Kan vi lige snakke lidt om… #32

…Den der følelse, når noget i ens krops siger “knæk” ud af ingenting, og man lige er nødt til at bevæge alle lemmer for at sikre sig, at de er okay.

…Hvornår fastelavnsbollerne kommer i bakeoff? Jeg er ikke for fin til at smide sådan en i kurven, når jeg alligevel er i Netto!

…At jeg i årevis har bitchet over, at “prokrastinere” ikke er et officielt ord på dansk, men det er det åbenbart nu?

…Hvorfor jeg flere gange har set uhyggeligt tynde øjenbryn på forsiden af modemagasiner. Lærte vi ikke lektien sidste gang?

…Alle de penge, vi sparer på barberblade om vinteren! Flere penge til fastelavnsboller!

…Hvorfor man indimellem stadig formår at prikke sig selv i øjet med mascarabørsten?

…Tandlægepriser. Yawsa.

…Dengang vi allesammen havde vores yndlingssang som ringetone. Objektivt helt ærligt meget smartere end nu, hvor alle i miles omkreds reagerer, hver gang Apples standard-ringetone lyder.

…Hvorfor man intet problem har med at købe et par bukser til 300 kroner, men aldrig kunne drømme om at købe samme par bukser til 250 kroner og 50 kroner i fragt.

…Når man finder ud af, man udtaler et ord HELT forkert, fordi man lærte det ved at læse det og opfandt sin egen udtalelse. (Annihilation, I’m looking at you!)

Kommentarer (37)

 • Jeg har brugt 10 kroner på at købe en ringetone med min yndlingssang til min iPhone #nostalgisk. Bliver glad, hver gang den ringer ?

 • Her bli’r jeg nødt til at høre- hvordan udtalte du annihilation? Har selv i ÅREVIS sagt “Stå-kandet” når det åbenbart er “Stak-åndet” ?

  • Altså, jeg udtalte “hi”-et, som man normalt ville udtale det på engelsk, og det er jo så ikke tilfældet i det ord! 😀

 • Altså, jeg har Harry Potter-temaet som ringtone og har haft det i omkring fem-seks år, så ingen er i tvivl, når det er min telefon, der ringer ? Til gengæld kigger jeg altid febrilsk efter min telefon, HVER gang jeg ser starten på en Harry Potter-film ??

 • Såeh foyer..:. Fuck det ord.

  (Min kammerat udtaler stadig ærinder som ja, ærinder. Jeg HAR sagt det udtales ærner..)

  • Jeg ville sige ‘fuck fremmedord’, men ærligt, der er SÅ mange danske ord, der heller ikke giver mening, jo! 😀

 • Superfluous, jeg troede, det startede med super. Jeg var så sikker i min sag, at jeg rettede min (skotske) mand, da han sagde det.
  Og så har Føtex-bageren haft fastelavnsboller siden starten af januar.

  • Haha, altid godt at være selvsikker nok til at rette på nogens modersmål! 😀 Jeg tror(?) ikke, Føtex er bake-off. De fleste bagere har nemlig fået dem, men jeg vil meget specifikt have discountkædernes bake-off. Jeg køber ikke så tit dagligvarer andre steder! 😀

   • Jeg er ret sikker på at fastelavnsbollerne i Føtex (altså de gammeldags), også er bakeoff – hvis jeg ellers husker rigtigt. Mere eller mindre alt wienerbrød i Føtex er bakeoff.
    Mvh. en gammel Føtex bager-jomfru

 • Min far plejede at have en autentisk brandbilssirene som ringetone når min mor ringede. Var mindre praktisk på åben gade, når alle sprang til side hver gang hun ringede.

 • Der findes en app, Ringtones, tror jeg egentlig bare, den hedder, hvor du kan klippe et specifikt stykke ud fra din yndlingssang i Musik og gemme den som fil – lige til at hente ind i din iphone via iTunes.
  Min erfaring: lad være med at tage starten af Kinky Fætter, hvis du ikke vil have max lumre blikke fra jævnaldrende, mandlige kollegaer ?

 • Ja, min spiller Despacito… Og alle smiler altid, nogen måske overbærende.
  Og jeg siger åbenbart advokado…

 • Jeg kendte så ikke ordet, prokrastinere. Jeg synes lige det lød som en flot flødeskumskage, en prokrastin ? Jeg slog det op, og der gik det op for mig, at det ikke udtales som, en prokrastin, alle prokrastinere (med tryk på stin).

 • Hyperbole…. tog mig ALT for lang tid at finde ud af hvad min veninde snakkede om, første gang jeg hørte det udtalt i stedet for bare at læse det.

 • Rema 1000 har fastelavnsboller i deres bakeoff. Det fandt jeg ud af på den hårde måde, da jeg kom hjem fra ferie den 6. januar med store intentioner om at NU skulle jeg være sund. Men det var Rema åbenbart helt uenig i og jeg blev nødt til at købe to (en til hver kind, ikk?). Tror i øvrigt, at jeg skal i Rema nu.

 • Jeg har altid læst gennemse ge-nemse. Ikke tænkt videre over det. Antog det var et smart computer ord. Indtil nogen, da jeg var 21-22 år sagde “Så trykker du bare gennem-se”…. aaaaaahh. I see

 • Jeg ved godt at jeg er et par dage for sent på den, men min Netto havde fastelavnsboller i deres bakeoff idag. Jeg overvejede kraftigt at købe nogen, men det blev ved tanken. Er de meget gode?

  • Uuuuh, det lyder godt! Nettos er mine yndlings, men altså, de er jo ikke gode-gode. Så skal vi noget op i prisklassen. Men de er mine yndlings, når det kommer til friskbagt discount!

 • Whaaaat, jeg har lige gjort samme opdagelse med annihilation!? Har du mon set “2. verdenskrig i farver” ligesom mig ?? Sikkert ikke, I know, men tænker heller ikke ordet forekommer ofte i dine rom-coms ?

  • Haha, nej, jeg opdagede faktisk den rigtige udtale under et foredrag på uni for lidt halvmange år siden efterhånden, men der havde jeg godt nok sagt det forkert længe! 😀

 • På en Android telefon kan man vælge en hvilken som helst lydfil, der ligger på telefonen, som ringetone.
  Min egen telefon er dog altid på lydløs med vibration, så jeg kan dårligt huske, hvordan min ringetone lyder… ?

Der er lukket for kommentarer.