Kommentarer (29)

 • Åeh, hvor er jeg enig i det med vino! Stop! Det hedder heller ikke Holstebronx, Silkebronx, Nørrebronx! Nej! Bare nej!

 • Dig med venskabet:-) Sådan havde jeg det også, men be aware der kan komme hårde tider. At slutte et venskab er ikke bare lige sådan, det er i hvert fald min oplevelse. Bare så du ved, at selvom det er rigtigt betyder det ikke, at det ikke er hårdt til tider.

 • Jeg er 22 år og uddannet receptionist. Udnytter også for groft at være den unge, frække kvinde bag skranken. Ingen mænd på kursus kan styre det – for slet ikke at tale om julefrokostgæster. De skulle bare vide hvor meget jeg nyder alle de kommentarer om mit udseende??‍♀️?

 • Den sidste: Så skal I bare se løjer, når man ammer om natten halvt vågen halvt sovende. Det er noget freaky shit, der kommer ud af det. Men jeg tager gerne freaky shit over helt vågen til amning to gange eller mere hver nat.

 • Amen til den med sygeplejersken! Man ser samfundets absolutte bund, har dårlige arbejdsvilkår og dårlig løn – og så stemmer man blåt! Hverken godt for pasienterne eller dem selv.

 • Til dig med venskabet: jeg gjorde det samme sidste år, og jeg har simpelthen haft det så godt siden.
  Selvfølgelig har der været situationer, hvor det var nemmere, hvis vi stadig kunne snakke sammen (vi har den samme omgangskreds, var fx til samme bryllup i sommer), men min hverdag er blevet så meget bedre.
  Jeg håber, det går samme vej for dig!

  Og til dig med babyen: jeg synes, at alle spædbørn ligner sure, gamle mænd – hvis det på nogen måde er en trøst..

 • Jeg er sygeplejerske og er medlem af LA ❤️ Og jeg er ikke gift med en ingeniør, men derimod en økonom.

 • Jeg hader virkelig når nogen siger konstance i stedet for konstant. Altså, jeg får seriøst pip af det. Og lige for tiden, er det som om der er en epidemi. … Tror 4-5 forskellige har sagt konstance inden for den seneste uge. Det må høre op…

Der er lukket for kommentarer.