Hey, vi har årsdag!

For præcis otte år siden udgav jeg mit allerførste indlæg på bloggen her. Eller, om det var den her blog kan vel egentlig diskuteres. Den hed noget andet, så anderledes ud og handlede om noget helt andet. Det allerførste indlæg lød som følger:

Kære læser,

Hvordan du har fundet herind, ved jeg ikke, men jeg er sørme glad for at se dig! Dette er mit allerførste, spæde forsøg på en blog, og jeg håber, den bliver til gavn for både dig og mig.

Jeg har valgt at starte en blog af to årsager:

1. Jeg har gennem længere tid fulgt mange af de populære modeblogs rundt omkring, og jeg nyder at læse hver og én, men mit sko-hjerte føler et manglende fokus på fodtøj. Har du det på samme måde, håber jeg, du vil føle dig til rette her.
2. Mine venner er helt enormt trætte af, at jeg sko-spammer dem på Facebook, så dette er mit forsøg på at dele min entusiasme med ligesindede….

Jarh. Såeh, det er jo ikke, fordi jeg ikke stadig er mægtig glad for sko, men det gik ret hurtigt op for mig, at det ikke rigtigt var fyldestgørende for mig at skrive primært om fodtøj. Og der var heller ikke rigtigt nogen, der gad læse om det. Så de første par år var jeg lidt all over the place. Vigtig info til bloggere in spe: Det er langt fra alle, der går fra nul til 100 på en måned. Faktisk gik jeg de første fire års tid nok kun fra nul til omkring 17. Men det gjorde ikke så meget, for jeg nød bare at have et lille sted på internettet, der var mit. Det gør jeg stadig, selvom der er kommet lidt flere til siden da.

Det er vildt, så meget der er sket på otte år. Da jeg startede, var der ikke en eneste, der kunne leve af det. Der var gratis cupcakes topmålet af succes. I dag har jeg ikke styr på antallet af fuldtidsbloggere, jeg priser mig bare lykkelig for at være en i mængden. Og det kan jeg kun prale af, fordi I gider læse med. Så tusinde tak. Jeg ved godt, ‘tak’ er lidt et fattigt ord, men jeg mener det så oprigtigt, som man kan. For sådan en som mig med fucked up helbred og minimal mulighed for at kunne varetage et almindeligt fuldtidsjob er det bogstaveligt talt en livredder. Plus, jeg fucking elsker det.

Hvis man kan huske nogenlunde, hvornår man begyndte at følge med, eller hvad, der gjorde, man blev lokket herind, så del endelig! Det kunne være skidesjovt at høre! 😀

Kommentarer (105)

 • Hmmm… Jeg tror det var ‘den der med isen’? ?? – og så alt det sidenhen!
  Elsker det univers, jeg føler, jeg er en del af her. Ser frem til hemmelighederne hver uge, og har en (hemmelig) , meget lang liste snart, med ‘jeg er jo Miriam’ ??

  Og så er i dag min fødselsdag, endnu en mærkedag vi deler?

 • Tillykke med fødselsdagen, kære bloK!

  Puh, jeg tror det er 5 år siden at en veninde introducerede mig til dine vidunderlige skriverier og siden da har jeg næsten konstant din blog åbent i en eller flere faner. And I’m not embarrassed!

 • Spørgsmål til livet som fuldtidblogger – hvornår ved man at man kan leve af det? Dumt spørgsmål ja, men er der en som siger “hey! Nu er du fuldtidsblogger og dig vil vi sponsorere” eller hva? Jeg forstår slet ikke konceptet.. og jeg ville da ønske at jeg kunne være ligeså blogger-agtig og leve af det men mor-bloggere er der nok af ?

  Og hey! Tillykke ??

  • Det er noget, man skal beslutte sig for at springe ud i, lidt ligesom når andre går selvstændig. Men de fleste har nok tjent en eller anden form for penge på det i et stykke tid, så man har en fornemmelse af, om der er kunder til en, og om man kan tjene nok til, at det kan løbe rundt. 🙂

 • Min søster fortalte om torsdagshemmelighederne for omkring 3 år siden, og ret hurtigt blev jeg vild med alle de andre typer indlæg også 🙂

 • Det var hemmelighederne der fik mig herind for et par år siden, vil jeg tro.
  Fandt hurtigt ud af, at det ikke kun var dem der var værd at læse, så jeg er blevet hængende siden.
  Tak for en fantastisk blok ?

 • Det var min datter ser introducerede mig til din blog for mange år siden, og jeg blev hængende. I begyndelsen mest på grund af Frank. Jeg følger stadig med, fordi du skriver godt, og er kommet til at holde af dit “lille sted på internettet”. Og så er Herbert kommet til.
  Hilsen fra en trofast, ældre læser.

 • Jeg startede med at følge dig fordi Vilde Kaniner delte et af dine indlæg på Facebook. Hvornår det var, har jeg ingen anelse om, men tror det var i 2011 da jeg var i starten af min universitetsuddannelse. Fra da af læste jeg alle(!!!) dine gamle og nye indlæg (og gerne midt i undervisningen). Nu er du min favoritblogger som jeg troligt følger 😀

 • Jeg tror, at jeg googlede “kæledyrs blog” for lige, at se om det fandtes. Og der var Frank, iført kostume. Jeg var solgt!
  Fordi det ikke var kæledyr-baby-for meget agtigt. Du virker bare skide reel på skrift. Præcis hvor længe jeg har læst med, ved jeg ikke. Men vi har i hvert fald passeret 4 år.

 • Jeg kan ærlig talt ikke huske hvornår jeg fandt din blog, men jeg husker helt klart, at det var i tiden, da den havde navnet-som-vi-ikke-taler-om (og som jeg alligevel ikke kan huske den dag i dag) ?

 • Hey hvor fedt! Jeg har fulgt dig et stykke tid. Ikke længe, men længe nok til at jeg synes jeg ‘kender’ dig lidt. Jeg ved ik helt hvordan jeg fandt dig, måske noget Facebook og hemmeligheder, tror jeg. Efter noget tid fandt jeg ihvertfald ud af du var mere end de hemmeligheder (og heldigvis for det, da!). Jeg følger gladeligt med! Du er fandme så sød, ærlig og vigtigst af alt i øjenhøjde. Derfor kan jeg spejle mig i dig. Jeg kan se mig selv i dig, både udseende mæssigt og sindsmæssigt, uden vi dog er en spejling af hinanden. Men jeg kan genkende følsomheden og humoren, hvilket gør jeg kan tænke: “yay! Vi er sære sammen!”. Det er fandme fedt. Du er dig, bliv ved med det!

 • Jeg ‘opdagede’ dit skønne univers da du skrev indlægget om retningslinjer for overvægtige. Den sad spot on og mange indlæg har gjort lige så siden da.
  Jeg er siden hen blevet helt forelsket i torsdagshemmelighederne, det er livsbekræftende at vi allesammen er lidt fucked up en gang imellem.

 • Tillykke!! Jeg startede med at læse din blog for 5 år siden. Jeg kan ikke huske hvordan jeg fandt din blog. Men jeg kan huske at det var sommer, og at jeg netop var flyttet ind i min første lejlighed, hvor jeg ikke havde fået internet endnu. Jeg var så vild med din blog, at jeg blev ved med at købe mobildata, så jeg kunne læse alle indlæggene på din blog igennem, det blev en dyr telefonregning, men det var det værd <3
  Din blog er SÅ skøn, og ligeså er du!

 • Under en barselsdag hvor ingen sov ovenpå mig faldt jeg over dig og dit fantastisk væsen! Elsker at du er dig og helt nede på jorden type ?

  Tillykke!

 • Min moster delte et af dine hemmeligheds indlæg på hendes Facebook, og siden da har jeg fulgt trofast med! Jeg tror vi er over to år. Efter stalking på Instagram i et forsøg på at få en mere præcis tidsramme, er jeg mere forvirret end før ?

  Hilsen Camilla, hende der elsker dit sprog univers ?

 • Mette Christensen

  Er ret sikker på jeg startede med at følge med for måske to år siden, men er helt sikker på det var pga kattespam! Har selv to små nuttede (og til tider små crazy) katte på efterhånden 8 år ?!
  Du gør det godt, nyder at læse dine indlæg (også dem der ikk er om Herbert?) og især på insta er du et hyggeligt indput i hverdagen.. ??

 • Som jeg husker det startede jeg med at læse alle (okay, i hvert fald mange) indlæg med hemmeligheder, og derefter begyndte jeg at læse nogle andre indlæg også 🙂 Det er måske 1-2 år siden 🙂

 • Jeg kan virkelig ikke huske det, men jeg er evigt taknemmelig for den person, der ledte mig herind ?❤️

 • Jeg blev lokket herind af Hemmelighederne, og blev pga alt det andet. Jeg elsker at du skriver så godt og at du er så autentisk. Din blog er en jeg føler jeg kan spejle mig i, og dem var der ikke mange af dengang jeg startede med at følge dig, så det var virkelig en lettelse at finde en med mere indhold og dybde end hos den gænse modeblog (ikke at der er noget galt med dem selvfølgelig).
  Tak for et godt stykke arbejde ?❤️

 • Tillykke med årsdagen, og godt arbejde! ?
  Jeg lærte bloggen at kende for 4 år siden, da jeg fik to katte- blå british shorthair, og min veninde sagde, at de jo var ligesom Frank! ?
  Har nydt både katte, hemmeligheder, rejser osv. osv. lige siden.

 • Ihhh stort stort tillykke.

  Jeg opdagede dig engang Cana i sine tidlige bloggerdage kom til at lave noget ala dine hemmeligheder… og efterfølgende undskyldte til dig.

  Jeg blev straks vil med dig – din ærlige og ironiske facon – og Frank.

  Mest husker jeg din føljeton om din ekskæreste.

  Du gør mig klogere og giver mig smil.

  Tak!

 • Jeg tror nok, at det var en anbefaling fra en anden blogger.. Jeg er trofast læser fordi, at jeg synes, at det er sådan en glæde, at din blog altid er utrolig velformuleret og jeg nyder, at der ingen stavefejl er og at din intelligens altid skinner igennem uanset emnet. Du er “skæv” og levende og “falder altid imellem 2 stole.” Dertil kommer at, du er noget så humoristisk og faktisk er på min liste over “hvem vil du helst have middag med, som du ikke kender.” Jeg er sikker på, at vi ville have en fest?

 • Jeg læste en artikel om danskernes hemmeligheder, som jo var baseret på din blog. Jeg trykkede på linket ind til din blog og jeg har læst med lige siden. Det er efterhånden 3-4år siden, og du er den eneste blogger jeg gider bruge min tid på, så respekt for det ☺

 • Jeg kom til imens bloggen havde det gamle navn. Det var også før hemmelighederne. Husker det var en anden blogger, der omtalte dig, og jeg faldt for den ægte og upolerede stil. Læser ikke så mange blogs længere, og skifter også rundt på, hvor jeg følger med. Men aldrig din blog. Der har og er jeg trofast. Jeg elsker, at du er jordnær og ærlig. Jeg føler, at jeg langt hen ad vejen får den hele Miriam, og ikke kun den pæne side.

 • Du er ganske enkelt velformuleret, sjov, ligefrem, har en skæv vinkel på alle emner og livet, har evnen til at glæde dig over livets små ting som osteboller fra Aldi, jeg kan lide dine tips til forskellige rejsemål, og jeg elsker dine Herbert-anekdoter. Og dem om Frank. Jeg er så inkarneret støvle- og Birkenstock-pige, så dér er vi forskellige, men det er da i fodtøjsgenren!

  Tak for en god blog.

 • Åååh. Jeg tror jeg læste hemmelighederne, uden egentlig at følge dig.
  Jeg begyndte at følge dig på Instagram, da du var på en af dine USA-ture. Den forrige måske ?
  Dine andre indlæg er jeg først begyndt at læse her inden for det sidste halve år. Men næste mandag starter jeg i aktivering, så der ryger overskuddet nok til det. Så der må jeg nøjes med insta-stories ?

  Og så er jeg pisse nysgerrig over hvad det er for et blognavn i ikke snakker om ?

 • Jeg tror jeg har været en trofast læser i ca fire-fem år. Jeg kan faktisk ikke helt huske hvordan jeg opdagede din blog, men noget siger mig at Cana B. nævnte dig i en eller anden forbindelse, og så tjekkede jeg din blog ud og blev hængende? tror det var sådan det var.
  Noget af det første jeg husker var et indlæg hvor du måtte forklare en læser at det altså var med fuldt overlæg at du skrev blok og ikke blog. Det har åbenbart gjort indtryk på mig ?

 • Jeg startede tilfældigt, med at følge din blog sidste år, jeg var på jagt efter nogle sjove blogs med masser humor, google anbefalede dig.! Jeg kigger forbi dagligt og ser de nye indlæg, elsker at der stort set er daglig nyt ??❤️

 • Jeg er også i tvivl om hvor længe jeg har læst med, men jeg vil tro at det er ca. 4 år.. Jeg mener at du stadig var studerende? ?
  Jeg startede med at læse med hos Cana og så Cecilie (tregodegrunde.dk) og så mener jeg at du var den næste..
  Og så var Frank og Snapchat også en af grundene til at jeg blev hængende ?
  Siden har jeg fundet ud af, hvor meget forskelligt som du deler, som jeg kan bruge personligt. Så jeg synes at det er fantastisk at du er her ❤️

 • Tillykke med årsdagen! Jeg er ikke helt sikker på i hvor mange år jeg har læst med, men jeg har i hvertfald altid kendt til dit univers som Miriams Blok. Jeg blev 100 % lokket ind på din side på baggrund af Bridget Jones indlæggene. Jeg knuselsker Bridget, så jeg var totalt solgt, haha.

 • Jeg har fulgt med siden min veninde hev mig med til et af de første bloggerevents, fordi der var fri bar. Og du var der. Min veninde fortalte om din blog og siden har jeg fulgt med. Det var inden events blev noget alle blev inviteret til og det var en åbning af et eller andet firma. Aner ikke hvilket..

 • Jeg husker at en veninde i min folkeskoleklasse læste ‘Miriams Blok’ (og jeg var HELT sikker på at Miriam var en afrikansk kvinde med kæmpe hår (and I dont know why…) (husker det som om der var et sort hvis logo?!)
  Da jeg så ‘mødte’ dig på Instagram følte jeg det som et gensyn, og nyder idag at følge med❤️

 • Jeg kan ikke huske præcis hvornår eller hvorfor jeg fandt din blog… (Det er mange år siden efterhånden) men jeg kan huske at jeg brugte en hel nat på at læse samtlige indlæg! Vi snakker flere timer, hvor jeg bare lå i mørket og læste og læste… Jeg havde aldrig læst nogen som helst blogs før, og gør det stadig ikke. Kun din!

 • Jeg fandt dig mens jeg skrev speciale. Jeg faldt for sproget, emnerne og humoren i dine indlæg.
  Desuden er du én af de få bloggere jeg aldrig har unfollowed på Instagram.

 • Jeg har læst med i en evighed. Helt tilbage fra Vilde Kaniner/blackster-tiden, hvor du ofte kommenterede på andre blogs. Først blev jeg ikke rigtig fanget, men dine kommentarer var altid sjove eller dybe, og så var jeg pludselig inde på din blog oftere og oftere. Jeg fornemmede også noget smerte bag al sarkasmen (jeg tror, det var i den periode du kappede de sidste bånd til din ekskæreste), som jeg kunne spejle mig i. Og så kastede du dig ud i en masse blog-debatter, som jeg sagtens kan forstå du holder igen med i dag, men dengang var det dejligt umiddelbart og upoleret. Og så var der jo Frank <3 I øvrigt synes jeg om muligt din blog er blevet bedre med årene. Der er stadig masser af nerve, ægthed, humor, sprogkærlighed og selvironi. Og Herbert <3

  • Jeg er glad for, du stadig har lyst til at følge med, for det er godt nok noget af en udvikling, vi har været igennem! ❤️

 • Jeg kan ikke huske hvordan jeg havnede her. Men det var i den tid, hvor bloggen kom til at hedde miriamsblok.dk, til stor forvirring for nogle! Hvor længe siden er det? Og TILLYKKE <3 fra en trofast følger.

 • Jeg husker ikke helt hvordan, men det var på insta, og det jeg bedst kunne lide var/er dine stories med tøj (selv køber jeg dog sjælden tøj) og dengang Frank. Jeg blev hængende pga. dine USA ture, Weird tips og Frank og Herbert. Love it, og glæder mig til du smutter til Chicago og videre med familien.

 • Det var MM som anbefalede din blog i et af hendes skriv. Så tak til hende, jeg er hooked og elsker dine skriv og selvfølgelig hemmelighederne ?

 • Husker tydeligt sommeren 2014, hvor jeg var afsted på ferie med en veninde og hver morgen mens hun stadig sov trawlede igennem indlæg efter indlæg.
  Dengang fyldte mængden af brokindlæg noget mere end i dag, men jeg husker med det samme at blive fanget af det upolerede, ærlige univers der var meget unikt blandt alle de andre glansbloggere. Det mestrer du stadig, og det gør at du fortsat er en af de eneste bloggere, jeg fast læser, stadig efter fem år!
  Indlæg jeg stadig vender tilbage til med stor fornøjelse (og husker at læse med fingrene for næsen i frygt for at bryde ud i højlydt latter og vække min sovende veninde): *event* ifølge Miriam, sære søgeord, din anmeldelse af lorte-mascara, alle debatterne og naturligvis hemmeligheder, samt bridget!!!!
  Så hurra for dig, Miriam! Tak for at du deler og er lige præcis dig! Kram fra en stor fan ?

 • Jeg begyndte at følge med engang jeg ledte efter ideer til neglelak. Du havde vist lige lavet en guide til diy ombre-effekt men en ituklippet grydesvamp ?
  Det er vist flere år siden end jeg lige kan regne mig frem til.

 • Jeg fant bloken via et bilde av Frank på insta, mener jeg å huske…det er mange år siden! Og, etter å ha fulgt deg et stykke tid, innså jeg at du både i sinn og skinn, ligner min datter så mye, at jeg klappet i mine små hender av begeistring over at hun hadde en tvilling;) Og min datter er bare den morsomste, deiligste person i verden! Og nå følger vi begge med på ditt univers, både her og der….og favorittlesning er #hemmeligheter og ja….elsker jo dine storys på insta?

 • Jeg har kun fulgt med i et halvt års tid. Fandt dig via nogle andre på Instagram. Jeg tror egentlig det var de virkelig gode kjole-forslag jeg faldt for! Og så gik det jo lige pludselig op for mig, at vi havde et par fag sammen på uni engang for længe siden ? synes bare det er skønt at følge med – og som andre også skriver, så er det skønt at læse en blog, som er så godt skrevet❤️

 • Jeg har fulgt dig i næsten 2 år. Det var et indlæg jeg så på bloglovin, om hvordan man taler til hinanden, måske lidt politisk, moralsk. Det var virkelig velskrevet og jeg nyder god brug af det danske sprog. Jeg kan ikke selv stave ret …og er allergisk over for katte (men ikke dem på insta?) hemmelighederne opdagede jeg sent, men glæder mig til dem hver uge nu. En anden ting der er næsten lige så gid som henlighederne er kommentarene til samme. Elsker det, venter gerne til fredag med at læse, så jeg får såmange som muligt med. Vi har ikke noget særligt tilfælles ellers, jeg er tenderende kultur snop, rejser kun efter kunst gastronomi og kultur, er forholdsvis gammel og hader ben og jerry is?
  Jeg spejler mig i dig fordi du er menneske med alle de blandede tanker og følelser vi alle har. Du formidler det seriøst og godt. Tak

 • Tillykke! Jeg er stolt af at være en af de 17 – har været med i omkring 7 år, og jeg nyder stadig at læse med ?

 • Jeg begyndte at læse med, da jeg på en anden blog (kan ikke huske hvilken☺️) blev nysgerrig over forargelsen over en hemmelighed , hvor en læser skrev, at vedkommende ikke længere fulgte en blogger, fordi hun havde fået et mindre pænt barn.
  Som mange andre, begyndte jeg så at læse alle tidligere hemmeligheder, derefter Bridget Jones indlæggene og er blevet hængende?
  Endte også med at komme på Instagram, bare for ikke at gå glip af dine stories da du var på din første USA tur??

 • Jeg kan ikke huske præcis hvordan jeg fandt blokken (?) men en anbefaling fra en anden blogger tror jeg. Og det var en gang i fortiden, da den havde et andet navn – jeg er i dag mættet af bloglæsning og følger reelt kun 4-5 styks og du er med fordi; sproget, nazi-stavning, humoren, og så allermest fordi Frank og Herbert – er selv crazy cat lady med 3 styks her langt ude på landet, hvor jeg bor (alene) med mine to islandske heste og kattene ?

 • Jeg fandt dig for omkring 3 år siden, og jeg elsker din blok. Du er dig selv og lukker op der hvor det kan gøre ondt, du deler både op og ned.. Og ikke alt det “falske”.. Jeg er ikke selv en kattedame men elsker at følge med..
  Du er naturlig og man føler at man kender dig..
  Jeg tjekker og læser fast hver dag når ungerne er blevet puttet:)
  Jeg bliver hængende ligeså længe som du gør <3

 • Jeg kommenterede engang for mange år siden på bloggen 6400happimess, og så svarede du noget a la “wow, der er en anden der hedder Miriam”, og således fandt jeg herind. Herinde fandt ud af at du også var præstedatter, havde en pseudotvilling med navnet Rebekka (selvom din vidst er med c) og havde læst engelsk i Aarhus, og tænkte at det næsten var creppy så meget vi havde til fælles ?

 • Er ret sikker på, at det var Cana, der skrev et indlæg med anbefalelsesværdige blogge der ikke var så store, der fik mig herind. Det er længe siden, men aner ikke hvornår. Du er sådan set den eneste blog jeg stadig følger fast. Og du er den eneste blogger jeg også følger på IG. Det var lidt det hele, der fangede mig. Jeg kan spejle mig i rigtig mange af dine indlæg, væremåde, måden du viser din hverdag og tilgang til rigtig mange, selvom vi også er virkelig forskellige. Og så er jeg er glad for din tone herinde. Selvfølgelig både i indlæggene men også i kommentarerne. Det er virkelig en sand fornøjelse, og jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg helt oprigtig bliver glad, når jeg ved, at der ligger et indlæg, som bare venter på at blive læst.

 • Min søster fortalte mig for et par år siden om Frank! Og også om dig og hemmelighederne, men i den grad om Frank ?

 • Jeg kan huske at Mette Marie (Lei Lange) var frokost date med dig og opfordrede os alle til at følge dig. Jeg snuste og kiggede dig efter i sømmene og besluttede mig for at MM var ganske klog med den anbefaling ?. Jeg har været med lige siden.
  Synes i øvrigt personligt at du udelukkende burde være rejseblogger, for damn jeg elsker at læse med når du farer rundt ??.

  • Haha! MM er klog på den måde! Og jeg ville heller ikke takke nej til en titel som rejseblogger!

 • Jeg mener, det var livefralolland, som havde tegnet de bloggere, hun læste, som fik mig til at læse bloggen (dengang under det gamle navn).

 • Stort tillykke! 😀
  Jeg faldt over dig (Ikke bogstaveligt talt) tilbage i 2013, hvor jeg fulgte nærmest alle blogs jeg faldt over fordi jeg selv bloggede på det tidspunkt og ville enormt gerne inspireres. De fleste kunne jeg ikke rigtig kende fra hinanden fordi deres indhold var så ens, men du sprang ud fra mængden, og derfor er jeg her stadig i dag.
  Jeg blev for alvor fanget da du lavede Paradise Hotel recaps, og jeg elskede at læse dem fordi du havde så mange sjove kommentarer!
  I dag er din blog den eneste jeg læser, så det må siges at være stærkt gået af dig 😉

  Mvh Betina

 • Min veninde fortalte mig om hemmelighederne, og jeg blev totalt bidt fra starten – det er nok 2 år siden. Min kæreste er også helt vild med hemmelighederne, og det er nu en fast tradition, at han hver torsdag aften læser hemmelighederne højt for mig som godnatlæsning ?❤️

 • Tror måske det var ifm. et indlæg om en blogger som havde en grim baby i hemmelighederne og det skabte stor drama. Ellers læste jeg bare det indlæg. Måske var det noget ifm. sygdom og at være på SU med hamdicaptillæg eller noget derhenad. Jeg føler at jeg har været her længe. ?

 • Tror muligvis jeg
  1) Har fundet dig via tidligere nævnte illustration fra LivefraLolland.
  2) Har googlet ‘katte blog’. ?

  Har i hvert fald været med i rigtig mange år (5+).

  Jeg elsker din blog, for ikke at være poleret eller med en stræben efter at være moderne, men med en stræben efter noget, som jeg betragter som tidsløst fedt – kvalitet, interessante formuleringer og et personligt islæt, som trumfer filtre, vild lyssætning og den seneste bloggersko ?. Det er jeg også vild med, bevares, men er vild med, at du kan noget andet. Og holder fast i at gøre det på din egen måde, samtidigt med at du udvikler både dig og bloggen.

  Anser dig som en slags virtuel veninde, som jeg holder af at følge. ?

  Tak for at vi må følge med!

 • Det var klart hemmelighederne, der lokkede mig! Stadig mine yndlingsindlæg, selvom jeg selvfølgelig også blev fast læser af alle dine andre, velskrevne indlæg. Tillykke!

Der er lukket for kommentarer.