Jeg er jo Bridget Jones #448

1. Jeg var ved at koge pasta, da min telefon ringede. Endte med at glemme alt om gryden og kom tilbage til den en halv time senere, hvor vandet var kogt væk, og pastaen brændt helt fast. Det tog mig næsten en time at få skidtet rent igen.

2. Typen, der blev oppe til klokken halv fem på valgnatten, hvorefter jeg opgav, og da jeg stod op fire timer senere, var der stadig ikke skyggen af resultatet. Så det var på alle måder en fremragende beslutning.

3. …Det blev kun bedre af, at en af mine naboer efterfølgende besluttede sig for at lave noget hamre-banke-halløj langt op ad dagen, mens jeg blev stadig mere desperat efter en times morfar.

4. Jeg overvejer kraftigt at købe mig en julesweater (til en afveksling) og har været ved at browse lidt rundt på nettet. Det er indtil videre sket to gange, at jeg har fundet den helt perfekte, hvorefter det viser sig, den kun findes i børnestørrelser, og det synes jeg faktisk ikke er okay.

5. Det pizzasted, jeg altid bestiller fra på Wolt, er lukket, og jeg har oprigtigt en lille krise over det. Folk anbefaler mig altid pizzasteder, der er en tak mere fancy, end jeg har behov for, når jeg bestiller pizza. (Læs: Der er for lidt ost på). Jeg er sikker på, de er meget mere autentisk italienske, men det er altså ikke det, mine tømmermænd craver.

6. I går var jeg i biografen, og omkring fem minutter inde i filmen var der en popcorn-skal, der satte sig fast mellem to tænder. Jeg brugte den næste halve time på at få den ud og missede muligvis en del af plottet i ren frustration.

7. Jeg så i øvrigt filmen sammen med min søsters unger og tænkte, jeg ville være den der übernice moster, så jeg inviterede dem i Tivoli bagefter. Jarh, Tivoli er lukket lige nu.

8. …I stedet tog vi på brætspilscafé, hvor de to yngste gav mig lammetæv i et Harry Potter-quizspil. De er først for nylig blevet bidt, men jeg skal lige love for, de er blevet det grundigt! Jeg ved ikke, om jeg havde totalt held med at skjule min bitterhed, men jeg gjorde et meget ihærdigt forsøg.

9. Jeg er begyndt på julegaverne. Fortalte det lidt forsigtigt til en bekendt, fordi nogle mennesker har meget skrappe holdninger til tidligt juleri, hvorefter hun fortalte mig, at hun var færdig. Så nu føler jeg mig faktisk lidt bagud.

10. Forleden drømte jeg, at jeg var kærester med Keanu Reeves, og nu er jeg faktisk småsur på hans rigtige kæreste. Føler lidt, hun burde respektere, at vi tydeligvis ville være lykkeligere, end de nogensinde kunne blive.

Kommentarer (22)

 • Åh, heller ikke så længe siden, jeg forelskede mig en jakke. Som viste sig at være til børn. Oh, the frustration…

  • Jeg er ikke tosset med deres pizzaer, men de laver de bedste sandwiches i verden! Men leveringsgebyret er simpelthen for voldsomt, når man kun er ét menneske, så jeg bruger dem kun, når jeg henter selv. 😀

 • Jeg er fakrisk ret vild med nr 8. Alt i den <3

  PS. Næste gang noget brænder på så have opbasketabs (ikke verdens mest logiske ting uden maskinen) og smid en ned i grunden sammen med koldt vand og ignorwr den til dagen efter. Det kan næsten bare skylles væk.

  Alternativt så kog op med vand og når vandet koger så stil gryden i din vask og smid godt med natron i. Der klam kemisk lavalignende reaktion, men det virker.
  Vigtigt er dog der med håndvasken siger jeg er bitter erfaring.

  • Jeg tænker ikke umiddelbart at investere i opvasketabs, når jeg ingen opvaskemaskine har. 😀 Jeg lavede netop natron-tricket, men det tog stadig en time…

   • Vaskepulver kan også bruges. Kog det op, og så løsner skidtet sig nærmest af sig selv. Jeg endte i øvrigt med at investere i maskinopvaskpulver, fordi jeg altid brændte maden på og ikke gad bruge flere timer om ugen på at skrubbe gryder.

  • Jeg stemmer i med opvasketabs. Jeg ejer heller ikke en opvasker men har altid tabs klar når mine elendige madlavningsevner endnu engang slår til. ??‍♀️

 • Jeg mangler at købe 2… og den ene ved jeg allerede skal være… totalt overskudsagtigt hvis jeg selv skal sige det…

  • Det hed “Harry Potter og de vises sten quiz”, men jeg vil ikke umiddelbart anbefale det. Det handler kun om første bog/film. Trivial Pursuit i Harry Potter-udgaven (det store) er til gengæld fremragende!

 • Ej, er i chok over at folk allerede har købt julegaver! Godt gået, altså! Vi kan ikke komme hjem til jul (tak Trump, som jo desværre stadig er præsident indtil februar), så jul er pludselig et meget diffust koncept. Træ? Julegaver? And? Risalamande? For første gang nogensinde er alt up in the air. Fedt at folk har haft overskud til at tænke på det, det er imponerende.

 • Øh julegaver? Hallooooooooooooo – jeg er ikke the grinch på NOGEN måder, men jeg er slet ikke begyndt. Ikke en gang at overveje, hvad der skal købes i julegaver.

  Er dog begyndt at overveje adventsgaver og julekalendere til mine voksne børn, der dog mener at så længe man er single, SKAL ens forældre sørge for juleforkælelse. WTF??? Jeg synes, det er længe nok at sørge for teenageren, der naturligvis skal have adventsgave og julekalender, så længe hun bor hjemme, men de to voksne (24+26 år!!!), mener man ikke må gøre forskel på sine børn… Da det er døtre, vi har, er deres far naturligvis enige *rullerlidtmedøjnene*

  I øvrigt er børne-julesweatre altid de fedeste, popcornskaller, der sidder FAST i tænderne, er så irriterende og Keanu Reeves er for lækker.
  Jeg indrømmer dog, at jeg har et kæmpe celebrity crush på Viggo Mortensen og har haft det i årevis 😀

  • Jeg havde et kæmpe crush på Viggo som Aragorn, men nu har jeg i mellemtiden mødt ham, og han er meget mindre, end han var i mit hoved! 😀

 • Hvis det kan være en trøst, så er jeg først begyndt at tænke på julegaver efter at have læst dette indlæg ?(og ja, jeg hører julemusik lige nu, men har ikke skænket gaverne en tanke)

 • Og så er vi nogen der bare gerne vil vide hvad det er for et harry Potter quiz spil.
  (Bonus point for moster evner alligevel)

Der er lukket for kommentarer.