang imellem er det rigtigt. Vi kender ikke sammenhængen for kommentaren fra psykologen, så er det jo svært at vide om det er tilfældet her. Det kan også være en bevidst strategi fra psykologens side.

 • Umildbart skal du finde en ny psykolog.
  Min gamle psykolog mente også, at jeg skulle tage mig mere sammen og komme over mig selv. Hun havde bare overset, at jeg havde en depression. Min nye psykolog er så god og motiverende!

 • Alkoholindtagelse solo i det offentlige rum er meget mere udbredt i Tyskland (i hvert fald Berlin) end i Danmark, og jeg tror, at den vane også er “adopted” i Danmark.

 • Dig der “bare lod din kæreste” til sidst, der er hjælp at få.
  Center for sexuelle overgreb tilbyder gratis psykolog samtaler, ganske vidst med en lidt lang venteliste, men de kan hjælpe dig. De er super super søde at snakke med og ved at det kan være svært at snakke om. Og så er de specialiseret i deres arbejde, så tag og få ringet til dem <3

 • Dig med det velbetalte job. Sig op! Jeg sagde mit velbetalte job op. Er nu afløser på plejehjem. Tjener under halvdelen af, hvad jeg gjorde. Men har heller ikke været så glad i 8 år.

 • Åh, dig der blev presset til sex – du skal lige have verdens største krammer herfra! Jeg håber SÅ meget, du får talt med nogen om det, så du kan komme videre og forhåbentlig møde en partner, der kan lære dig, at sex kan handle om samhørighed og kærlig, gensidig lyst til hinanden ❤️🙏

 • Jeg sagde også mit velbetalte job op som jeg klarede med stor ros, 5 måneders ledighed og derefter et dårligere betalt job og på færre timer. Jeg Elsker at gå på arbejde nu. Det giver så meget mere mening for mig, bedre balance og jeg glæder mig til næste arbejdsdag også her 3 år senere og jeg er piv-ligeglad med lønforskellen. Worth it!

 • Gå efter drømmejobbet, dig der overvejer at sige dit godt betalt job op. Løn kan ikke gøre dig tilfreds med livet, men det kan mening i arbejdslivet, gode kolleger osv. Tag evt en GAIS måling. Det var en kæmpe øjenåbner for mig om hvorfor jeg ikke trives i mit forrige job. Held og lykke med at tage springet.

  • Når man fx bør i et land, hvor dansk jo slet ikke er velkendt, så kan man sige ALT på gaden og ingen forstår en. Det er fantastisk, man kan have helt private samtaler overalt. Og ja, skændes overalt, hvis den slags sker. Jeg kan også kalde min søn alverdens søde og åndsvage kælenavne uden at folk skæver til mig. Det er en superpower at kunne bevæge sig “frit” uden at folk forstår en. Er altid lidt i chok, når jeg lander i Kastrup og alle bare kan forstå en, det er helt forfærdeligt, at folk kan lytte med på ens samtaler pludselig, hehe.

   • SÅ enig Sofie. Når jeg lander i Danmark, bliver jeg super selvbevidst, og vægter hvert et ord. Min kæreste og jeg snakker tid om folk, ikke noget ondt, men bare “se nogle fine sko” eller “wow fedt hår hun har”, men det er jo kun fordi vi kan snakke vores hemmelig sprog.

 • Dig med det velbetalte job. Sig op. Men bliv WHATEVER YOU DO ikke frisør… det er er EKSTREMT pressende…

 • Til rottefodreren, husk de kravler op i toiletterne i lejlighederne. Når man først har gloet på en rotte i sin kumme, så ryger charmen lidt (har oplevet det i Indien, men bare rolig det er en international rotte skill). 😊
  Vi gav 100.000 for at skifte faldstamme over jorden (dyrere under), så det kan blive en dyr hobby. Kunne en tam husrotte gøre lige så stor lykke, måske?

 • Dig med det velbetalte job. Gør det! Jeg drømmer om at gøre det samme, men jeg ved ikke hvad jeg så skulle lave?? Så når du har en anden drøm – gør det. Jeg ville ønske, at jeg turde gøre det samme

 • At holde motivationen oppe under hjemme undervisningen er altså også svært ! Tak for din hemmelighed du er på ingen måde alene om de lidt kreative uperfekte løsning når det kommer til det her.

 • Dig med psykologen: jeg er ikke enig med alle. Nogle gange, så skal man tage sig sammen! Jeg kender ikke din situation, så du ved bedst selv, om du skal støttes lige nu – eller udfordres. Eks. fra mig: var tæt på at sige nej til noget, jeg havde vild lyst til. Men logistikken blev lidt upraktisk i fh.t. familie. Var i forløb m utro lortemand og mig, der endelig havde erkendt at have strukket mig selv i alle ender for ham ALT for længe. Psyk behøvede ikke at sige noget – et løftet øjenbryn, og så kunne jeg se det selv. Tog mig sammen og gjorde som JEG ville 🤩

  • Helt enig med Marie. Nogle gange skal man simpelthen bare tage sig sammen. Hanke op i sig selv og komme videre. Selvmedlidenhed og medynk er sommetider bare vedligeholdende. Dette sagt, afhænger kommentaren selvfølgelig ultimativt af konteksten.

 • Tror man skal lytte rigtig godt til det når ens psykolog siger man skal tage sig sammen. På et eller andet tidspunkt bliver man nødt til at handle, for uanset hvor hårdt det kan være at sidde i stolen hos psykologen så sker den reelle forandring først når man tager sig sammen til at gå ud og gøre noget ved det i den rigtige verden.
  Psykologen bliver betalt for at sige det ens venner ikke tør – og har i øvrigt temmelig mange års baggrund for at mene noget mere kvalificeret end ens venner.

  • Jeg er kun delvist enig. Ens psykolog SKAL kunne vurdere, hvad den rigtige fremgangsmåde er, og det er meget forskelligt fra person til person. Jeg ville skifte psykolog, hvis jeg nogensinde fik ordene “tag dig sammen” at vide. Det ville fluks sende mig i en skamspiral af dimensioner og dermed have den absolut modsatte effekt end det, meningen var. Man skal ikke gå fra en psykolog og have det dårligere med sig selv, end da man kom. Jeg skal venligt guides og skubbes, ikke have tough love. Det skal min psykolog vide og efterleve, ellers er vi ikke et godt match. Så jeg vil sige til indsenderen: Det kommer helt an på, om du synes, de ord er en del af en terapiform, der er gavnlig for dig. <3

 • Sad engang i tog ind til London fra lufthavn sammen med min søster. Vi havde drukket vin i lufthavnen og snakkede løs. Ved siden af os meget yngre, lækker fyr. Mørk hud, lignede jo en indfødt londoner. Vi kom vist til at rose ham lidt. Et par stationer længere henne står han af med følgende kække kommentar:”Så må I tøser ha’ en god ferie i London.”

Der er lukket for kommentarer.