Hvis jeg skulle have 10 ting med på en øde ø…

Annonce for Cocopanda.

Jeg gad godt vide, hvem der oprindeligt fandt på det spørgsmål, og hvorfor filan det blev så populært? Blå bog, side 9-piger, det har virkelig været vigtig info, hvilke tre ting man ville have med sig på en øde ø. Jeg er med på, det skal sige noget om, hvem man er som person, men hvis jeg vælger en lommekniv, handler det så ikke mere om, at jeg forsøge at gå lidt praktisk til værks, end det handler om, at jeg er lommeknivs-entusiast?

Men hvorom alting er, så er jeg en slags inspireret af omtalte spørgsmål i dagens indlæg. I dag skal det nemlig handle om mine såkaldte ‘holy grails’ inden for beauty-genren. Har man ikke hørt det udtryk før, betyder i al sin enkelthed produkter, man simpelthen ikke kan leve uden. De ting, man altid går tilbage til, hver eneste gang de er brugt op, fordi de bare funker. Nedenfor viser jeg en bunke af mine frem.

Det første indlæg, jeg lavede sammen med Cocopanda handlede om mine favoritter på budget, og der er nogle gengangere derfra i dag, fordi der lykkeligvis findes rigtig mange fremragende produkter, der ikke koster en formue, men jeg har også tilføjet et par nye, som jeg gladeligt betaler en smule ekstra for, fordi de virkelig bare er prisen værd.

Jeg har også i dagens anledning skaffet en rabatkode på 15%. Den hedder MI15 og kan bruges én gang per kunde frem til 4. oktober. Det ekstra fede ved den her kode er, at den også gælder på allerede nedsatte varer, og Cocopanda lige nu kører en kampagne, der hedder Lights Out (frem til søndag), hvor sindssygt mange varer er sat ned med minimum 22%, så der er nogle solide rabatter på rabatter at hente! Koden gælder på hele siden, ikke kun mine anbefalinger. Alle priser nedenfor er før rabatkode, i øvrigt.

Har man lyst til at kigge nærmere på alle mine anbefalinger, kan man gøre det lige her. 😀

Makeup/Diverse

Lancôme Bocage Deodorant. Kan måske godt leve uden, men det føles umiddelbart, som om det er bedst både for mig og de mennesker, jeg omgås, at jeg ikke gør det. Min læge kalder mig en “varm pige”, hvilket er den pæne måde, hvorpå at udtrykke, at jeg sveder jævnt meget. Den her tager det. Og ja, jeg har virkelig testet igennem på det her område. Koster 189 kroner.

L’Oreal Volume Million Lashes So Couture. Jeg har svoret til min mascara i årevis, og jeg kommer nok til at bruge den, til de holder op med at fremstille den. Den gør mine vipper lange og fyldige, og jeg elsker, at den kan holde til alt! Jeg kan sove med den, og den sidder stadig fejlfrit dagen efter. Lige nu sat ned til 77 kroner, hvilket er en virkelig god pris – og det er før min rabatkode!

Gillette Venus Comfort Glide. Jeg ved godt, jeg pusher dem her relativt ofte, men jeg synes virkelig, de er en genial opfindelse. Jeg er typen, der altid lige slicer min ankel tre steder, når jeg barberer ben, og med dem her har jeg ikke skåret mig en eneste gang, siden jeg begyndte at bruge dem. De er lige nu sat ned til 143 kroner.

Maybelline SuperStay Matte. Den her liquid lipstick er bedre end konkurrenter, der koster tre gange så meget. Intet kan rokke den ud af stedet, og da jeg sidste gang anbefalede den fik jeg et par uger senere end desperat besked fra en følger, der ville vide, hvordan fanden hun fik den af igen?! 😀 Svaret er olie. Kropsolie, ansigtsolie, olivenolie, whatever. Farverne vist er fra venstre Dancer, Self-Starter (vist på billederne) og Lover. De er lige nu nede i 69 kroner stykket.

Hud/Hår

The Ordinary Niacinamide 10%. Jeg ejer jævnt mange serummer og veksler en del, så de allesammen bliver brugt med jævne mellemrum, men jeg sørger altid for at prioritere niacinamiden omkring hver anden dag. Den er guld værd mod urenheder, knopper og den slags, og den koster freaking 55 kr.

Shiseido Bio-Performance LyftDynamique Serum. Jeg var frem og tilbage flere gange, om jeg skulle have den her på listen, for den er en af mine allerhelligste hellige graler, men den koster kassen. I kender jo min kærlighed til gode produkter til gode priser, men i det her tilfælde betaler jeg altså gerne prisen, fordi den kan noget, jeg ikke har oplevet, noget andet produkt kan. Den er ret drøj i brug, og jeg anvender den stort set udelukkende, når min hud er virkelig vred. Om det er, fordi den er stresset eller slår ud, eller når jeg oplever rødmen – uanset hvad det er, så er det den her, jeg finder frem, når jeg føler, jeg har brug for drastiske hjælpemidler. Den er ‘the big guns’ så at sige. Og jeg ved godt, prisen er vild, men jeg satser også på, at I ved, at når jeg anbefaler noget til den pris her, så er det virkelig, fordi jeg mener, den er det værd. Koster 819 kroner – med ryger jo så en sjat ned med rabatkoden.

Rodial Dragon’s Blood Hyalorolic Mask. Ligesom med ovenstående, finder jeg den her frem, når min hud er ude af balance. Det er en ansigtsmaske, men som med stort set alle mine yndlingsmasker, behøver den ikke vaskes af, og den er let i konsistensen og trænger derfor hurtigt ind og kan sagtens soves med. Meget effektiv mod problemhud og giver den fineste jævnhed og glød, og så har man kun brug for den mindste lille klat. Lige nu sat ned til 280 kr, og det er en god pris!

Garnier Micellar Cleansing Water. En klassiker, som de fleste af jer sikkert kender. Jeg bruger den til at fjerne makeup og til let rens. Den er effektiv og meget mild, og den eneste grund til, den ikke var med i favoritter-på-budget-indlægget er, at den er ny hos Cocopanda. Hverken kan eller vil undvære, men til 59 kr. er der heller ingen grund til det. Er man nysgerrig på at teste den, men har ikke mod på den fulde størrelse, findes den også i en mindre version til 29 kr.

Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment. Jeg har aldrig fået så meget positiv respons eller taknemmelige beskeder, som da jeg anbefalede den her første gang, så I får den igen, hvis nogen har misset den. Den er et gudeprodukt til alle former for problemhovedbunde. Om din hovedbund er tør og irriteret, eller du har skæl, psoriasis eller lidt en kombination af det hele som mig, så kan jeg simpelthen ikke anbefale den her nok. Den er lige nu sat ned til 117 kr.

Tangle Teezer The Ultimate Finishing Hairbrush. Der findes flere forskellige varianter af Tangle Teezers, og jeg aner helt ærligt ikke, hvad forskellen er. Men den her har et skaft, hvilket jeg er glad for, og så er den i 100% plastic, så den er nem at rengøre. Men vigtigst af alt, selvfølgelig, kan den rede mit hår ud både nemt og smertefrit, hvilket er noget af en opgave, for når man har krøller, er regel nummer et at rede dem så sjældent som muligt, og det efterlader noget seriøst filtret hår. Har haft min i årevis, og det viser den ingen former for tegn på. Og så koster den lige nu sølle 104 kr.

Kommentarer (24)

  • Når du går ind i din kurv og scroller ned til sidste produkt og der, hvor der står fragt, så lige nedenunder i venstre side står der “Indtast kampagnekode eller gavekort”. Den skal du klikke på, så kommer feltet frem. 🙂

  • Det kommer da an på om man vil væk fra øen eller blive der. Hvis man vil det første er båden ret praktisk.. 🙂

   • Jeg tror, pointen er, at det er lidt snyd at vælge en båd, fordi det netop gør det så nemt at komme væk, og spørgsmålet går på, hvad man ville have med, hvis man var strandet. Så det er lidt at ødelægge spørgsmålets præmis. 😀

 • Jeg prøvede lidt skeptisk barber bladene efter du anbefalede dem første gang og de er så gode! Især til os fummelfingre. ?

  • Jeg kan slet ikke beskrive med ord, hvor nice det er ikke længere at være en lille smule skrækslagen hver gang jeg skal barbere noget! 😀

   • Jeg tør nærmest ikke spørge om noget så basalt. Men. Hvad med selve “barberen”/”staven”/”ze razor”? Jeg har aldrig haft en ægte én med udskifteligt hoved, og når jeg søger på “gillette venus” på Cocopanda, kommer der (vist nok) kun blade frem ?Jeg vil så gerne skåne mine ankler og skinneben.

    • Hmm, det ser ikke ud til, at de faktisk har sæt med selve holderen også derinde, men du burde kunne købe sådan en i de fleste butikker, der forhandler den slags. Og den kan så bruges til alle former for barberblade fra Gillette, det er ret smart. 😀

 • Øv altså – nu havde jeg lige lagt fem varer i kurven, og indtastet din kode, men får at vide at koden ikke er gyldig!!!

  • Er du sikker på, du har indtastet koden korrekt? At du fx ikke har skrevet et L i stedet for et stort I? Den funker fint i min ende. 🙂

 • Jeg er vild med cococopanda der køber jeg også mit faste inventar af dullegrej. Skal ikke lige have noget denne gang, men bliver nødt til at komplimentere dig for de fantastiske billeder, altså billede 3 er jo to die for, og jeg dør lidt af grin indvendig. Desuden SÅ god læbestift til dig 😀

Der er lukket for kommentarer.