33 (med ubarberede ben)

Jeg har ladet mig fortælle, at jeg lidt fik det til at lyde, som om jeg var bange for at tilbringe min fødselsdag alene. Det forklarer nok også den meget imponerende mængde invitationer, der kom min vej det næste døgns tid, som muligvis gjorde mine øjne lidt våde. Men faktisk er jeg i virkeligheden ikke den store fødselsdagsfan. (Ikke når det gælder min egen, i hvert fald). Det der med at invitere veninder var nok mest lysten til at holde fest, ikke så meget lysten til at fejre fødselsdag. Jeg har det også ret stramt med 33. Jeg synes ikke, det er et pænt tal, og jeg kæmper lidt med at være tættere på 35 end 30. Jeg har jo stadig ikke rigtigt udrettet noget i mit liv, lissom…

Det korte af det lange er, at jeg havde store planer om at købe mig en stor, fed flødeskumskage (kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst fik en flødeskumskage!) og se den der nye teenagefilm med Noah Centineo, der lige er kommet på Netflix. Og nyde det helt ind i sjælen, for jævnfør solorejser og manglende roomies i mit liv, så kan jeg faktisk virkelig godt lide mit eget selskab. Også selvom der blev lokket med alt fra champagne til sommerhusture udefra. Men så aftenen inden den skæbnesvangre dag ringede jeg tilfældigvis til min søster for at få noget afklaring omkring min nevøs kommende fødselsdag, og hun inviterede mig til Køge. Hvor der ville være sol i haven og rødvin på flaske og andre, der stod for aftensmaden og børn til at synge fødselsdagssang for mig. Det kunne jeg alligevel ikke stå for.

Det var en knalddejlig dag, og da så MM opsnappede, at jeg var tæt på Køge for aftenen, luftede hun idéen om en drink inde i byen. Og den idé smittede lidt af på søster og mig, der relativt hurtigt derefter befandt os udenfor under en varmelampe med et glas i hånden, og da MM dukkede op, gik der et par G&Ts mere til. Meget højlydt snak fulgte.

Klokken var efter tre, da jeg trådt ind i min lejlighed med absurd frosne fødder, men glad, åh, så glad. For selvom det er dejligt at blive hjemme, så er det også dejligt at komme ud. Plus, nu har jeg flødeskumskagen til gode til en anden dag.

(Jeg fik ikke taget et eneste billede, så her er et fra i dag med mine nu 33-årige, ubarberede ben).

Kommentarer (7)

  • Tillykke med fødselsdagen. P.S din blog siger at du er både 31,32 og nu 33 😉 Du er så dejlig kritisk mht det skrevne, så tænkte jeg godt kunne tillade mig at nævne det 🙂

  • Jeg synes 33 er så flot et tal visuelt, og jeg har slet ikke tænkt på, at jeg jo er tættere på de 35 end de 30 når det bliver min tur senere på året. Hulk!

  • Hej Miriam! Du må ALDRIG skrive at du ikke har udrettet noget i dit liv!!! Du har en mega succesfuld blog, du har en uddannelse, du har veninder/venner, en familie, Herbert, købt en lejlighed, en skøn personlighed (i hvert fald online hehe ? kender dig jo ikke) og du har rejst og kommet gennem livets ned- og opture!! Jeg synes du er SÅ sej og stærk og sjov og virker så skøn, så JEG synes du har udrettet SÅ meget i dit liv ❤️ tillykke med fødselsdagen!

Der er lukket for kommentarer.