Kommentarer (27)

 • Ej, der er nogle vilde imellem!

  Kæmpe kram til dig med spiseforstyrrelsen. Jeg håber, du søger hjælp snart ❤️

 • Kære dig med spiseforstyrrelsen <3

  Du kan ringe til LMS (Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade) på 70 10 18 18 hver mandag mellem 9-19 og tirsdag-torsdag 16-19. Der sidder rare frivillige rådgivere med lyttende ører i den anden ende. Du kan også chatte med dem, eller bestille en tid til en personlig samtale.
  Spiseforstyrrelser kommer i mange afskygninger og kan have mange ansigter. Tallet på vægten er ikke afgørende. Det er helt okay at række ud efter hjælp ❤️

  KH

 • Til dig med spiseforstyrrelsen. Jeg går selv i gruppebehandling på 3. År. Der er både overvægtige, undervægtige, og normalvægtige. Jeg lover dig, der er så meget hjælp at hente, og det gode liv venter. ❤️ Klø på, du fortjener det!! Måske lægen er en ignorant idiot der i første omgang ikke ved bedre end at kigge på din vægt – det var min egen. Men jeg skiftede læge, og denne hjalp mig omgående med en henvisning. Det er hårdt arbejde der venter, men det er det hele værd, og mere til. Masser af knus, hep, og gode tanker.❤️

 • Livet er fucking overvurderet. Hvorfor skal alle være lykkelige for at være i live som om det er en lov? Vi har ikke selv valgt at være til jo …

 • Hold nu helt op, veganer kæresten må virkelig være verdens sødeste kæreste. Vedkommende savner tydeligvis kød (I hear you) og spiser alligevel vegansk til daglig for at imødekomme sin kæreste. Det er dælme en keeper.

  Og sært at sushi stedet ikke bare kommer ud med det bestilte sushi. De fleste restauranter har virkelig brug for business, så de er mega imødekommende.

  • Please lad være med at skrive kommentarer, der går imod reglerne. Det er ikke tilladt at skrive kritiske kommentarer til indsendere, og det er meget frustrerende for mig gang på gang at opleve folk, der bare er ligeglade. Der er ikke andre end mig, der kommer til at læse dem, og det har jeg ikke lyst til. Please lad være. <3

 • Jer der synes livet er overvurderet; prøv at finde noget der giver mening i jeres liv. Hjælp hjemløse, dyr, børn, havene, eller gør noget godt for jer selv. I har kun dette ene liv, og det vil være ærgerligt at vågne op som 70 årig og føle man har spildt alle de gode år, på at være ligeglad med sin eksistens.
  I kom hertil fordi nogen ønskede jer ❤️

  • Ens liv behøver ikke mangle mening i de små ting for at føles overvurderet/uden mening i det store perspektiv. Det er lidt sådan jeg har det. I hvert fald i øjeblikket. Der findes helt sikkert gode ting i mit liv, men jeg ser ingen større mening med “det hele”, og føler generelt set, at livet ikke er en fantastisk ting, men noget der skal overleves.

   Og må også indrømme det der “man har kun dette liv” virker en smule klichéfyldt og meningsløst. Sådan noget som nogle skriver på Facebook efterfulgt af hjerter.

  • Øhh nej, ikke alle er her fordi nogen ønskede det
   For at citere en afdød :”…. jeg blev født før aborten den blev fri”

  • Jeg har ting og mennesker i mit liv, som jeg holder af. Men en større mening? Dét der jeg altså ikke. Jeg kan ikke se, hvorfor jeg skal prise mig lykkelig for at være i live; var jeg ikke blevet til, så gik det jo nok også alligevel ?
   Og ligefrem at føle, at man har spildt livet som 70 årig? Det kommer jeg ikke til. Jeg får det bedste ud af det, mens jeg alligevel er her, men derfor synes jeg stadig, at det er overvurderet. Der er ikke nogen større mening med at være til – i hvert fald efter min mening – og argumentet med, at det skulle være at reproducere arten….Jorden ville klare sig fint, hvis ikke bedre uden menneskeheden.

 • Wauw, der er godt nok mange med et anderledes livssyn end mig. Jeg er oprigtig ked af på jeres vegne, at I ikke ser lidt mere lyst på livet. Ønsker jer held og lykke med at finde glæden ved lige netop jeres liv og håber I finder den en dag.
  Og det er ikke en kliché men er faktum at vi kun har dette ene liv, så nyd det mens I kan, der er så meget godt i verden, som Ben & Jerry’s f.eks. ?

  • Mette, jeg forstår, at dine kommentarer er ment som opmuntrende og kærlige, men de kommer desværre meget nemt til at blive opfattet som nedladende. Man har ikke nødvendigvis et trist eller meningsløst liv, fordi man ikke synes, det er toppen af poppen hver eneste dag at være blevet skabt. Hvis folk synes, livet er overvurderet, så skal de have lov til det. Du kommer (sikkert ubevidst) til at styrke forkerthedsfølelsen ved at have det sådan med kommentarer som de her. Alle følelser er valide. <3 Jeg lader dine kommentarer stå, men husk på konceptet herinde: Der skal være plads til alle holdninger og følelser.

Der er lukket for kommentarer.