Instagram vs reality, take two

Jeg lavede et Instagram vs reality-indlæg tilbage i februar, men som blogger tager man i sagens natur småmange billeder af sig selv, og reglen er generelt (for mig i hvert fald, der findes sikkert mere tjekkede typer), at der bliver taget i hvert fald tyve billeder, før der kommer et, der kan bruges. Her er atter nogle eksempler på dem, der blev valgt fra.

Vi lægger ud med ovenstående, der er forskellen på at være vindblæst på den lidt Beyoncé-agtige måde og at være vindblæst, når man arbejder med vind i naturen og ikke fra maskine. Jeg kan afsløre, der blev taget afsindigt mange billeder, fordi mit hår havde det vildt på næsten allesammen.

Et Instavenligt grin vs en knap så instavenlig, men nok til gengæld lidt ærligere portrættering af mit grin.

Man kan få nogle ret fine billeder ud af at spille fandango midt på en gade. Man kan også få nogle, hvor man ligner en, der har meget svært ved at kontrollere egne lemmer. Hvilket måske i virkeligheden ikke er helt usandt.

Meget fin og yndig til venstre for så på magisk vis at forvandle mig til ethvert menneske i en amerikansk tv-serie, der har røget imponerende mængder hash.

Et brugbart resultat vs kløende hovedbund og usamarbejdsvilligt kjole-fald.

Bonus-runde.

Kommentarer (17)

Der er lukket for kommentarer.