Den svære overgang

Annonce for Ellos

Det her bliver et ret ligetil indlæg uden for meget knævren, selvom I på nuværende tidspunkt nok godt ved, at jeg er dårlig til at begrænse mig på det område og selv ved indlæg som dette, der burde være ret simpelt, har en tendes til at komme ud på alskens irrelevante sidespor. Case in point: Verdens længste indledende sætning.

Sagen er den, at jeg hvert eneste efterår render på det samme problem. Overtøjet i mit skab er altid lidt for koldt eller lidt for varmt. Hardcore vinterfrakker eller fjerlette sommerjakker. Og således må jeg hver dag overveje, om i dag er en dag, hvor jeg gerne vil fryse lidt for meget eller svede lidt for meget. Det sjove er, at jeg aldrig lader til at have det her problem om foråret, det er strengt en efterårstradition. I kan nok godt gætte, hvor det her bærer hen. Jeg har været på jagt efter efterårsvenlige overgangsjakker. Nogle af dem svinger til den lidt varmere side, og det har nok helt ærligt noget at gøre med, at jeg i skrivende stund fryser helt dumt. I ved, ligesom når man køber ind, når man er sulten, og ender med at komme hjem med mad til en hel hær. På den anden side er det heller ikke af vejen at have en jakke, der kan gå lidt ind i vintermånederne.

Udvalget kommer som altid fra Ellos, og jeg er nødt til at sige, at går man og mangler en ny jakke/frakke, så har de ærligt nogle virkelig gode designere tilknyttet på det område. Især i de mere klassiske silhuetter er de stærke, og jeg vil i særdeleshed anbefale plussize damer, der har svært ved at finde noget ordentligt i den rigtige størrelse, at kigge forbi. Finder man noget lækkert, kan man desuden bruge koden 405438 og få 30% på sin dyreste vare. (Gælder fuldprisvarer inklusiv brands, men eksklusiv møbler). Der er selvfølgelig links til alle de viste jakker under collagen (og de fleste fås i øvrigt i flere farver), men ellers kan man også bare klikke sig ind på forsiden her.

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9.

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.