Jeg er jo Bridget Jones #387

1. Jeg har været ved at rydde op i mit tøjskab, og jeg har seriøst haft fem cardigans til at ligge i mindst tre år uden at bruge dem, fordi “det kan godt ske, jeg er holdt op med at bruge den slags cardigans, men det kan jo være, jeg begynder igen på et tidspunkt.” UD!

2. Der var en myg i mit soveværelse en nat, og fordi jeg er allergisk over for myggestik, ligner min højre arm nu noget, der har været oppe at slås med Mike Tyson.

(3. Undskyld den forældede reference, jeg kender vitterligt ingen boksere).

4. Der var en kæmpe eksplosion sent om aftenen ved Nordhavn station (dvs tæt på mig) for nogle dage siden, og de første meldinger lød, at det var ved Skattestyrelsen/Aldi. Min første ego-tanke var seriøst: “Åh nej, ikke Aldi! Hvad med mine osteboller??”

5. Liam Hemsworth er single igen, og det kan kun være, fordi universet mener, vi er meant to be.

6. Nektarinsæsonen nærmer sig sin slutning, hvilket betyder, at der er længere mellem de gule nektariner og kortere mellem de hvide. Jeg elsker de gule og hader de hvide, og minimum én gang om året kommer jeg fejlagtigt til at købe den forkerte slags, hvilket gør mig irrationelt vred.

7. Apropos at være irrationelt madvred, så købte jeg en pakke Isbjørn-is, fordi de kun koster 19 kroner i Coop-butikker hele måneden, og da jeg kom hjem havde tre ud af fem orange næser, og det er bare slet ikke okay!

8. Mit ene cykelhjul er begyndt at sige en pibelyd, når jeg cykler, og jeg overvejer, om det måske er nu, jeg skal bide i det sure æble og investere i en ny. Der er efterhånden ikke én ting på den cykel, der er i optimal tilstand længere.

9. I morges, da jeg vågnede, sad Herbert på min brystkasse og stirrede mig direkte ind i øjnene, og jeg blev så forskrækket i min halvsovende tilstand, at jeg kastede ham over i den anden ende af sengen. UNDSKYLD!

10. Efter Orange Is the New Black sluttede, gik jeg i gang med the OA, som flere har anbefalet mig. Jeg er tre afsnit inde og forstår vitterligt ingenting. Intet. Gad vide, om femøren bare falder på et tidspunkt?

Kommentarer (19)

 • Hvide nektariner… ingen ord kan beskrive, hvor kedeligt de smager! Jeg er heldigvis ret heldig med min nekatarin-pusher til markedsdage på Ingerslev Boulevard, men har du et fif til at undgå de hvide? Kan jeg se det på skrællen, størrelsen, formen, etc.? ?

  • Yes, det kan næsten altid ses på skrællen. Der hvor den er lysest, vil gule nektariner være gule og hvide vil være, well, hvide.

  • Jeg ville sige ang. OA -det gør den ikke! Det er den underligste serie ever og jeg valgte at bruge min tid på noget meget bedre. Der findes så mange gode serier. Den er ikke en af dem?

 • 1 point til Herbert. Ville ønske mit kattedyr gad vække mig på den måde. Næh nej, det er med et højlydt “miiiiiav” ned i øret, for derefter at traske ned i fodenden af sengen, lige nøjagtigt, så ingen kan nå hende, og så ellers sidde der og vræle højlydt indtil der er bevægelse. Så fortsætter koncerten på gulvet og hele vejen ud i køkkenet.
  Ville elske lidt disciplin, som fx brystvækning!

  Kattedyret er i øvrigt af ukendt afstamning, men indeholder ret meget britisk. Bortset fra det til tider tykke og buttede hoved, har hun læst vejledningen og åbenbart ‘kun’ forstået det med: “snakker meget”!!

  Ps til nr 6 – lad os bytte! Jeg elsker de hårde hvide og hader de bløde gule!

  • Serien hedder bare The OA, Google kan fortælle dig meget mere. Den er dog slet ikke i genre med OITNB. 😀

 • Jeg kontaktede Netflix’ kundeservice og fik verificeret, at jeg var mig, og så gav de mig min konto tilbage. Men jeg havde den store fordel, at jeg har base i Kbh, og mine hackere sad i Cambodia, så den var lidt mere sort/hvid. Men generelt vil jeg mene, du skal have fat i kundeservice, selvom det nok desværre er lidt sværere i og med, at man ikke rent faktisk er betalende kunde på sociale medier og deres kundeservice derfor er elendig.

  • Jeg skulle bare fortælle min gamle email-adresse, og så kunne de jo se, at mit kort tilhørte mig og var dansk. Der var helt ærligt ikke den store verificeringsproces, det var et ret standard hackingangreb. Jeg meldte det ikke. De havde den kun i to dage, og jeg mistede ingen penge. 🙂

 • Jeg har også forsøgt mig med OA. Så endda til et stykke ind i anden sæson. Og seriøst; I know nothing

 • Bare hvis du ikke ved det og måske går op i den slags, så har de lige droppet OA efter anden sæson, som slutter med en cliffhanger, som så aldrig bliver rundet af, fordi, well, der kommer ikke flere sæsoner. Haaader personligt, når man bliver hooked på en serie, og den så bare dør på den måde, så bare en advarsel 😀 Men kan selvfølgelig være, at du er ligeglad 🙂

 • The OA er fantastisk! Hvis man altså er til den slags, hvor man skal analysere sig frem til en stor del af serien. Jeg er totalt hooked på den og er SÅ ked af, at de har afvist de sidste 3 sæsoner. Forfatterne har offentliggjort, at de havde skrevet alle 5 sæsoner før sæson 1 udkom – så forhåbentligt er der en anden udbyder, der har mod på de 3 sidste ??
  Så det jeg egentlig bare vil sige er, at The OA klart er en serie der er værd at se, hvis man er til det mystiske og klar på en analyse.

Der er lukket for kommentarer.