Kommentarer (12)

  • Da jeg lige havde mødt min kæreste, bildte han mig ind, at han kunne italiensk. Det er en sjov anekdote og blev til en fantastisk tale til vores bryllup, hvor de italienskkyndige lo, så tårerne triller ned ad kinderne.

  • Jeg har engang ladet min menstruationskop sidde i 1,5-2 dage. DET lugtede fuldstændig forfærdeligt, så jeg tør slet ikke tænke på hvordan det må være efter en uge!!

  • Klaus ku’ godt lige ha’ linket til azlyrics, ku’ han ikke? Sådan, lidt diskret, og i samme ombæring sige, at det er voldcute hvis hun kunne synge hele Backstreet Boys “I want it that way” uden problemer.

    Det ville jo ligesom være en slags alternativ parterapi, hvor man mødes på midten i ens forskelligheder, og finder en fælles vej mod målet, før det ender galt. Der skal to til en tango, Klaus, ikke?

  • Mine forældre brugte også den med at snakke engelsk. Bortset fra at det ikke var bagtaleri, men planlægning af julegaver osv. Fortalte dem ikke at jeg godt forstod 😀 Nu er børn meget bedre til engelsk med alle de sindssyge ting de ser på nettet, så jeg er bange for at vi er nødt til at finde et 3. sprog at gøre det på…

  • Når jeg vil snakke frækt med min kæreste bliver det på tysk – han er tysker og mit barn er begyndt at forstå for meget engelsk.

Der er lukket for kommentarer.