Jeg er jo Bridget Jones #455

1. I går skulle jeg ned med skrald, og fordi det er omkring en million minusgrader, pakkede jeg mig godt ind, før jeg gik ud af døren. Jeg nåede hele vejen ned til containere, før det gik op for mig, at jeg havde glemt skraldet.

2. Min ene genbo har fået sådan et virtual reality-set til computerspil, og den anden dag, da jeg var ved at vaske vinduer, så jeg ham falde over en stol (fordi han af gode grunde ikke kunne se den), og grinede så meget, at jeg selv faldt ned fra vindueskarmen. Karma.

3. Jeg bruger mit badekar så meget for tiden, at jeg overvejer, om jeg skal lave en særlig post i budgettet til skumbad.

4. En, jeg følger på Instagram, anbefalede en redigeringsapp med nogle virkelig flotte filtre, så jeg downloadede den for at se, hvad den kunne, men for at få adgang til filtrene skulle man seriøst like dem på Instagram. Jeg ved ikke, om det er mere genialt eller pissehamrende raserifremkaldende.

5. Skulle ud at købe ind. Stødte ind i viceværten i opgangen, og han advarede mig om, at det var sindssygt glat. Jeg takkede pænt, gik ud af døren, tog to skidt og røg på røven.

6. Havde glædet mig til hokkaidomos i flere dage og var i tre forskellige supermarkeder uden at kunne opstøve hokkaido. Jeg blev så skuffet, at jeg var faretruende tæt på at sætte mig ned og tude.

7. For at trøste mig selv (for det havde jeg fortjent!), købte jeg en semla fra Juno the Bakery, som jeg seriøst stod i kø i 20 minutter for. Mine fingre var is, da jeg kom hjem. No regrets.

8. Ellos har gang i deres halvårlige final sale, hvor der er ekstra 50% off ting allerede på udsalg (reklamelink), og der er et par ting, jeg faktisk mangler, men jeg tør næsten ikke gå derind, for jeg ved bare, det ikke ville være det eneste, der kom i kurven!

9. Der er en sød, lille edderkop, der har bygget et mægtig fint spind i vinduet på mit badeværelse, og forleden tog jeg mig selv i at have ondt af den, for der kan eddermame ikke være meget mad at fange lige der.

10. Jeg synes helt ærligt, vi på landsplan skal forbyde den der håndsprit, der lugter af tequila. Hvis man ikke må gå i byen, så er det ikke okay blive mindet om shots, hver gang man går ind i en butik.

Kommentarer (10)

 • Apropos nr. 3, kunne du så lokkes til at lave et indlæg med anbefalinger til produkter velegnet til badekar?
  Jeg er i efteråret blevet den lykkelige ejer af et badekar, men da jeg aldrig før i mit liv har haft badekar er det lidt en jungle med produkterne…
  Bathbombs, badesalt, olier, skumbad? Hvor meget forskelligt må man bruge i samme bad?
  Og hvad med hårkure og ansigstmasker? Hvad fungerer og hvad skal man holde sig væk fra?
  Og hvilke snacks er egnet til at balancere på kanten af karret?

  • Tillykke med dit badekar! Jeg ville ønske, jeg var en Monica Geller-agtig ekspert på det område, men for det meste bruger jeg bare lidt skumbad og måske en bathbomb, så de store kombinationer har jeg slet ikke forstand på! 😀 Masker og kure dyrker jeg ikke i badet. Snacks er jeg til gengæld god på, men jeg plejer bare at køre en lille skål i hjørnet, hvis de ikke kan balancere. 😀

  • Jeg har faktisk en skraldeskakt, så det er ikke så tit, jeg bliver nødt til at gå ned til containeren. Det må jeg kunne bruge som undskyldning! 😀

Der er lukket for kommentarer.