Jeg er jo Bridget Jones #419

1. For to dage siden vågnede jeg op med, hvad der næsten må have været en lille omgang nældefeber lige mellem øjenbrynene. Helt hævet og rød, men kun lige der. Det lignede en væsentligt mindre køn udgave af en bindi.

2. Når min amerikanske familie lægger et billede op om, at de har bagt rugbrød i deres isolation, og det betyder, at de nu har bagt mere rugbrød i deres liv, end jeg selv har.

3. Prøvede at komme i gang med puslespil igen. Jeg vil så gerne være sådan en, der lægger puslespil. Det virker mega chill og mindfulness-agtigt, men realiteten er, at jeg bare bliver meget utålmodig og barnligt sur over, at det går så langsomt.

4. Jeg følte egentlig ikke, at jeg havde et akut behov for at skulle til tandlæge, før min tandlæge lukkede for alle ikke-akutte tider, og nu er jeg flere gange dagligt overbevist om, at jeg har adskillige huller, der skal fikses lige nu.

5. Nogen har hamstret alt kattegruset i min Fakta, og det er slet ikke okay. (Der er også en reel mulighed for, at de bare var løbet tør på den gammeldags måde, men det er ikke lige så dramatisk).

6. Jeg havde en idé om, at jeg skulle lave pæne forårsnegle, men de enorme mængder håndsprit har hevet al fugten ud af mine negle, som nu knækker på stribe, og så er begejstringen ved projektet ligesom faldet lidt.

7. I starten af ugen faldt jeg over en YouTube-kanal, der i bund og grund bare laver videoer om tidligere deltagere i America’s Next Top Model, som enten var super problematiske eller totalt skulle have vundet. Har brugt faretruende meget tid på det lige siden.

8. …Jeg har derudover taget den skridtet videre og er begyndt at stalke deltagerne på Instagram. Fordi det kan man selvfølgelig. Jeg elsker internettet så meget.

9. Kender I det, når man har vildt meget lyst til noget mad, og hele verden pludselig spiser det? Den mad er vafler. Alle spiser fucking vafler. Jeg vil også spise vafler. Jeg ejer ikke et vaffeljern.

10. For nogle dage siden havde jeg et mareridt, hvor jeg flygtede fra et monster, der jagtede mig i mørket. Vågnede helt rundt på gulvet og gik ud for at tisse, da der pludselig var noget, der bevægede sig i et hjørne. Har aldrig skreget så højt i mit liv. Herbert virkede ærligt talt lidt fornærmet over min reaktion.

Kommentarer (37)

 • Til 4’eren vil jeg bare sige… jeg var så “heldig” at jeg var til tandlæge i slutningen af februar, havde et hul… den måtte jeg selvfølgelig stadig få lavet – det har så resulteret i at min kæbe forstuvet og jeg nu har bøvlet med det i 1,5 uge ?

  Og 9. Synes jeg så nogle forme noget til at lave vafler i mikroovnen på et tidspunkt.. måske det var i netto..

  • Æv, det lyder surt!
   Problemet med at lave vafler i mikroen er, at man ikke kan lave sprøde ting i en mikrobølgeovn – og det er jo det allerbedste ved en vaffel! 😀

 • Min erfaring med puslespil er, at det passer utoligt dårligt sammen med katte, især dem, som man skræmmer med høje hyl. Så ikke lige, at der manglede et s i forårssnegle. Så ….

 • Jeg har købt et puslespil. Jeg hader det. Jeg bliver voldsomt utålmodig og har nu fået hold i nakken af at kigge på de møgbrikker. Fåk, jeg giver op og vil i stedet bruge tid på YouTube med tidligere ANTM-deltagere. Tak for tip ??

 • Leslie Knope (fra serien Parks and Recreation) elsker, som i ELSKER, vafler ?? Og hvis du ikke har set den serie Miriam, så ligger den HBO Nordic og kan varmt anbefales. Men din lyst til vafler bliver nok ikke mindre ??
  Og den sidste har jeg også gjort. Og jeg har ingen husdyr, men en mand der lige flyttede lidt på sin fod i sengen??

 • Arh, det er sgu da derfor at mine negle flosser og knækker på stribe…. Ville så gerne være typen, der skrev at du måtte låne mit vaffeljern og at jeg kunne smutte forbi Østerbro på vej på arbejde i morgen – men sandheden er at NU har jeg også sygt meget lyst til vafler ??

 • Jeg har det på præcis samme måde med vafler. Må indrømme, at jeg flere gange i løbet af denne uge har googlet “vaffeljern”… Min kæreste er desværre ikke overbevist om, at vi har plads i køkkenskabene.

 • Haha, jeg er også faldet i med ANTM. Melrose burde virkelig have vundet og nøøøj, hvor var de tarvelige mod russiske Natascha!

  • Nataschas insta er det vildeste, jeg nogensinde har set. Hun photoshopper så meget, at hun slet ikke er genkendelig, og hun er ellers så gudesmuk!

 • 7&8: Joanie (hende med den vild tand-udtrækning) laver en lille podcast, hvor hun indtil videre har haft to små afsnit om antm behind the scenes . Den hedder the Little bit. (Fordi jeg stalker også en hel del af dem på IG…)

  • Hahaha, det vidste jeg faktisk godt, for jeg så videoen om hende så sent som i forgårs og fandt hendes insta bagefter! 😀

 • Hvis nu man er doven og ikke gider selv at gøre arbejdet, kan man så få en liste over antm-deltageres instanavne? ????

 • Belgiske vafler i(de runde, ikke de firkantede) fra fakta er så gode efter de er varmet op. Med Nutella og is smager det ikke anderledes end en dessert på restaurant ?

  • Jeg ved godt, jeg nok er lidt i undetal her, men jeg bruder mig ikke synderligt om belgiske vafler! Don’t shoot me! 😀

 • Kan seriøst anbefale at du bruger træpiller frem for grus. Det bliver til savsmuld og så skal man bare have bakke med si. Det er så nemt og lugter på ingen måde.

 • Ville elske et indlæg med dine kommentarer/reaktioner til Love is blind eller alphaeksperimentet! <3

 • Hvad er den tekniske forskel på et vaffeljern og en toaster?

  Jeg foratår godt pladssituationen (fra min tid på kollegium – nu har jeg et decideret spisekammer), men måske kunne du overvejer en multi-toaster? Jeg har i hvert fald “vaffel”-indlæg (det er virkelig ikke for at blære mig!) og toaster og jeg vil have sådan en til panini.

Der er lukket for kommentarer.