Comments (13)

    • Jeg gjorde det engang i de mindre klasser (3./4. klasse) og troede jeg var skide smart. Brusen havde dog lavet så meget tryk inde i flasken, at da jeg prøvede diskret at åbne midt i timen, fløj låget med et kæmpe pop to meter op i luften… Alle stirrede, og jeg fik skideballe foran hele klassen, for at have taget sodavand med… Første og sidste gang ?

      • Min søns klasselærer har altid en kop sort kaffe med. Eller dvs – det er i virkeligheden cola. Først når de når de ældre klasser, fortæller hun dem sandheden. ????

  • Eeej dig med badet, I hear you!!! Jeg bader maks 2 gange i ugen og er så bange for at ændre synes det er vildt klamt.

  • Jeg hader/elsker hemmeligheder om kendte. Nu kommer jeg til at bruge 100 år på at gå at tænke over, hvem det kan være…

    Og dig med badet. Jeg går kun i bad, hver anden eller tredje dag. Og vasker hår ca. 1 gang om ugen… og tøj kan man altså godt have på flere gange uden at det er vasket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.