Jeg er jo Bridget Jones #372

1. Jeg har fået årets første myggestik. Det sidder nede ved min ankel, og det driver mig til vanvid!

2. Det var fremragende vejr i går, så jeg tog til Køge i lang kjole, men med bare ben. Det var en god beslutning, indtil vi ramte midnatspunktet, og mine fødder langsomt, men bestemt forvandlede sig til solide isklumper.

3. Sad i toget hele vejen hjem og småsang “Du ka’ ikk’ frys’ mine fødder, for de’ allerede is” og havde kæmpe griner på over, hvor sjov jeg var. Til mit forsvar var det efter en håndfuld gin&tonics.

4. Jeg har stadig ikke helt fået pakket mine kufferter ud. Men jeg har spredt meget af indholdet ud over mit stuegulv, og det er vel også noget?

5. Jeg har heller ikke været forbi Fitness World endnu. Fordi. Når jeg først går i gang igen, så skal jeg jo blive ved, og jeg gider virkelig ikke.

6. Der er fire dage til Avengers: Endgame kommer i biffen, og jeg ved ikke, om jeg er mest panisk for spoilere eller for, at folk finder ud af, hvor panisk jeg er for spoilere. Jeg burde ikke gå så meget op i en film.

7. Herbert er begyndt at fælde. Og det er ikke, fordi jeg er sart over for kattehår eller noget, men jeg købte jo i sin tid min sofa, så den matchede Frank, og jeg derfor kunne støvsuge den bare en anelse sjældnere, men den matcher virkelig ikke Herbert. Pis.

8. Herbert, som i øvrigt har konkluderet, at den bedste måde hvorpå at vække mig tidligt om morgenen, er at begynde at bide i min hage(?!).

9. Jeg har en fuldstændig vanvittig craving efter mælkesnitter i øjeblikket. Jeg modstår den sjældent.

10. Min mor og nevø kommer på besøg i morgen, inden de sammen skal på tur til Berlin. Jeg burde tage opvasken, men jeg overvejer seriøst bare at gemme den i ovnen i stedet. Det har virket før. #lifehack

Kommentarer (17)

 • Jeg kender dig ikke, men du lyder virkelig til at være alletiders person!
  Er vild med din blog!
  You go! ?

 • Åh jeg kender det kun alt for godt. Det er varmt, man skal ud at hygge sig, og så bliver det aften, og man fryser….! Det lyder i øvrigt som om, du fik fejret fødselsdag alligevel. (Jeg er ikke stalker, men vi deler fødselsdag). Tillykke herfra 🙂

 • Er du også vild med avengers? Hvordan er det gået min næse forbi? Jeg overvejer seriøst at smutte i morgenbio onsdag og se den i stedet for at vente til d.2/5 hvor min mand har fødselsdag og vi egentlig skal se den….

  • Amen to that – de bedste er Loratadin for dem bliver man ikke helt så søvnig af som man (jeg) gør af Bena-X produkterne.

   Har i øvrigt også fået de allerførste myggestik – et på hagen og et på venstre butt cheek. Smukt.

 • Jeg deler #1 med dig: kæmpe myggestik på den ene ankel. Arrgh hvad sker der lige for det! Det klør jo det skidt, især om natten… Tsk-tsk
  Dejligt at se du blev fejret på bedste vis af familien og den gode MM. Det så virkelig hyggeligt ud. Ha’ en dejlig dag!

 • Har det på præcist samme måde med Avengers!! Derfor skal min søster og jeg også se den på onsdag eftermiddag, så burde vi da kunne undgå spoilers! Kan virkeligt heller ikke huske at jeg før har glædet mig SÅ meget til en film, det er nærmest ynkeligt ??

 • Jeg har to ting på hjerte:
  1. Tak for at give mig den helt forfærdelige men meget “hjerneklæbende” sang på hjernen. Og så lige inden sengetid. Vældig god humor dog.
  2. Herberts haveborde i. Min datter gør det samme. Altså ikke om morgenen, men når jeg har hende på skødet med front mod mig. Endnu en lighed mellem killingeejer og mor?

 • Hvis du gemmer opvasken i skabet, i stedet for i ovnen, så HUSK DET! Jeg lavede det nummer engang, og da jeg ikke brugte skabet til andet, gik der et år.

  Men så kunne jeg smide ud og købe nyt.

Der er lukket for kommentarer.