Kommentarer (6)

  • Livet er for kort til at vaske og skære championer ud!!!

    Dig den ikke lesbiske alligevel- niks, du behøver jo ikke at fortælle hvorfor <3

  • Jeg gad også godt sådan en selvmordspagt, men min kæreste er ikke heeeelt med på idéen. Vi ønsker os ikke børn, og jeg har virkelig ikke lyst til at blive gammel og hjælpeløs (eller ende som en grøntsag, for den sags skyld) – så vil jeg hellere dø. Det samme gælder, hvis jeg skulle blive uhelbredeligt syg; der har jeg ikke lyst til bare at vente på, at det går dén vej. Der vil jeg hellere have medbestemmelse for, hvornår og hvordan.

  • Til den -måske- lesbiske: Det er aldrig for sent! -og det er da bedre at stoppe det end at spilde både din og hendes tid. Måske er det bare hende du ikke er forelsket i? Uanset hvad så fortjener I begge bedre! Held og lykke med kærligheden fremover!

  • Årh de er gode denne her gang. I øvrigt så er de skive skårne champignon mange gange billigere end øko champignonerne, så du er bare sparsommelig. Det er det, jeg fortæller mig selv

Der er lukket for kommentarer.