Kommentarer (23)

 • Årh den med afbuddet til brylluppet rammer lige i hjertekulen! Jeg har selv haft rigtig dårlig hud (og har det stadig i perioder) og det tærer virkelig på selvtilliden ?

 • Jeg ville også sælge diverse sekreter eller brugte trusser uden dårlig samvittighed. Hvis der er et marked, så sælg!

 • Til dig der har meldt afbud til bryllup:
  Bed din læge om en henvisning til en hudlæge, husk at fortælle at dine hudproblemer ikke kun er fysiske men også hæmmer dig socialt – jeg er sikker på at hudlægen vil hjælpe dig ?

  • Hvis man finder den rigtige.
   Og hvis du render ind i et rigtigt dumt svin som ikke har forståelse for at den slags også hæmmer en psykisk og socialt, så skal du straks bede om at henvisningen skal tilbage op på serveren og så forlader du bare den hudlæge og får en tid ved en anden.
   Jeg taler af erfaring. Jeg “slog op” med min hudlæge da han sagde til min mand at han skulle lade sig sterilisere for “sådan en som mig skulle man ikke avle på” og at jeg “bare skulle tage behandlingen og finde mig i det”. Det er bare et i en lang række af skøre ting og behandlinger den mand mente om mig.
   Vi rejste os og gik efter den dag.
   Den næste hudlæge, i en anden by, er det bedste der nogensinde er hændt mig og kunne aldrig drømme om at tale ned til mig på den måde. Så giv ikke op!!

  • Som en der har intet mindre end 3 diagnoser vil jeg da gerne sige, gid flere gad lege den leg. Tænk hvor oplyste de trods alt må blive for at finde på nye diagnoser og viden om dem og deres symptomer.
   Jeg synes faktisk det lyder som en meget fed leg.

 • Dig, der har købt bil: jeg skulle en gang købe en mobil, og sælgeren gav al den rabat han kunne – OG fiskede med en date oven i. Jeg købte mobilen et andet sted..

  • Jeg købte bilen og fik ham med i købet i nogle måneder 😅
   Det var for skør en oplevelse til jeg kunne sige nej…

 • Til dig der kan din kærestes kodeord og kigger alle hans ting igennem; Vær opmærksom på, at det er overskridelse af paragraf i 263 i straffeloven der giver op til 1,5 års fængsel.

 • Vildeste hemmeligheder! Det er som om de bliver vildere og vildere! Love it! Elsker at vi alle går rundt mellem hinanden og gemmer på lidt af hvert.
  Elsker den med mundbindet?det er perfekt.
  Dig med hudproblemer. Håber sådan for dig at du får løst problemet❤️

 • Dig med uren hud. Jeg meldte mig ofte syg fra job og sociale arrangementer, når jeg havde store betændte bumser i hovedet, for det er virkelig alt ødelæggende for ens selvtillid. Havde i mange år en læge, som ikke tog det seriøst. Jeg skiftede læge og fik straks en henvisning til huslæge. Hudlægen kunne sagtens forstå mit problem og satte mig på en skrap medicinkur, som gjorde mig bumsefri.

 • Dig med arbejdspladsen, som ikke tager Corona alvorligt – I hear you og sådan er det også på min arbejdsplads. Man får lyst til at slikke på alle dørhåndtag, så de får et sygdomstilfælde og lærer det!

 • Mine forældre var for mange år siden til en fest, hvor man skulle påtage sig en psykisk lidelse, som de andre netop skulle gætte. Det lød til at have været en vildt sjov fest!

 • Som en med en masse diagnoser og handicap og som er kendt for at være politisk korrekt; det lyder som en fucking god leg (så længe det ikke bliver opdaget) – jeg vil være med!

 • Til dig med hudlægen – Kan anbefale Gitte Strauss ved Rådhuspladsen i København. Hun er simpelthen så sød og hjalp mig igennem min akne! <3

  • Tak! Ikke mig med hemmeligheden, men har for nyligt fået henvisning og vidste ikke hvor jeg skulle finde en sød hudlæge 🙂

 • Hader begrebet “Walk of shame”. Jeg ville sådan ønske at det forsvandt ud af vores sprogbrug. Der er jo ikke noget at skamme sig over. Der er kun noget at ærgre sig over, hvis det ikke var en god nat

Der er lukket for kommentarer.