14 ting, jeg aldrig bliver god til

 1. At fløjte. Jeg ved ikke, hvordan I andre gør det. På en god dag kan jeg fløjte to forskellige toner, men jeg skal være heldig, hvis jeg skal kunne kontrollere, hvilken tone, der kommer ud hvornår.
 2. At gå i seng før midnat. Uanset hvor træt jeg er.
 3. At gå forbi spot-varer i ethvert supermarked. Det er ligegyldigt, om det er spiseligt eller ej, nødvendigt eller ej. Det skal i kurven! Har jeg nævnt, at jeg har købt et stort, lyserødt porcelænsæble i en Lidl i Hamborg?
 4. At gøre noget som helst før i sidste øjeblik. Nogle gange også lidt senere end sidste øjeblik.
 5. At rulle på r’er. Jeg kan ikke det shit, og jeg har virkelig øvet mig meget, for det lyder herresexet.
 6. At spise avokado. Ja, jeg ved det godt. Undlad venligst mobning og se i stedet sådan her på det: Flere avokadoer til jer!
 7. At tage imod komplimenter. Jeg arbejder på det, det gør jeg virkelig, men det ligger bare meget dybere i mig at sige: “Nej, nej, nu skal du høre, hvorfor dit kompliment slet ikke passer!”
 8. At gå forbi en hund uden at føle en desperat trang til at klappe den.
 9. At sove i telt. Jeg er simpelthen for mageligt et væsen.
 10. At have en god hårdag på tidspunkter, hvor det er virkelig vigtigt. (Jo, der er tidspunkter, hvor det er virkelig vigtigt).
 11. At indrømme, at jeg måske er for gammel til teenage-romcoms.
 12. At kunne huske vejnavne. Jeg bruger i stedet pejlemærker á la “overfor den der gode bager” og “der hvor de fulde folk altid prajer taxaer i weekenden.”
 13. At acceptere, at der findes voksne mennesker født på den anden side af årtusindeskiftet. Mest fordi det siger noget om min egen alder.
 14. At tilgive Geri Halliwell for at forlade Spice Girls dengang.

Kommentarer (20)

 • Åh kære Miriam,
  Da jeg så linket på facebook og der under ting du ikke er god til stod SPICE GIRLS, så troede jeg kortvarigt, at vi skulle skille vores veje.. Jeg kunne simpelthen ikke bære i mit hjerte at du, potientielt ikke, kunne lide Spice Girls, det ville knuse mit Ben&Jerry, katte elskende hjerte helt! Jeg mener: Det er Spice Girls!
  Alt godt er dog godt igen denne mandag, det var kun Ginger Spice’s utidige forladelse af, selvsamme barndoms besættelse, som du hentydede til 😉

 • Punkt 14) Det var virkelig også en skrækkelig dag! Kan huske at jeg så det i nyhederne om aftenen og dagen efter græd alle pigerne i skolen! #itstheendofanera

 • Jeg er med dig på punkt 13 og 14.

  Fatter slet ikke at folk født efter 2000 er over 18 år. Crazy shit. Og fatter da sket ikke at jeg er dobbelt så gammel som en 17årig. Altså det er jo lige et øjeblik siden jeg selv var 17……..

  Og at Geri smuttede var slet ikke okay. Det var bare slet ikke det samme derefter…

 • Jeg kan følge dig, så meget, på mange punkter, men især nummer 10. Min mand har endda en gang spurgt: “Hvordan kan det være, du altid har en rigtig dårlig hårdag når vi skal noget”? Åh, tak skat…

  Vi har dog kobberbryllup lige om lidt, så han må jo alligevel synes, han kan leve med det 🙂

 • Jeg er glad for at finde ud af at der findes andre voksne mennesker end mig, der ikke kan lide avocado. Jeg har følt mig ret alene ?

 • Jeg kan heller ikke rulle på r’er, men kan som 43 årig berolige dig med, at man godt kan leve et nogenlunde fornuftigt liv uden den evne.
  Og vejnavne, den er også helt gal her. Jeg arbejder feks i Store Rundetårnsgade, som andre kalder Købmagergade, og så er der Store Uglevej, som jeg ikke aner hvad hedder i virkeligheden, men den ligger ude omkring Bispebjerg.

  • Den hedder Frederiksborgvej 🙂 Hilsen hende der også navigerer efter bageren/det søde gule hus/ det der virkelig flotte magnoliatræ på hjørnet (ret svært at finde vej når det er afblomstret igen..)

 • Helt uden for kontekst. Camilla Plum har på Fuglebjerggård selv pluk af æbler bl.a ananas æble. http://www.fuglebjerggaard.dk/selvpluk/
  Det er jo nok ikke lige dig, men det betyder, at du måske kan få dem i hendes gårdbutik Jægersborggade 19. Jeg har lige købt Guldborgæbler derinde. Et æble, der er lige så svært at opdrive.
  God jagt

 • Jeg blev underligt stolt over at kunne lide avocado – eneste punkt på din liste, jeg ikke kan tjekke af… P.S. Bliver man for gammel til teenage-romcoms?? #jegermiriam

 • Jeg kan kun fløjte titelmelodien til Disney’s Robin Hood, intet andet, overhovedet. Ved ikke engang helt, hvordan jeg gør førstnævnte, men det er hvertfald mere udenadslærer end reel fløjteevne?.

 • Jeg kan også kun fløjte sådan en fesen, lav hyletone. Min morfar kan heller ikke fløjte – det må være en familiær brist

 • Din blog er den eneste danske, ikke-musikrelateret blog jeg gider læse. Du er konsekvent sjov og mange af de ting du skriver rammer mig, om det er mere eller mindre seriøse blogindlæg.

Der er lukket for kommentarer.