Jeg er jo Bridget Jones #415

1. Det var ugen, hvor jeg gik ind i en lygtepæl. Jeg gik ikke engang med min telefon eller noget, jeg så den ligesom bare ikke.

2. Det var også ugen, hvor jeg fik en reklame på Instagram for masker mod Corona-virussen, og nu synes jeg lige, vi tager en slapper.

3. Side note, er der andre end mig, der har lidt ondt af Corona-øl over, hvor meget nedgang i salg de må opleve pga virkelig dumme mennesker?

4. Ting, der er designet til at befinde sig på badeværelset, bør ikke være i beholdere af glas. Come on, I ved godt, jeg taber det skidt.

5. Havde købt en dåse hakkede tomater, og det var først, da jeg stod henover aftensmaden, at det gik op for mig, at jeg havde købt en af dem tilsat urter. Jeg HADER dem med urter.

6. …Hånden på hjernet, jeg var sekunder fra at tude i ren hidsighed, men jeg var også meget sulten og havde allerede skiftet til slappe-af-uniformen, og det pissede ned udenfor, og hvor er det åndssvagt, at en dåse tomater til fem fucking kroner kan sabotere en på den måde!

7. Jeg var nået frem til den konklusion, at det ikke ville blive vinter i år, så jeg tog mine vanter ud af mine jakkelommer. Og så befandt jeg mig på cykel den der aften, hvor det rent faktisk sneede og fortrøde den beslutning en hel del.

8. Da jeg nåede frem til min destination, puttede jeg hænderne så aggresivt i lommerne, at der gik en syning.

9. Er startet forfra på Vampire Diaries og er irrationelt irriteret over, hvordan de lader Damon slippe af sted med at slå random folk ihjel, som om det bare er en mindre fejl i hans personlighed og ikke en dealbreaker for at omgås ham. Altså, WTF?

10: Mig det meste af ugen: “Ork, det kan sagtens vente til i morgen.”
Mig sidst på ugen: “Hvorfor har jeg så meget, jeg skal nå i dag? Det er et umenneskeligt arbejdspres!”

Kommentarer (21)

 • Til punkt 3 – Jeg læste at bryggeriet bag har tabt 170 millioner dollars kun på det kinesiske marked?

  • Så vidt jeg har forstået, så handler det ikke om at folk er dumme og tror at de kan få virussen den vej, men handler i stedet om at kineserne går mindre ud grundet virussen og derfor sælger de ikke så mange øl som normalt. Ud over dette, så har der været kinesisk nytår mens virussen har været her og det står normalt for en stor del af deres salg, men har ikke gjort det i år, da folk ikke tør gå ud i store forsamlinger af frygt for at blive smittet. ☺️

 • Elsker dine Bridget indlæg! Jeg har virkelig overvejet at give Vampire Diaries et skud, hvor ser du det henne?

 • “Hånden på hjernet” – er det fordi du ikke kunne beslutte dig for hjertet eller hjernen? ?

 • Jeg købte et par Coronaer i den her uge. Lidl havde været så smarte at stille dem frem og jeg havde en craving efter al den Corona snak. ?

   • Det er præcist også Saab jeg har det. Vi fik coronaer til fredagsøl på arbejde. Dem drikker jeg normalt kun om sommeren. Men alt den coronasnak …….

 • Åh ja Damon din lystmorder. Når man ser mange af den type serier, skal man ikke tælle for meget på random vics ??? Er igang med True Blood forfra og har samme problem…

 • Punkt 9: det er fordi han er så flot jo ?? så kan man slippe afsted med meget! Elsker den serie, btw.

 • Corona øl er på tilbud de fleste steder. Og i Danmark har de vidst ikke så meget underskud, fordi vi er et land som hungre efter farjokes. Og hvilken far joke er bedre end et billede med en Corona øl og citatet “Så fik vi også Corona herhjemme! HØHØ”

  • Jeg har ikke set serien i en del år og aldrig set den færdig, men umiddelbart team Stefan. Bad boys gør ikke noget for mig. 😀

 • Punkt 6. Hånden på hjernet!!
  Det udtryk må jeg simpelthen begynde at bruge! Jeg er vild med det 😀

 • Punkt 9: Jeg havde det sjovt nok lige omvendt da jeg begyndte at gense serien. Kan meget bedre lide Damon i anden omgang. Måske til dels fordi han er autentisk og ikke forsøger at undskylde hvem han er.Til gengæld fandt jeg Stefan pænt irriterende i denne omgang. Og Elena er lige så irriterende som altid ??

 • Jeg er aldrig kommet mere end nogle få afsnit ind i Vampire Diaries fordi jeg hver gang er ved at få et apoplektisk anfald over hvor lidt de reelt har med bøgerne at gøre. Jeg læste de første da jeg … 11-ish? og har haft et meget nært og kærligt forhold til dem siden. Det er jo nærmest kun nogle af navnene der er de samme. Er den god nok til at forsøge at se den og lade som om den ikke har noget med bøgerne at gøre i forsøget på at kunne se den uden at ende med en blodprop? xD

  • Jeg har ikke læst bøgerne, så det er svært for mig at sammenligne. Serien er MEGET over the top dramatisk og urealistisk på enormt mange måder. Der sker hele tiden noget nyt og vildt. Den kan måske bedst sammenlignes med Gossip Girl på den måde. Så det skal man være forberedt på, men hvis man er til det, så er den fremragende på området! 😀

  • Jeg har læst bøgerne. Kan faktisk bedre lide serien, og det siger jeg ellers aldrig om nogen bøger lavet til serie/film. Bøgerne blev lidt for langt ude fantasiland for min smag. Der er serien mere ren i vampyr/varulv genren. Så du kan sagtens se dem og lade som om de ikke har noget med hinanden at gøre – det har de nærmest ikke ?‍♀️

Der er lukket for kommentarer.