Jeg er jo Bridget Jones #406

1. Var i Søstrene Grene, hvor nogen havde valgt at stable et parti kuglerunde porcelænsbeholdere OVEN PÅ hinanden. Skulle have noget ved siden af på samme hylde, og så startede mit jakkeærme en mindre lavine.

2. Tilgav dem dog, da jeg opdagede, at de har kinasko til 78 kroner. Også i voksenstørrelser! Jeg købte ikke et par, men hvis jeg nu lokaliserer nogle hvide strømpebukser også, så er barndomslooket hjemme!

3. Min revisor hjælper mig som nebengesjæft, og han har lynende travlt i årsopgørelsessæsonen, hvorfor han for nogle dage siden skrev og spurgte, om jeg mon kunne have mit regnskab klar inden jul. Svarede meget modvilligt ja. Der er ikke meget julehygge over udgiftopgørelser.

4. Kan efterfølgende konkludere, at mit nytårsforsæt om at blive mere tjekket til den del af mit arbejde er fejlet noget så eftertrykkeligt. Oh well. Så kan det komme på igen næste år.

5. For et par dage siden vågnede jeg til, hvad jeg vil vurdere er en filtnæse fra noget julepynt i min seng. Det var selvfølgelig en gave fra Herbert, men jeg skal ærligt erkende, at jeg ikke har fundet ud af, hvor han har stjålet den henne endnu.

6. Jeg er ret sikker på, jeg har 100% styr på julegaverne, men jeg er fuldstændig panisk angst for at stå midt i indpakningen i morgen og opdage, at jeg har glemt en pose midt ude i Field’s et sted.

7. …Og jo, jeg burde nok have klaret indpakningen og dermed skabt mig et overblik noget før, men se punkt 3.

8. Natten til i går vågnede jeg ved en meget høj metallisk buzzen inde fra stuen. Det viste sig at være et stik i en stikdåse, der var gået helt amok, og der stod gnister ud til alle sider. Jeg pillede stikket ud, og så var det det, men hvorfor sker den slags aldrig om eftermiddagen, når man ikke lige lå og sov så sødeligt?

9. Dagen efter måtte jeg så i Føtex efter et nyt stik, for det strøm til både wifi og soveværelse, der var røget. Havde lige glemt, at det var sidste lørdag inden jul, og jeg var lige ved at give op og gå ud igen, da jeg så mængden af stormasende mennesker. Black Friday, go home!

10. Det er i dag d. 22. december, og de sidste 24 timer er jeg endelig kommet på nogle solide julegaveønsker. Tak, hjerne.

Kommentarer (3)

  • Haha, jeg har også altid døjet meget med manglende ønsker indtil liiige før lukketid, jf pkt 10. Det har Ønskeskyen løst for mig – nu skriver jeg løbende ting ind der når jeg kommer i tanke om dem i løbet af året, og har så – på mirakuløs vis – en god ønskeseddel klar til brug altid..

  • Pyh, godt at det ikke gik værre med det der stik. Håber, at alle der læser dit indlæg, lige bliver mindet om vigtigheden af, at man har en brandalarm i hjemmet (sådan noget tænkte jeg ikke selv over, før jeg kom op i 30’erne). Glædelig jul, Miriam! Jeg elsker at læse med <3

Der er lukket for kommentarer.