Kommentarer (18)

 • Ej hvor spøjst. Havde engang en kæreste der hed Lars. Jeg synes det er sådan et pænt navn. 🙂 hans storebror havde et forfærdeligt navn .. sådan Orla agtigt. Fandme ærgerligt og jeg havde så svært ved at kalde på ham eller bruge navnet.
  Den med nøgenskideren skal tænke to gange mht at rejse i rural Kina og Tibet. Der sidder man på lange rækker og besøger. Pænt grænseoverskridende. Et tip… vælg pladsen længst væk fra rendens udløb… ellers skal alt passere forbi dit skrævende korpus! (Selv tak). Og den hvide mås i lokalet er pivspændende, så en lille flok tilskuere er ikke ualmindeligt 🙂 Gotta love traveling!

 • Til dig i fertilitetsbehandling og med gravid psykolog; Åh, jeg forstår dig! Jeg ville selv ikke kunne være i det…

 • Har det på samme måde med teenagere. Jeg er faktisk lidt bare for dem, og forsøger altid at undgå dem, for kender ikke ‘reglerne’ endnu, så man ved jo aldrig hvad de kan finde på.

 • Jeg skulle også lige over det ned Lars “Det er lyden af en bildør der smækker!” Jeg har accepteret det, han gør jo netop sit navn skønt pga hans fantastiskhed 🙂

 • Til dig med teenageren:
  Man ved jo i dag at hjernen vejer 50-100g mindre i alderen 13-15 år.
  Min mand og jeg siger til hinanden flere gange dagligt i øjeblikket.
  Men det føles stadig som tre år på dødsgangen, hvor vi venter på benådelse

 • Jeg forstår ikke hvordan hende der er ansat i politiet tør ryge fed. Bliver man ikke udsat for stikprøver og alt sådan noget når man arbejder i politiet.

 • Jeg gik en gang ind på et ulåst offentligt toilet, hvor der sad en helt noget person på toilettet. Personen var endda kendt! Mega underlig oplevelse, anede ikke at det var en ting.

 • Til dem der skider nøgne: Hvad gør i med jeres tøj når i er offentlige steder? Det virker umiddelbart ikke særligt lækkert at placere sit tøj på gulvet på et offentligt toilet? :-S

  • Tror de hænger det op! Har læst det før, der er vist nogen der hænger der over døren. Gad vide om de også tager skoene af!! Bvadr – og hvad med bh?

 • Det er simpelthen for sjovt, at det er en ting, at folk skider nøgne ? det er da besværligt at skulle have alt sit tøj af, inden man skal skide. Og så lang tid tager det heller ikke at skide og så skal man hen og tage det hele på igen ?

 • Hvis man har en, der hedder Lars Bo kalder man til gengæld ham glædeligt Lars! (Det er heldigvis fortid!) ?

 • For første gang føler jeg mig helt ramt – uden belæg.
  Er lige blevet gift og har et barn. Gad vide om min “nye” mand, har en ikke så hemmelig beundrer?

Der er lukket for kommentarer.