Kommentarer (12)

  • Nummer 11 gør mig så glad 🙂 Velkommen tilbage, håber livet bliver ved med at vise sig fra en attraktiv side. Det er sgu sjovere på den måde!

  • Det lyder afsindigt hyggeligt, at høre børnesange før sengetid! ?
    Og til dig der nu synes livet er dejligt- velkommen tilbage og ja det er da så! ? ❤

  • En behandler som en kiropraktor har da ofte brugt for at se kroppen som en helhed, uden tøj?. Ledstilling, muskelfylde, symmetri, holdning osv.

  • Altså jeg er kvinde og min kiropraktor er kvinde. Og jeg skal altid tage tøjet af, undtaget undertøjet selvfølgelig. Og det skal alle øvrige patienter der altså også. ?

  • Til dig, der har fundet glæden ved livet igen; hvor er det bare dejligt at høre. Jeg har for vane at skrive tirsdagstanker ned i noter på min telefon, og min tanke i denne uge var “i dag er dagen, hvor jeg indser, at jeg aldrig har været lykkeligere”, så jeg er helt med dig (at jeg så sidder med en eksamen op til hilsen lige nu, gør tilværelsen lidt mindre sjov – men absolut ikke i forværret tilstand). Jeg hepper på fortsat lykke fra både dig og mig ❤️

Der er lukket for kommentarer.